1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om HG Lomo Blanco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Mikael,
Fårösund

+
Glad och vänlig personal.
-
Hotellets WiFi kan man hoppa över, allt för högt pris och verkar vara levererat av postnord,

Bekräftad gäst: 2019-03-15


10 av 10

Tomas,
Hudiksvall

+
Fint ställe, välordnat och prydligt. Bra poolområde
-
WiFi! Dålig täckning, tvungen att logga in hela tiden, dyrt

Bekräftad gäst: 2019-03-08


8 av 10

Judith,
Stockholm

+
Läget. Vi har varit på hotellet flera gånger.
-
Det tog 3 dagar tills hotellet fixade problemet med spolningen av toan.

Bekräftad gäst: 2019-03-01


8 av 10

Åsa,

+
Lugnt och skönt. Bra pool för hela familjen. God frukost och middag.
-
Förbättra spelrummet. Pingisbordet var slitet och stod i ett rum som även användes till förvaring av stolar. Pingisbord för utomhusbruk skulle kanske vara ett alternativ.

Bekräftad gäst: 2019-02-22


5 av 10

Emilia,
Sverige

+
Det bästa va att hotellet låg nära affärerna och shoppingen+ stranden. Och det va ett fint område.
-
Bättre mat och frukost och mer att välja på tycker jag för det va väldigt dåligt. Och det va väldigt dåligt att man inte fick bada i barnpoolen med sina barn för poolvakten. För på alla andra ställen jag har varit på så har man fått badat i barnpoolen med sina barn. Så dä va väldigt dåligt. Och städningen va värdelöst vi fick inte ens renbäddat på en vecka så det va värdelöst helt. Och slarva och städa golven med. Det ända som va bra med städningen va att dom bytte handdukar nästan varje dag. Och en trevlig städerska. Men dålig på att städa.

Bekräftad gäst: 2019-02-15


9 av 10

Maria,
Särö

+
Fina lägenheter, fin utemiljö, poolområdet, att poolen var tempererad,
-
Lyhört I vårt badrum rann vattnet ut på golvet från duschen och där var golvet lite förstört, kolla fuktskador.

Bekräftad gäst: 2019-02-15


8 av 10

Malin,
Schmidt

+
Lugnet och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-02-08


8 av 10

Kari,
Järfälla

+
Nära till allt
-
Svin dyr Wifi 15 Euro per enhet i veckan

Bekräftad gäst: 2019-02-01


9 av 10

Inger,
Bålsta

+
Att det inte är för stort, att det inte finns höga byggnader, uppvärmd pool
-
Stundtals hemsk (cover) musik i poolbaren men annars lugnt och mysigt. Rätt höga priser om man jmf andra ställen

Bekräftad gäst: 2019-02-01


10 av 10

Åsa,
Alunda

+
Fräscht och jättetrevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1317 omdömen
Utmärkt
 
485
Väldigt bra
 
554
Bra
 
198
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-02-05

Inlägg av Pekingb Alunda, Sverige

Mer än nöjd

Snyggt och trevligt hotell. Ren och snygg tvårumslägenhet med väl utrustat kök (tom kaffefilter). Fantastiskt trevlig personal, hjälpsamma, vänliga och roliga. Totalt sett väldigt proffsigt. Ligger ca 10 minuters gång från centrum och det ör backigt men inga problem

 
2018-12-31

Inlägg av Barrabing

Bra hotell för pengarna

Trots att vi fick vänta 45 min på att rummet skulle bli klart när vi ankom (pga att de inte hade städat klart) så är jag så nöjd med vistelsen på detta hotell. Vi betalade väldigt lite för att få ganska mycket, tycker vi. Direkt när man kom in i receptionen möttes man av en trevlig receptionist och fin miljö. Rummet var finare än förväntat. Det fanns den köksinredningen som behövdes och det var stora rum med en stor balkong med lite havsutsikt. Städningen var helt okej. Det enda negativa var att det var ganska lyhört mellan rummen och att sängarna knarrade jättemycket (de borde verkligen byta ut dem). Vi åt en lunch och en middag på hotellet - vilket var toppen! Frukosten fixade vi själv. Drinkarna var bra och alla personal var jättetrevliga och behjälpliga :) Jag skulle verkligen rekommendera detta hotell till andra.

 
2018-12-08

Inlägg av Marie B Lund, Sverige

Trevligt hotell!

Trevligt hotell. Rent och fräscht. Sköna sängar. Rummet var bra. "Köket" var litet men rent och snyggt. Inte så mycket porslin och grytor men tillräckligt för 2 personer. Vet ej hur maten var för vi åt aldrig där. Lagade frukost själv. Lungt och skönt vid poolen. Nära till affären. Ganska nära stranden men många trappsteg. Nära att gå in till stan. Trevlig personal. Kan tänka mig att bo där igen. Marie

 
2018-06-12

Inlägg av falkandersson81 Trelleborg, Sverige

Mycket fint och nära till allt,bodde i rum 110 på markplan med utepalts

Rummet var nyrenoverat,rent och fräscht samt fräsch toalett,hade dock lite problem med myror första dagen men efter ett besök till receptionen så löste dom det direkt,bra mat och trevlig personal,utrymmen

 
2017-10-14

Inlägg av _staaf_annbritt Vårgårda, Sverige

Semester

Har varit på Lanzarote tidigare men det här hotellet hade toppensköna sängar. Vi valde halvpension och det bidrog nog till att vi fick en bra och fin lägenhet med en terass med lite insynsskydd av buskar. Poolen hade vi precis utanför. En brant trappa leder ner till havet och strandpromenaden. Man kan gå en väg också, men det upplevs lite längre. Maten på hotellet var helt ok, inget överdåd, men bra för att bli mätt.