1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Costa Sal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

hans-åke,
stockholm

+
sköna sängar
-
utsuttna möbler spruckna plattor på altanen

Bekräftad gäst: 2019-01-11


8 av 10

Annelie,
Gävle

+
Servicen och känslan! Glad och trevlig personal. Otroligt mysigt och bra läge! Maten! Vi åker gärna tillbaka hit.
-
Bilderna på Apollo.se känns lite 80-tal, tycker inte att de ger hotellet rättvisa.

Bekräftad gäst: 2019-01-11


9 av 10

Klas,
Stockholm

+
Rent, fint rum, trevlig personal, lugnt läge, stor pool.
-
Avsluta samarbetet med solkrämsföretaget som står vid poolen och skriker i megafon dagligen.

Bekräftad gäst: 2019-01-11


9 av 10

Ingrid,
Stockholm

+
Läget. Lägenheten fräsch. Bra personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-04


8 av 10

Bayargerel,
Stockholm

+
Väldigt trevlig personal och lugnet
-
Städ artiklarna luktade starkt .Rekommenderar miljövänlig oparfymerat medel.Hade små barn som kröp runt samt ett barn som är allerhi känslig-

Bekräftad gäst: 2018-12-21


9 av 10

Anders ,
Stockholm

+
Rymliga lägenheter och stora soliga balkonger. Närheten till strandpromenaden och affär.
-
En sån fin anläggning borde kunna värma poolen till 23-24 grader. Poolen var svinkall.

Bekräftad gäst: 2018-12-21


8 av 10

Alexander,
Stockholm

+
Engelsktalande personal, renligheten, affär i källarn, läge
-
Inte direkt playa del Carmen som det stog. Dock passa det oss perfekt då vi ville ha det lite lugnare.

Bekräftad gäst: 2018-12-21


10 av 10

Anette,
Skåne

+
Vackert och extremt välskött område. Poolområdet är fantastiskt, finare i verkligheten än på bild! Läget. Vår 3-rums villa var över förväntan.
-
Maten är väldigt anpassad för de som kommer från de brittiska öarna. Lite större variation och gärna mer inslag av spansk matkultur.

Bekräftad gäst: 2018-12-21


10 av 10

Sonja,
Umeå

+
Läget. Snyggt och Rent. Lugnt. Fin hotellmiljö. Väldigt bra lägenhet, inget saknades, underbar terass med fina solsängar och stolar o bord. Köpte till frukost, den var toppen.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-21


9 av 10

Nina,
Bro

+
Hemtrevligt. Otroligt trevlig personal.
-
Bbq buffén var undermålig. Fanns inte mycket att välja mellan och ingen dessert.

Bekräftad gäst: 2018-12-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

2582 omdömen
Utmärkt
 
1918
Väldigt bra
 
539
Bra
 
92
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-03-10

Inlägg av moae27

Nöjd

3vuxna och 1 barn (1,5år) hade en väldigt bekväm vistelse på 3v i vår 2rummare. I vår lägenhet var det förberett med spjälsäng, matstol och badbalja för barnet! Lugnt område, inga oljud, trevlig personal. Lekplatsen var dock avsedd för stora barn (<4år) men det gick bra ändå. Städat och fint överallt hela tiden. Rekommenderas för de som vill ha ett lugnt ställe med alla nödvändiga faciliteter.

 
2018-02-04

Inlägg av Maria K

Tack för god service

Fantastiskt hotell ! Vi bodde 1 vecka 26/1-2/2 . Så fina rum och uteplats . Städning av rummen och den fina trädgården som var fint ansad och putsad. Hela anläggningen var njutbar att vistas i . All servis som behövs och hjälpsam personal i reception och butik. Vi hade halvpension och fick en frukost buffé som hade allt vi kunde önska oss . 3 rätters middag som var av hög klass . Vacker och vällagad . Personalen i restaurangen hade god service och så gästvänliga . Mycket trevligt. Vi återkommer ! Tack för en fin vecka . Mats o Maria

 
2018-01-04

Inlägg av JCSGPS

Underbar!

Rena, tysta langeheter. Supertrevliga o hjälpsamma i receptionen. Reste med en 3åring och en spädbarn. Resesäng o matstol fanns i lagenheten! Skulle absolut rekommendera och kommer definitv tilbaka så fort vi bara kan! 😉

 
2017-11-22

Inlägg av Lisa1954 Stockholm, Sverige

Så nöjda med Costa Sal

Vi bodde på Costa Sal 27 oktober - 17 november 2017. Eftersom min man är funktionshindrad valde vi detta hotell. Det är fullständigt handikappanpassat. Vi hyrde permobil åt honom i tre veckor. Det är rampat överallt och det var en stor frihet att vi kunde vara rörliga både på hotellområdet och milvis i omgivningarna, framförallt utmed strandpromenaden. Personalen på hotellet är helt underbara och serviceinriktade. Dessutom arbetade fantastiskt trevliga och duktiga svenskan Anna på hotellet. Vi kommer tillbaka!

 
2017-11-18

Inlägg av Marie B Arvika, Sverige

Full poäng!

När vi skulle bokade vår resa till Kanarieöarna så föll vårt val på Costa sal just för att de har en barnpool. Vi är så glada över att vi hamnade där för hela vistelsen har varit över förväntan! Vi reste med två små barn i åldrarna 1,5 och 3 år. När vi kom in i lägenheten så fanns det en barnsäng, matstol och en badbalja för den minsta och det var mycket uppskattat! Vi kände oss väldigt välkomna och all personal vi kom i kontakt med var mycket trevliga och tillmötesgående. Städningen av lägenheten var toppen och när vi bad om att få städningen utförd före eller efter det att barnen sovit middag så var det inga problem. Wi-fi fungerade mycket bra! Anläggningens restaurang Zest var bra och vi kan rekommendera frukosten där. Bra utbud! Restaurangens personal var väldigt trevliga och vi blev alltid bemötta med ett leende. Så den samlade bedömningen är att vi kan verkligen rekommendera andra att bo här, speciellt om man reser med små barn. När vi återvänder till Lanzarote så blir Costa Sal det självklara valet för oss!