1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

LABRANDA El Dorado

  • Lägenheter för upp till 6 personer
  • I hjärtat av Puerto del Carmen

Lägenhetshotellet LABRANDA El Dorado tronar på en liten höjd med havsutsikt. Det tar bara fem minuter till stranden i ena riktningen och fem minuter till hamnen i andra riktningen. Förutom poolområdet och den goda servicen är det de rymliga lägenheterna som våra resenärer uppskattar mest.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn. Tvårumslägenheter superior för 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn. Tvårumslägenhet med privat trädgård för 2 personer. Trerumslägenheter för 4-5 personer/4-6 personer varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

läget, bostadens beskaffenhet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 763 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

LABRANDA El Dorado är ett lägenhetshotell med bra läge på en höjd i hjärtat av Puerto del Carmen. Lummigt hotellområde med två pooler, varav en är uppvärmd från november till mars till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Handdukar mot deposition. Pool-/snackbar.

Biljard. Gratis wifi i lobbyn och baren. Internethörna i receptionen mot avgift. Tvättfaciliteter mot avgift. Nivåskillnader och trappor på hotellområdet. Nära till restauranger, barer och affärer. Stadstrafik som kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Måltider

Inga.