1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Barcarola Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,
Stockholm

+
Läget, lugnet, jättefin frukost, trevlig personal.
-
Internet, fler kuddar i sängen

Bekräftad gäst: 2019-01-04


8 av 10

Karin,
Stockholm

+
Hotellet låg nära restauranger och affärer, snyggt och rent överallt. Trevlig personal.
-
Sängarna var hårda och kuddarna obekväma där kunde man uppgradera.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


9 av 10

Rolf,
Stockholm

+
Närhet till butiker rent och snyggt inom orådet
-
Ta bort återvinningen utanför rummet ,man vaknade med chock kl: 06,00 när det tippades glas och sopor sena kvällar och tidiga mornar

Bekräftad gäst: 2019-01-04


7 av 10

Camilla,
Stockholm

+
Det var bra att det fanns olika saker att göra på hotellet så som biljard, fotbollsspel och pingis. Rummen behöver fräschas upp. Lite för mycket 80-tal för mig.
-
Sängarna var väldigt hårda och det var så tunna täcken och hårda kuddar så vi frös. Byt ut till bättre sängar och mjuka täcken och fluffiga kuddar. Tyger och målning av detaljer sant badrum bör uppdateras i standard.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


6 av 10

Elin,
Stockholm

+
Frukosten
-
Ta bort återvinningen som vätter mot hotellet. Det orsakade störande ljud när folk slänger massa glas i tid och otid. Vi blev störda av ljudet. Det var inget vi visste om när vi fick rummen. Vi var ett stort sällskap och 3 av hotellrummet låg på samma sida som återvinningen. Kommer inte att bo där mer pga det. Sängarna var obekväma och kuddarna var i dåligt skick. Det luktade lite mögel i alla rummen.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


10 av 10

Leif,
Valdemarsvik

+
Bemötande trevlig personal
-
Bättre wi-fi

Bekräftad gäst: 2018-12-14


7 av 10

Anita,
Stockholm

+
Lugnt och en välskött trädgård
-
Det finns lägenheter som ligger mot en mur som inte är så kul att sitta och titta in i (D7).

Bekräftad gäst: 2018-12-14


8 av 10

Annelie ,
Norrtälje

+
God frukost buffé
-

Bekräftad gäst: 2018-11-09


10 av 10

Hasse,
Arvika

+
Läget
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-04-14


9 av 10

Per,
Täby

+
Lugnt och städat.
-
Mjukare sängar. Dessa var stenhårda

Bekräftad gäst: 2018-04-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

682 omdömen
Utmärkt
 
387
Väldigt bra
 
239
Bra
 
39
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-04-12

Inlägg av PerStaswe

Barcarola

Bra ställe med fina lägenheter. Nära till det mesta och vissa hyggliga restauranger. Tyvärr var sängarna stenhårda vilket min rygg gärna påpeka. Det borde ses över då flera har klagat. Annars var det mesta bra som service och frukost.

 
2018-03-17

Inlägg av Pia D Sverige

Utmärkt hotell

Ett mycket trevligt och välskött hotell ,personalen på hela anläggningen var väldigt serviceinriktade och vänliga. Frukosten var otroligt bra det fanns massor att välja på frukostvärdinnan var så välkomnande varje morgon,dessutom stod den kvinnliga kocken och stekte ägg och bacon framme vid disken vilket såg mycket inbjudande ut och doftade ljuvligt.Det fanns dessutom en uppvärmd pool och en mycket diskret poolvakt för allas säkerhet ,vilket kändes tryggt.Lägenheten var väldigt fin och mycket välstädad,det här är ett hotell vi mer än gärna återvänder till. Det enda minus är att det var långt att gå till stranden. Men annars var allt bra och det fanns det många bra restauranger runt hörnet.

 
2018-03-04

Inlägg av lindaaaaad Stockholm, Sverige

Mycket välskött hotell

Mycket välskött och fint hotell. Det låg mitt i orten så nära till allt. Trevlig personal och fina rum/lägenheter. Frukosten var fantastisk och poolen var mycket fin och uppvärmd. Jag rekommenderar verkligen detta hotell! Enda nackdelen är att det är ganska långt att gå till stranden.

 
2018-02-21

Inlägg av Mona K

Välskött lägenhetshotell

Ett lagom stort lägenhetshotell med perfekt läge mitt i city, med många bra restauranger och affärer runt knuten. Hemtrevliga lägenheter med uteplats, helt ok utrustning i köket och städningen var bra. Det som drar ner poängen är de hårda sängarna och möblerna som är grönmålade. Mycket välskött trädgård, sköldpaddorna gjorde dottern extra nöjd och poolområdet med uppvärmd pool hade gott om solstolar, Frukosten var variationsrik och mycket bra, dessutom var det rätt lugnt där eftersom hotellet inte är då stort.

 
2018-01-03

Inlägg av Tornemarks Karlshamn, Sverige

Mysigt hotell mitt i city

Allt till belåtenhet för vår 14 dagars vistelse. Supergod frukost med variation. Väldigt trevlig frukostpersonal. Rent och fint överallt. Städning varje dag. Lugnt och säkert område. Vi bodde i G blocket och då är det fin utsikt mot poolen och sol. Vi kommer gärna tillbaka. ☀️☀️☀️☀️☀️