1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Costa Sal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Siv,
Söderhamn

+
Läget. Lugnt och välordnat.
-
En struntsak, men ändå: toarullen i metall som hela tiden ramlade isär och i ner i golvet med mycket skrammel som följd.

Bekräftad gäst: 2019-04-12


9 av 10

Jim,
Eskilstuna

+
Ordning och reda
-
Kocken otroligt skitig, så vi åt på andra ställen.

Bekräftad gäst: 2019-04-05


8 av 10

,

+
Närheten till poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-05


10 av 10

Barbro,
Stockholm

+
Gemytligt, trivsamt.
-
Skylten "Save our planet" funkade inte alls. Vi la aldrig nån handduk på golvet, men lika fullt byttes alla ut, varje dag. Kändes motsägelsefullt.

Bekräftad gäst: 2019-03-29


7 av 10

Rolf,
Själevad. / Örnsköldsvik

+
Tyst och lugnt.. ordning och reda.
-
Bättre sängar. Lägre ljudnivå i matsalen. Varmare rum . ( värdesystem ur funk ). Sängkläder , och våra kläder var rå-fuktiga.

Bekräftad gäst: 2019-03-29


8 av 10

Denny ,
Täby

+
Schysst rum, bra luncher, trevlig personal, kort transfer från flyget.
-
Mer vindskydd vid poolerna.

Bekräftad gäst: 2019-03-22


10 av 10

Inger,
Orsa

+
Lägenheten med mysig altan
-

Bekräftad gäst: 2019-03-22


10 av 10

Katarina,
Åstorp

+
Lugnet, standaren, närheten till ceentrum och hav.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-15


7 av 10

Eleanor,
Ängelholm

+
Happy hour . Den allmäna stämningen
-
Fler grill aftnar

Bekräftad gäst: 2019-03-08


10 av 10

Karin,
Österfärnebo

+
Att det var så tyst o lugnt. Jättesköna sängar o god mat. Duktiga städerskor, snyggt och rent både inne och ute
-

Bekräftad gäst: 2019-03-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

2739 omdömen
Utmärkt
 
2056
Väldigt bra
 
554
Bra
 
94
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-08-08

Inlägg av JockeBokedal Stockholm, Sverige

Riktigt bra lägenhetshotell

Tillbringa 2 veckor tillsammans med vänner på detta hotell. Vi va alla mycket nöjda och fantastiskt nöjda med att det fanns riktigt kök med spis, ugn, micro, vattenkokare, kaffebryggare och allt annat. något som inte alltid är vanligt på lgh hotell.

 
2019-03-07

Inlägg av Mona K Jomala, Finland

Lugnt och trivsamt boende

Reste med familjen och hyrde en villa, mycket rymlig med 2 rejäla sovrum, köksdel och vardagsrum och en stor solig terass. Köket var helt ok utrustat för att laga enklare måltider, annars var hotellets restaurang mycket bra, dessutom var det underhållning där på kvällarna. Två poolområden med gott om solsängar. Rent och välskött. Receptionen fixade det mesta tex hyrbil, taxi mm. Nära till butiker och andra restauranger samt fina promenad och cykelbanor längs stranden.

 
2018-03-10

Inlägg av moae27

Nöjd

3vuxna och 1 barn (1,5år) hade en väldigt bekväm vistelse på 3v i vår 2rummare. I vår lägenhet var det förberett med spjälsäng, matstol och badbalja för barnet! Lugnt område, inga oljud, trevlig personal. Lekplatsen var dock avsedd för stora barn (<4år) men det gick bra ändå. Städat och fint överallt hela tiden. Rekommenderas för de som vill ha ett lugnt ställe med alla nödvändiga faciliteter.

 
2018-02-04

Inlägg av Maria K

Tack för god service

Fantastiskt hotell ! Vi bodde 1 vecka 26/1-2/2 . Så fina rum och uteplats . Städning av rummen och den fina trädgården som var fint ansad och putsad. Hela anläggningen var njutbar att vistas i . All servis som behövs och hjälpsam personal i reception och butik. Vi hade halvpension och fick en frukost buffé som hade allt vi kunde önska oss . 3 rätters middag som var av hög klass . Vacker och vällagad . Personalen i restaurangen hade god service och så gästvänliga . Mycket trevligt. Vi återkommer ! Tack för en fin vecka . Mats o Maria

 
2018-01-04

Inlägg av JCSGPS

Underbar!

Rena, tysta langeheter. Supertrevliga o hjälpsamma i receptionen. Reste med en 3åring och en spädbarn. Resesäng o matstol fanns i lagenheten! Skulle absolut rekommendera och kommer definitv tilbaka så fort vi bara kan! 😉