1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Fariones Apartamentos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Susanne ,
Vadstena

+
Lugnt o skönt. Bra läge. Bra avstånd till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-19


9 av 10

Stig,
Norsborg

+
Bra personal.Lugnt läge.Bra lunch.Bra service i repceptionen
-

Bekräftad gäst: 2019-04-12


8 av 10

Marian,
Stockholm, Sverige

+
Frukost och trevligt bemötande i receptionen.
-
Bättre information om aktiviteter. Vi hittade först tredje dagen schemat om aktiviteter! ' Andy', vår trevliga aktivitetsman borde ha presenterats tidigare! Varför fick vi inte höra på allra första Apollo möte?

Bekräftad gäst: 2019-03-22


10 av 10

Mikael,
Enköping

+
Frukosten och servicen.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-15


8 av 10

Krister,
Stockholm

+
Läget , service
-

Bekräftad gäst: 2019-03-08


9 av 10

Johnny,
Bromma Stockholm

+
Nära till våra aktiviteter och matställen
-
Att man kunde få de rum som man har bokat i förväg, och då hade vi ändå sagt till i god tid att vi ville få rum bredvid varandra.

Bekräftad gäst: 2019-03-08


9 av 10

Juan Carlos,
Stockholm

+
Personalen, frukost och service.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-08


10 av 10

Ann,
Stockholm

+
-
Bättre stolar på balkong

Bekräftad gäst: 2019-01-25


9 av 10

,

+
Frukosten o möjlighet att få lättare rätter om man vill på lunchtid. Poolområdet o solterassen helt ok. Läget i stan mycket bra
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-01-04


8 av 10

Annika,
Stockholm

+
Bra och tillräckligt utrustade lägenheter.
-
Möjlighet att äta även på kvällen. "Underhållningen" på dan kan skippas.

Bekräftad gäst: 2018-12-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

927 omdömen
Utmärkt
 
520
Väldigt bra
 
318
Bra
 
65
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2017-12-26

Inlägg av Snarfagre Karlskoga, Sverige

Trevligt hotell

Åkte med mina två barn 11 och 14 år. Alla rum är vad jag förstått lägenheter med ett sovrum och så även vårt. 14 åringen sov i soffan och han tyckte att den var helt ok. Frukosten var bra Det finns en poolbar / restaurang som serverar enklare rätter till lunch. Mycket gott! Möjlighet att utnyttja gymmet, det var en kort bit att gå (ingick i Apollos sporthotell) Det verkar som att endast rummen på 3 våningen har någon utsikt att tala om. Åkte 2016 och då hade vi utsikt mot en mur och i år utsikt mot baksidan av andras hus... Men det blåste en del i år så då hade jag sol och lä på uteplatsen.

 
2017-11-01

Inlägg av Gothenbu Karlstad, Sverige

Inte vad som utlovades

Detta hotell klassas som ”tränings hotell” av researrangören vilket är ett skämt! Inget med hotellet har ed träning att göra. Frukosten är inge vidare likaså middagsbuffen. Jämför då med Playitas på Fuerteventura som vi besökt två gånger. Detta hotell skulle hålla samma standard vilket inte alls stämmer. Är man ute efter en aktiv semester med bra träningsmöjligheter, sök er vidare. +rent -ingen ac på rummet - uppbokade platser kring poolen. Oftast fullt trots att nästan ingen är på plats. - folk röker kring poolen bland barn. Borde vara förbjudet. - maten

 
2016-12-12

Inlägg av BERE196 Göteborg, Sverige

Underbart ställe ☺

Min syster och jag bodde där 2/12-9/12. Vår första gång på Lanzarote. Finns absolut inget att klaga på Servicen, Städerskorna,Receptionen underhållning allt var så tipp topp. Och ej att förglömma den helt otroliga Frukostbuffe'n så underbar. Gillar att hotellet ligger mellan det nya och gamla puerto del carmen nära till stranden nära till hamnen med en hel del mysiga restauranger. Kommer absolut att åka tillbaka 😀

 
2016-04-21

Inlägg av alianan Falun, Sverige

Välskött anläggning

Bra: Tyst ventilation. Inga bäddmadrasser i sängarna, men ändå var sängbottnarna sköna att ligga på jämfört med vad man är van att få. Smakfullt inredda rena lägenheter. Underbar och varierad frukost t o m mousserande vin, vilket pensionärerna uppskattade. Smårätter finns att köpa vid poolen. Regler angående hur man nyttjar poolen, inga småbarn i stora poolen. Liten barnpool finns, men det bubblar i den och det verkade inte roa barnen att bada där. Underbar och vänlig badvakt, som hela tiden hade koll på området. Lånade t o m ut solcreme när vi tappat bort vår egen. Hjärtstartare fanns. Fantastisk utsikt från soldäck en våning ovanför poolen. Promenadavstånd till fina butiker och bra restauranger längs strandpromenaden Dåligt: Ingen närbutik på hotellet, det borde ha gått att ha exempelvis brödförsäljning vid baren. Vårt rum 239 låg skyddat från nordanvinden, men utsikten var ut på ostädade tak bredvid hotellet. De som bodde våningen under med 100-nummer hade markterass och vette mot en mur. Det lutar utanför hotellet, vilket kan vara besvärligt för den som har svårt att gå.

 
2016-01-31

Inlägg av AndersW616 Uppsala, Sverige

Cozy lägenhetshotell fast inte så litet.

Vi instämmer med föregående: nära till allt,-strand, shopping, gym (gratis för Apolloresenärer!), restauranger, strandpromenaden (vindlar fram hur långt som helst) Sovrum och stort vardagsrum/kök. Ordentlig städning. Frukosten exceptionell, slår det mesta. Här finns allt man kan önska sig, och mycket mera därtill. Bibliotek med kvarlämnade böcker på de vanliga språken, även svenska. Det enda minuset är väl alla tyskar som så klart markerar alla bra solstolar varje morgon fast man inte får. Men så är det ju överallt. Och att det blir trångt vid frukosten runt 9-tiden. Alla verkar vara runt 70+ så här i januari.