Rumstyper på LABRANDA El Dorado

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med två separata sovrum som har två sängar samt två toaletter. Kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kokplattor, ugn, kylskåp och köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Plasma-tv. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc i ena badrummet och badkar och wc i andra. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 4-5 personer/4-6 personer varav 2 barn.

Tvårumslägenhet med privat trädgård

Fina tvårumslägenheter i ljusa färger med separat sovrum med två sängar. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och köksutrustning. Platt-tv. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass med liten privat trädgård. Städning 5 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenheter

Fräscha tvårumslägenheter i ljusa färger med separat sovrum med två sängar och kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kokplattor, ugn, kylskåp och köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Plasma-tv. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 5 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn.

Tvårumslägenheter superior

Fräscha tvårumslägenheter i ljusa färger med separat sovrum med två sängar och kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och köksutrustning. Kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Plasma-tv. Luftkonditionering mot deposition samt deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Två uteplatser (balkong och/eller terrass). Städning 5 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn.