1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på LABRANDA El Dorado

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med två separata sovrum som har två sängar samt två toaletter. Kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kokplattor, ugn, kylskåp och köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Plasma-tv. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc i ena badrummet och badkar och wc i andra. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 4-5 personer/4-6 personer varav 2 barn.

Tvårumslägenhet med privat trädgård

Fina tvårumslägenheter i ljusa färger med separat sovrum med två sängar. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och köksutrustning. Platt-tv. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass med liten privat trädgård. Städning 5 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenheter

Fräscha tvårumslägenheter i ljusa färger med separat sovrum med två sängar och kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kokplattor, ugn, kylskåp och köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Plasma-tv. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn.

Tvårumslägenheter superior

Fräscha tvårumslägenheter i ljusa färger med separat sovrum med två sängar och kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Plasma-tv. Luftkonditionering mot deposition samt deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Två uteplatser (balkong och/eller terrass). Städning 5 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn.