Kundomdömen om Bahia Kontiki

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 169 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Maria Elisabeth,
Trelleborg

+
Mycket trevligt och fräscht hotell, smakfullt inredda lägenheter, trevligt poolområde, bra med alternativa platser för att sola som terrassen med solsängar och nedre delen med runda solsängar. Städning varannan dag räcker absolut.
-
Finns en återvinningsstation precis utanför sektion 3 av hotellet. Vi hade sovrum utåt gatan och vi hade stora störningar i sömnen. Vi sov inte en hel natt under hela vistelsen på grund av att restauranger och barer hela tiden slängde tomflaskor i återvinningsbehållarna för glas. Tidigt på morgonen kom sedan renhållningsarbetarna och tömde behållarna. Det VÄLDIGT högt när man kastar glasflaskor och vi vaknade flera gånger varje natt av dessa ljud. Vi pratade med hotellet och de var väl medvetna om problemet men kunde inte få till stånd en annan lösning med kommunen. Detta oljud gör att vi själva inte kommer att välja detta hotell igen och kommer inte heller att rekommendera det till vänner.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


9 av 10

Tilda Maria,
Bjärred

+
Lugnt, välskött, läget, att det finns hotell utan all inclusive och jippon/underhållning för oss som föredrar lugn och ro.
-
Dålig lukt från något som sannolikt tillhörde poolrengöringssystemet och att man tömde städvatten i brunnarna precis utanför hotellrummen.

Bekräftad gäst: 2020-01-03


10 av 10

Stefan,
Smålandsstenar

+
Läget, fina rum, oklanderlig skötsel av området och poolen.
-
Köksutrustning behöver kompletteras. Vinglas, skålar, äggkoppar t.ex.

Bekräftad gäst: 2019-11-29


10 av 10

Carin Marie,
Lund

+
Läget, lägenheten, poolområdet med solterrass
-

Bekräftad gäst: 2019-11-22


8 av 10

Mats,
Höör

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-22


9 av 10

Mads,
Munkebo

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-08


10 av 10

Dagfinn,
Kävlinge

+
Läget servicen och trevlig personal.
-
Bättre belysning upp trapporna till lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


5 av 10

Lars Mikael,
Uddevalla

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-19


8 av 10

Lotta,
Ystad

+
Poolen
-
Att wi-fi och safety box ska ingå. Frukosten var alldeles för dyr och var därför inte prisvärd

Bekräftad gäst: 2019-04-05


3 av 10

Jan,
Avesta

+
Poolen
-
Som helhet kan vi säga, ALDRIG MER APOLLO.Hotellrummet vi fick var ett handikap rum där väggar saknades i dusch och vi fick lägga badhanddukar på golvet för att förhindra att vattnet rann ut i lägenheten. Vi fick aldrig tillfrågan att byta. Det vi först fick ett rum med mur utanför fönstret utan utsikt.Klagade högljutt.

Bekräftad gäst: 2019-03-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

499 omdömen
Utmärkt
 
148
Väldigt bra
 
155
Bra
 
93
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2019-04-20

Inlägg av Ulf F Landskrona, Skåne Län, Sweden

Mycket bra lägenhetshotell

Ett rent, fräsch hotell med bra läge. Hotellet har bra läge precis ovanför stranden och strandpromenaden. Det är nära till allt och har fin utsikt i nästan hela hotellområdet. Det enda negativa med läget är att det är en väldigt brant backe upp till hotellet från strandpromenaden. Men det är inget större problem om man inte har svårt för att röra sig. Hotellområdet är rent och fräscht överallt. Rummen är stora och fina. Fräsch och snygg inredning. Vi bodde i en lägenhet med ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kokvrå. Sängen var stor och bekväm att sova i. Vardagsrummet stor och rymligt. Kokvrån tillräckligt stor och välutrustad för att kunna laga enkla rätter. AC både i vardagsrum och sovrum. Likaså TV i både sovrum och vardagsrum. Safety box finns i lägenheten och det var gott om förvaringsutrymme för kläder. Vi hade rum med markterass mot poolområdet. Beroende på var rummet är placerad har man sol på olika tider om dagen och olika utsikter. Hade i förväg mailat hotellet och bett om att få terrass mot poolområdet, gärna med kvällssol. De hade ordnat precis det åt oss men pga av problem med just det rummet så fick vi ett annat med terrass mot poolen. Tyvärr var det inne i hörnan så det var ingen sol alls på dagen och ingen utsikt heller. Efter ett par dagar bad vi om att få byta rum och de fixade ett nytt åt oss med perfekt läge. Vi var mycket nöjda med det. Ett rum i rätt läge ger en bättre upplevelse av vistelsen. Frukosten var bra. Mycket att välja mellan och bra lagat med viss variation. Det fanns det mesta man behöver. Varm mat lagades på begäran. Likaså gjordes kaffe/te efterhand. Lunchservering var också bra med hyggliga priser. Poolen var lagom stor. Ren och behaglig att bada i. Poolområdet var något litet och solstolarna lite för få och står väldigt nära varandra. Har man otur så är alla solstolarna upptagna, så det gäller att vara ute i god tid för att inte bli utan. Det är nog det enda negativa med hotellet. All personal på hotellet är väldigt trevliga och hjälpsamma. Väldigt bra service. Önskar man något så är det bara att be om det så gör de sitt bästa för att lösa det. Personalen i receptionen anstränger sig lite extra för att lösa alla problem. Oftast lyckas de. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och hade gärna bott där igen. Kan rekommendera hotellet om man ska åka till Lanzarote.

 
2019-01-10

Inlägg av 752annet Luleå, Sverige

R2 Bahia Kontiki

Vi är mycket nöjda med vårt val av hotell. Stora och fina lägenheter. Läget är perfekt, nära stranden, äldre och nyare delen av stan. Området och hotellet är lugnt. Från strandpromenaden är det en brant backe upp till hotellet, men inget som var ett problem för oss. Hela hotellområdet är rent och fräscht och underhålls hela tiden. Det finns många olika områden på hotellet där det går att njuta av solen. Personalen är tillmötesgående och trevliga. Vi har inget att klaga på och återvänder gärna.

 
2020-01-16

Inlägg av yayacase Belfast, Storbritannien

Booked to return

My husband and I stayed here in December for the new year . The only fault was it wasn’t long enough (3 nights) We were delighted with our apartment 1130 it was ground floor and just beside the seating area in the bar . I loved the way it was accessed from the street . We were part of the R2 soy club so had cava and fruit in our room on arrival đŸ‘ŒđŸ» also had bathrobes and a complimentary breakfast one day. The rooms are newly done and have everything you could need . Bright and spacious . The pool area and solarium are fab it has a really chilled out vibe . We walked each morning and on return in the afternoon we settled down with a bucket of 5 beer and chips for €10 .. cheap as chips lol . I’ve just booked again for April 25 for 4 nights and we are celebrating my husbands 50th we are returning as a group of 10 and we’ve requested 5 rooms by the pool 1101-1105 We love Puerto del Carmen and kontiki is our new favourite

 
2019-11-30

Inlägg av 1paula71267 Sheffield, Storbritannien

Really can not fault

This is our second time at this aparthotel and we really cannot fault it! Location is perfect, breakfast is yummy and the staff are so helpful and accommodating! We come for a short break and it is really the perfect place! Stunning views, clean, excellent facilities and in such a fantastic location. We will return.

 
2019-11-24

Inlägg av Hellie14 Inverclyde

Fantastic stay at Kontiki

My partner and I arrived at Bahia Kontiki around midnight on 10th November. The receptionist who greeted us was very friendly & efficient and created a very good 1st impression. Our 1 bedroom apartment with terrace - which was just short walk to the pool - was huge, spotless & beautifully decorated. The pool area is lovely- the staff work very hard to keep the complex looking immaculate. The chill out area is great and the views from there are amazing. I celebrated my birthday while we were on holiday & arrived back to our room that day to a bottle of fizz and a huge slice of cake - a lovely touch, thank you. The bar & restaurant area only stay open til around 8 at night which may put some holidaymakers off but as the hotel is just a stone's throw from lots of other amenities it didn't bother us at all. Thank you, we will definately be back.