1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Fariones Playa Suite Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kerstin,
Stockholm

+
Läget, frukosten, rummen Detta var tredje gången vi bodde på detta hotell
-

Bekräftad gäst: 2019-02-01


10 av 10

Erik,
Kolsva

+
Mycket bra läge vid stranden. Fantastisk frukostbuffé. Tillgång till sport center som gjorde att vi kunde simma.
-
Dåligt utrustat kök. Inga plattor eller kastruller. Kan bli bättre

Bekräftad gäst: 2019-01-25


9 av 10

,

+
läget utsikt över atlanten med morgonsol
-
dåliga tesorter

Bekräftad gäst: 2019-01-18


10 av 10

Christopher,
Enebyberg

+
läge
-

Bekräftad gäst: 2019-01-11


8 av 10

Ann-Catrin ,
Stockholm

+
-
Fler ställen där man kan slå sig ned & spela kort eller liknande som i äntrar hör till restaurangen både inne & ute. Städningen var ojämn ena dagen kl 9 andra dagen 15 osv. De borde kunna ha antingen förmiddag eller eftermiddag. Toaletten borde städas ordentligt varje dag. Äckligt med fingeravtryck på stor spolningsplatta. Tvålavlagringar på tvättställ borde tas bort varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


8 av 10

Renee,
Sorunda

+
Läget på stranden. Frukosten
-
Mer husgeråd minst 4 av allt. 2 stolar till på balkongen. Ett bord som man kan äta vid både ute och inne.

Bekräftad gäst: 2018-12-07


10 av 10

Cecilia,
Göteborg

+
Läget och tillgången till träningsanläggningen!!!
-
Vi stördes dagtid av bygget mitt emot vårt rum. Men för övrigt var allt perfekt.

Bekräftad gäst: 2018-11-30


7 av 10

,

+
-
Att rummen är klara då man kommer med bussen från flyget (er transferbuss) Som det var nu så fick vi vänta i 2 timmar innan våra rum var klara.

Bekräftad gäst: 2018-11-23


10 av 10

Camilla,
Linköping

+
Läget, bra personal
-
Värme i pool. Buffé med inkluderad dricka i priset. Det är dyrt med 24 euro utan dricka.

Bekräftad gäst: 2018-11-16


10 av 10

Kjell,
Huddinge

+
Läget och frukosten.
-
Bättre köksutrustning vad gäller porslin och bestick. Solsängar på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-11-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1410 omdömen
Utmärkt
 
740
Väldigt bra
 
446
Bra
 
136
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2017-02-06

Inlägg av Tottemalm Halmstad, Sverige

Perfekt läge

Detta hotell ligger precis där stranden börjar, nära till gamla staden och den långa strandpromenaden. Nyrenoverade rum, kändes väldigt fräscht! Städningen var utmärkt. Frukosten hade allt man kan önska sig. Negativt var att deras wifi hade dålig kapacitet, Oftast omöjligt att ansluta, fick passa på tidigt på morgonen för att Instagramma o ladda ner lokaltidningen. Även priserna i baren var höga. Härlig pool finns där, och även möjlighet att gå ut direkt på stranden. Kan tänka mig på att återkomma.

 
2017-01-10

Inlägg av jan a stockholm

Bra läge i Carmen. Nära strand.

Toppläge i Carmen. OBS att gamla Fariones bredvid renoveras. Betyder pålkranar och bilning.. Oljud. Bo i huvudbyggnaden. Utmärkt frukost. Renoverade rum helt OK. Bra affär i byggnaden. All service topp. Åk dit !!

 
2016-11-02

Inlägg av Mangosteenlover Stockholms län, Sverige

Inte riktigt top notch men fungerar

De nyrenoverade rummen är riktigt trivsamma. T o m belysningen - som vanligtvis brukar vara rätt ogästvänliga i kanariska hotell. Det finns ett litet kitchenette med kylskåp och mikrovågsugn vilket uppskattades. WiFi kommer och går och är ofta trögt på kvällarna. Vi valde hotellet bl a för dess närhet till stranden och för att hotellets gäster har tillgång till sportcentret ca 100 m därifrån. Personalen varierar i sin serviceanda och vi råkade ut för både trevliga och otrevliga representanter. Läget är bra, frukostbuffén ok och poolområdet likaså. Dock är det samma problem som på många andra hotell - gästerna ockuperar solsängarna redan innan kl 7 på morgonen vilket betyder att det ligger handdukar som "bokning" på i stort sett alla solsängar redan innan poolen öppnat... Frustrerande och ofunktionellt - vi skulle uppskatta ifall man kunde lösa detta på något vis. I stort sett är vi nöjda och kan tänka oss att återvända, men maten är inte värd att omnämnas - varken frukost- eller middagsbuffén är något vi kommer att minnas eller rekommendera. Däremot älskade vi strandläget!

 
2016-02-09

Inlägg av per f Eksjö, Sverige

Kanon läge på stranden.

Fantastiskt läge vid strandpromenad o strand. Mycket vänlig personal från receptionist till frukostpersonal och städpersonal. Fantastiskt frukostutbud, inget saknades. Kockar som stekte bacon o ägg direkt vid bordet. Stor frukostmatsal, även bord vid poolen. Vi fick lägenhet 551, således högst upp med stor balkong o kanonutsikt mot havet o stranden. Sol på balkongen i stort sett hela dagen. Härligt poolområde med riktiga solstolar av trä och tjocka dynor. Rent o snyggt. Bara en grind skiljer poolområde från sandstranden. Lite negativt kanske: Otäck lukt från avloppsrör i badrum, toalettspolning lät som niagarafallet. Skulle kanske vilja ha lite mer köksutrustning, som brödrost ex. Toppen hade ju varit gratis solstolar på stranden för hotellets gäster, men man kan ju inte få allt. Ett stort plus också till städpersonal som också diskade, vilket inte är så vanligt numera. Hotellet rekommenderas på det varmaste

 
2015-11-07

Inlägg av STLepisto Eskilstuna, Sverige

Funktionellt med havsutsikt!

Äldre aningen slitet lägenhetshotell.Jag och frugan fick en lägenhet på 5:e våningen med havsutsikt samt kvällssol.Egentligen inget att klaga på men städningen inför ny boende kunde varit bättre samt under veckan.En halv chipspåse i soffan vid ankomst är inte ok.Rum och planlösning i övrigt mkt bra men stenhårda sängar.Massage på stranden rekommenderas eller 30 min strandpromenad så släpper ryggknutarna. Lite leenden från hotellpersonalen överlag skulle inte skada.Som gäst vill man inte känna sig som en betalande belastning.Frukosten hade allt som önskas kan men varmhållningen av maten var kass.Det positiva med hotellet var att det låg bra till,nära till sandstranden,restauranger,shopping mm. Vi kan trots allt tänka oss att bo på detta hotell återigen. Vi rekommenderar också boende på våning 4,5 om man vill ha god värme innan solnedgången.