Kundomdömen om Bahia Kontiki

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 72 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-06


8 av 10

+
Läget
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2020-02-28


9 av 10

+
Läget, rent o snyggt o servicen
-

Bekräftad gäst: 2020-02-21


8 av 10

+
Mycket trevligt och fräscht hotell, smakfullt inredda lägenheter, trevligt poolområde, bra med alternativa platser för att sola som terrassen med solsängar och nedre delen med runda solsängar. Städning varannan dag räcker absolut.
-
Finns en återvinningsstation precis utanför sektion 3 av hotellet. Vi hade sovrum utåt gatan och vi hade stora störningar i sömnen. Vi sov inte en hel natt under hela vistelsen på grund av att restauranger och barer hela tiden slängde tomflaskor i återvinningsbehållarna för glas. Tidigt på morgonen kom sedan renhållningsarbetarna och tömde behållarna. Det VÄLDIGT högt när man kastar glasflaskor och vi vaknade flera gånger varje natt av dessa ljud. Vi pratade med hotellet och de var väl medvetna om problemet men kunde inte få till stånd en annan lösning med kommunen. Detta oljud gör att vi själva inte kommer att välja detta hotell igen och kommer inte heller att rekommendera det till vänner.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


9 av 10

+
Lugnt, välskött, läget, att det finns hotell utan all inclusive och jippon/underhållning för oss som föredrar lugn och ro.
-
Dålig lukt från något som sannolikt tillhörde poolrengöringssystemet och att man tömde städvatten i brunnarna precis utanför hotellrummen.

Bekräftad gäst: 2020-01-03


10 av 10

+
Läget, fina rum, oklanderlig skötsel av området och poolen.
-
Köksutrustning behöver kompletteras. Vinglas, skålar, äggkoppar t.ex.

Bekräftad gäst: 2019-11-29


10 av 10

+
Läget, lägenheten, poolområdet med solterrass
-

Bekräftad gäst: 2019-11-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-08


10 av 10

+
Läget servicen och trevlig personal.
-
Bättre belysning upp trapporna till lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

532 omdömen
Utmärkt
 
169
Väldigt bra
 
165
Bra
 
92
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2019-04-20

Inlägg av Ulf F Landskrona, Skåne Län, Sweden

Mycket bra lägenhetshotell

Ett rent, fräsch hotell med bra läge. Hotellet har bra läge precis ovanför stranden och strandpromenaden. Det är nära till allt och har fin utsikt i nästan hela hotellområdet. Det enda negativa med läget är att det är en väldigt brant backe upp till hotellet från strandpromenaden. Men det är inget större problem om man inte har svårt för att röra sig. Hotellområdet är rent och fräscht överallt. Rummen är stora och fina. Fräsch och snygg inredning. Vi bodde i en lägenhet med ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kokvrå. Sängen var stor och bekväm att sova i. Vardagsrummet stor och rymligt. Kokvrån tillräckligt stor och välutrustad för att kunna laga enkla rätter. AC både i vardagsrum och sovrum. Likaså TV i både sovrum och vardagsrum. Safety box finns i lägenheten och det var gott om förvaringsutrymme för kläder. Vi hade rum med markterass mot poolområdet. Beroende på var rummet är placerad har man sol på olika tider om dagen och olika utsikter. Hade i förväg mailat hotellet och bett om att få terrass mot poolområdet, gärna med kvällssol. De hade ordnat precis det åt oss men pga av problem med just det rummet så fick vi ett annat med terrass mot poolen. Tyvärr var det inne i hörnan så det var ingen sol alls på dagen och ingen utsikt heller. Efter ett par dagar bad vi om att få byta rum och de fixade ett nytt åt oss med perfekt läge. Vi var mycket nöjda med det. Ett rum i rätt läge ger en bättre upplevelse av vistelsen. Frukosten var bra. Mycket att välja mellan och bra lagat med viss variation. Det fanns det mesta man behöver. Varm mat lagades på begäran. Likaså gjordes kaffe/te efterhand. Lunchservering var också bra med hyggliga priser. Poolen var lagom stor. Ren och behaglig att bada i. Poolområdet var något litet och solstolarna lite för få och står väldigt nära varandra. Har man otur så är alla solstolarna upptagna, så det gäller att vara ute i god tid för att inte bli utan. Det är nog det enda negativa med hotellet. All personal på hotellet är väldigt trevliga och hjälpsamma. Väldigt bra service. Önskar man något så är det bara att be om det så gör de sitt bästa för att lösa det. Personalen i receptionen anstränger sig lite extra för att lösa alla problem. Oftast lyckas de. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och hade gärna bott där igen. Kan rekommendera hotellet om man ska åka till Lanzarote.

 
2019-01-10

Inlägg av 752annet Luleå, Sverige

R2 Bahia Kontiki

Vi är mycket nöjda med vårt val av hotell. Stora och fina lägenheter. Läget är perfekt, nära stranden, äldre och nyare delen av stan. Området och hotellet är lugnt. Från strandpromenaden är det en brant backe upp till hotellet, men inget som var ett problem för oss. Hela hotellområdet är rent och fräscht och underhålls hela tiden. Det finns många olika områden på hotellet där det går att njuta av solen. Personalen är tillmötesgående och trevliga. Vi har inget att klaga på och återvänder gärna.

 
2020-08-18

Inlägg av Thebevster333

immaculately clean, modern, good location, great service

We stayed here for a ten day visit which was fabulous. We were given a lovely spacious really clean apartment with one bedroom and a couch for sleeping on. It was fabulous with sea views and really clean - all the apartments have been refurbished and are really nicely decorated and new and spotless. For twenty euro a night more I upgraded to an even nicer apartment with two bedrooms and two balconies and a fabulous sea view (I upgraded as we have a teenager who I felt could do with more space!) Really, really nice. Luxurious, and I feel that the memory of that sea view will get me through the long dark winter. We ate breakfast a couple of times in the restaurant and it was really good, all you could eat for €12. People will say that you can get a full Irish down the road for €4 which we did one day but by the time you added on a couple of coffees there wasn't much in the difference price wise at all, but there was a big difference in the service and the quality which the Kontiki won hands down! The staff were really lovely. Monica in reception was really helpful when I wanted to upgrade the room and Soledad in reception was so pleasant and helpful also and we felt she really wanted to help us enjoy ourselves. There was a lovely security man too whose name I don't know but they were all lovely and went out of their way to help us. We had a bottle of Cava waiting for us in the room on arrival, a free breakfast and a welcome drink for all of us. A really good effort especially during the coronavirus crisis. All the staff had masks, there was plenty of room at the pool for social distancing and everything was cleaned regularly. A few minor niggles over safes and wifi were instantly addressed. Hotel is in a really good location too, just a minute from the strip at the Fariones end, so very close to the old town too. We all loved it (even the teenager thought it was fab!)and we really really hope to be back next year. Thank you so much to everybody there. Top marks!

 
2020-08-05

Inlägg av SarahJHendo Liverpool, Storbritannien

Perfect break

Me and my boyfriend stayed at kontiki from 25th July to 2nd August. From the moment we arrived we were incredibly impressed with the cool modern design of the hotel and the fabulous Jonas who made our stay extra special. He was there every night helping us with restaurant recommendations, calling us taxis and was always there for a chat and a laugh so thank you Jonas for going above and beyond, you really did make our stay extra special. Location is perfect! Just a short walk away from the most unreal restaurants, bars and beach. Cannot wait to return. Thank you Kontiki and thank you Jonas for everything.

 
2020-08-01

Inlägg av charljak Storbritannien

Enjoyed our stay

We just got back from our week stay here and can confidentially say this is a great hotel. These apartments are a 2 minute walk from the beach and the main strip. However as some people have already mentioned, the hill going to/from the hotel is very steep but didn’t bother us too much. The apartments are beautiful and modern. We opted for the sea view room and were very happy. The 24/h reception staff were very helpful and the gentleman gave us lots of useful information and tips during our stay to make it even better. The pool / bar area is very chilled. You are required to wear a face mask in the bar & reception area at all times, except when eating food in the restaurant. We were offered a free breakfast and had champagne waiting for us on arrival which was fantastic. However, the bar closes at 8PM which is far too early! Not a problem though as bars nearby are open till late if you want to stay up. Overall - this is a great hotel if you want to be at the centre of Puerto Del Carmen. We will definitely stay here again!