Kundomdömen om HG Lomo Blanco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 224 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Lugnt läge och närheten till shopping och matställen. Trevlig personal och bra städning.
-
Kanske lite bättre kontroll på köksutrustning/kaffekokare,vattenkokare.

Bekräftad gäst: 2020-03-20


6 av 10

+
Ingen stress med solsängar vid poolen.Fanns många att välja på.
-
Öppna poolenområdet en timme tidigare

Bekräftad gäst: 2020-03-13


8 av 10

+
Trevlig atmosfär och bra ordning
-
Vår soffa och sängar var inte dom bästa

Bekräftad gäst: 2020-03-06


5 av 10

+
Bra läge , nära service , kort transfer
-
Renovera rum, värma pool , bättre frukost Fritt internet

Bekräftad gäst: 2020-02-21


10 av 10

+
Rent och snyggt, trevlig och serviceinriktad personal. Lugnt och behagligt. Mycket vackert med alla växter på hotellet. Vi kommer gärna tillbaka.
-
Att man kan använda wi-fi i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2020-02-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-10


8 av 10

+
Att lägenheten var stor. Hotellet var lagom stort i sin helhet. Att det alltid fanns lediga solstolar.
-
Att drycken kan ingå i helpension. Lite mer köksutrustning i lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


8 av 10

+
Ordningen runt Poolen. Helt suveränt
-
Låset till lägenheten bara för ärligt folk, bara att rycka till och gå in!!! I koket saknade skärbräda Stekpanna botten som en boll ,fick den utbytt, Platta fungerade inte.Kaffebryggare som det inte gick att hälla upp kaffe ur utan att det rann utanför ,helt otroligt att man måste vara över diskbänken Toalett som rann hela tiden,J usterades den men kollade inte om det blev bättre,har väl gott om vatten !!!! Vi har hostat mycket- Vi har astma. Misstänker att det finns mögel, förstår inte varför man lägger Klick golv ovanpå klinkers även i badrummet där vatten lätt rinner ut på golvet.Kommer nog att åka till Lanzarote fler gånger men inte till en sådan lägenhet

Bekräftad gäst: 2019-12-13


6 av 10

+
En person i receptionen. Rosalie rosa tror vi namnet var.
-
Frukosten Vi har betalt 88.57 sek/frukost o person. Vad är priset på plats???

Bekräftad gäst: 2019-11-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1493 omdömen
Utmärkt
 
558
Väldigt bra
 
614
Bra
 
220
Mindre bra
 
70
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2019-02-05

Inlägg av Pekingb Alunda, Sverige

Mer än nöjd

Snyggt och trevligt hotell. Ren och snygg tvårumslägenhet med väl utrustat kök (tom kaffefilter). Fantastiskt trevlig personal, hjälpsamma, vänliga och roliga. Totalt sett väldigt proffsigt. Ligger ca 10 minuters gång från centrum och det ör backigt men inga problem

 
2018-12-31

Inlägg av Barrabing Västernorrlands län, Sverige

Bra hotell för pengarna

Trots att vi fick vänta 45 min på att rummet skulle bli klart när vi ankom (pga att de inte hade städat klart) så är jag så nöjd med vistelsen på detta hotell. Vi betalade väldigt lite för att få ganska mycket, tycker vi. Direkt när man kom in i receptionen möttes man av en trevlig receptionist och fin miljö. Rummet var finare än förväntat. Det fanns den köksinredningen som behövdes och det var stora rum med en stor balkong med lite havsutsikt. Städningen var helt okej. Det enda negativa var att det var ganska lyhört mellan rummen och att sängarna knarrade jättemycket (de borde verkligen byta ut dem). Vi åt en lunch och en middag på hotellet - vilket var toppen! Frukosten fixade vi själv. Drinkarna var bra och alla personal var jättetrevliga och behjälpliga :) Jag skulle verkligen rekommendera detta hotell till andra.

 
2018-12-08

Inlägg av Marie B Lund, Sverige

Trevligt hotell!

Trevligt hotell. Rent och fräscht. Sköna sängar. Rummet var bra. "Köket" var litet men rent och snyggt. Inte så mycket porslin och grytor men tillräckligt för 2 personer. Vet ej hur maten var för vi åt aldrig där. Lagade frukost själv. Lungt och skönt vid poolen. Nära till affären. Ganska nära stranden men många trappsteg. Nära att gå in till stan. Trevlig personal. Kan tänka mig att bo där igen. Marie

 
2018-06-12

Inlägg av johan a Trelleborg, Sverige

Mycket fint och nära till allt,bodde i rum 110 på markplan med utepalts

Rummet var nyrenoverat,rent och fräscht samt fräsch toalett,hade dock lite problem med myror första dagen men efter ett besök till receptionen så löste dom det direkt,bra mat och trevlig personal,utrymmen

 
2017-10-14

Inlägg av Ann-Britt S Vårgårda, Sverige

Semester

Har varit på Lanzarote tidigare men det här hotellet hade toppensköna sängar. Vi valde halvpension och det bidrog nog till att vi fick en bra och fin lägenhet med en terass med lite insynsskydd av buskar. Poolen hade vi precis utanför. En brant trappa leder ner till havet och strandpromenaden. Man kan gå en väg också, men det upplevs lite längre. Maten på hotellet var helt ok, inget överdåd, men bra för att bli mätt.