1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bahia Kontiki

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lotta,
Brawé

+
Poolen
-
Att wi-fi och safety box ska ingå. Frukosten var alldeles för dyr och var därför inte prisvärd

Bekräftad gäst: 2019-04-05


3 av 10

Jan,
Avesta

+
Poolen
-
Som helhet kan vi säga, ALDRIG MER APOLLO.Hotellrummet vi fick var ett handikap rum där väggar saknades i dusch och vi fick lägga badhanddukar på golvet för att förhindra att vattnet rann ut i lägenheten. Vi fick aldrig tillfrågan att byta. Det vi först fick ett rum med mur utanför fönstret utan utsikt.Klagade högljutt.

Bekräftad gäst: 2019-03-22


8 av 10

,

+
Lugnt och bra solstolar
-
Städningen!!! Vi blev bortglömda Fick säga till..Vi gick själva med soporna... Balkongen städade inte en gång. Vet inte hur ofta de ska byta lakan men en ggr i veckan är väl logiskt

Bekräftad gäst: 2019-03-15


8 av 10

Lotta,
Stockholm

+
Nära till allt . Lagom stort .
-
Skriv inte att det finns vatten i kylen när ni inte har avtal med hotellet om detta .Bra att ni informerar era gäster att man kan bli av med solstolen om man äter lunch längre än en halvtimme , Hotellregel. Man borde få info vilka dagar städning inträffar . Kl 18.15 söndagkväll ville de in och städa när vi skulle duscha bla så vi blev utan . Vill man ha handdukarna utbytta så skall de läggas i duschen men vilken dag då ? Visste inte när de tänkte dyka upp .

Bekräftad gäst: 2019-03-15


7 av 10

Lena,
Lund

+
-
Mer husgeråd, skål, bröd/allkniv,vinglas.Spo/svabb så man kan få bort sanden som annars trampas runt i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2019-03-08


5 av 10

ILONA,
Stockholm

+
Att det fans handikapp rum utan trappor!
-

Bekräftad gäst: 2019-02-22


6 av 10

Peter,
Limhamn

+
Rent, trevligt poolområde
-
Gym, sysselsättning av ngn form saknas. Restaurangen bara ok o stänger tidigt

Bekräftad gäst: 2019-02-22


9 av 10

Ann-Sofie,
Landskrona

+
Bra läge, fräsch lägenhet, bra städning, trevlig och hjälpsam personal. Fin utemiljö med många platser för relax & sol... med utsikt över havet. Rent och snyggt.
-
Inte bra lösning med grand lit säng och 1 täcke!!! Funkar ej! Min syster och jag delade på oss efter 1 natt och hon sov på soffan i vardagsrummet. Vi fick dock snabbt extra lakan & filt. Köksutrustningen minimal, stämmer inte att man kan laga sin mat själv. Lyhört.. man hör grannen väldigt väl.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


10 av 10

Ulla,
Stockholm

+
Fräscht, nyrenoverat och väldigt bra standard! Trevlig och serviceminded personal!
-
Kunde önska bättre utrustning i köket. Fanns inte någon kökskniv att exvis skära bröd och/eller grönsaker med. Levererades dock samma dag jag bad om det. Inga skålar, inga vinglas etc - bara det absolut nödvändigaste. Väldigt påvert.

Bekräftad gäst: 2019-01-25


10 av 10

Mikael,
Bollnäs

+
Fint, rent och lungt.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

425 omdömen
Utmärkt
 
99
Väldigt bra
 
135
Bra
 
90
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2019-04-20

Inlägg av Ulf F Landskrona, Skåne Län, Sweden

Mycket bra lägenhetshotell

Ett rent, fräsch hotell med bra läge. Hotellet har bra läge precis ovanför stranden och strandpromenaden. Det är nära till allt och har fin utsikt i nästan hela hotellområdet. Det enda negativa med läget är att det är en väldigt brant backe upp till hotellet från strandpromenaden. Men det är inget större problem om man inte har svårt för att röra sig. Hotellområdet är rent och fräscht överallt. Rummen är stora och fina. Fräsch och snygg inredning. Vi bodde i en lägenhet med ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kokvrå. Sängen var stor och bekväm att sova i. Vardagsrummet stor och rymligt. Kokvrån tillräckligt stor och välutrustad för att kunna laga enkla rätter. AC både i vardagsrum och sovrum. Likaså TV i både sovrum och vardagsrum. Safety box finns i lägenheten och det var gott om förvaringsutrymme för kläder. Vi hade rum med markterass mot poolområdet. Beroende på var rummet är placerad har man sol på olika tider om dagen och olika utsikter. Hade i förväg mailat hotellet och bett om att få terrass mot poolområdet, gärna med kvällssol. De hade ordnat precis det åt oss men pga av problem med just det rummet så fick vi ett annat med terrass mot poolen. Tyvärr var det inne i hörnan så det var ingen sol alls på dagen och ingen utsikt heller. Efter ett par dagar bad vi om att få byta rum och de fixade ett nytt åt oss med perfekt läge. Vi var mycket nöjda med det. Ett rum i rätt läge ger en bättre upplevelse av vistelsen. Frukosten var bra. Mycket att välja mellan och bra lagat med viss variation. Det fanns det mesta man behöver. Varm mat lagades på begäran. Likaså gjordes kaffe/te efterhand. Lunchservering var också bra med hyggliga priser. Poolen var lagom stor. Ren och behaglig att bada i. Poolområdet var något litet och solstolarna lite för få och står väldigt nära varandra. Har man otur så är alla solstolarna upptagna, så det gäller att vara ute i god tid för att inte bli utan. Det är nog det enda negativa med hotellet. All personal på hotellet är väldigt trevliga och hjälpsamma. Väldigt bra service. Önskar man något så är det bara att be om det så gör de sitt bästa för att lösa det. Personalen i receptionen anstränger sig lite extra för att lösa alla problem. Oftast lyckas de. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och hade gärna bott där igen. Kan rekommendera hotellet om man ska åka till Lanzarote.

 
2019-01-10

Inlägg av 752annet Luleå, Sverige

R2 Bahia Kontiki

Vi är mycket nöjda med vårt val av hotell. Stora och fina lägenheter. Läget är perfekt, nära stranden, äldre och nyare delen av stan. Området och hotellet är lugnt. Från strandpromenaden är det en brant backe upp till hotellet, men inget som var ett problem för oss. Hela hotellområdet är rent och fräscht och underhålls hela tiden. Det finns många olika områden på hotellet där det går att njuta av solen. Personalen är tillmötesgående och trevliga. Vi har inget att klaga på och återvänder gärna.

 
2019-04-19

Inlägg av mrsbloodykisses Uddevalla, Sverige

Nice hotel!

Would have given this hotel 4 stars if it wasn't for the not so good cleaning of the room. Cleaning should be done every other day but first time they only emptied the garbage and changed towels. Next time we put out the Clean our room sign and then they cleaned the floor. Only gave us two towels although we were 3 people. The hotel has excellent location and very friendly staff. Spacious rooms and nice poolareas. The snacks in the bar are nice! Beds are quite hard! No free wifi except in the lobby.

 
2019-04-15

Inlägg av Debra M Stokenchurch, Storbritannien

Clean Hotel, but lacking

I would love to give this hotel a five star rating, but compared to others we stayed at it is lacking. When we first arrived, we were a bit surprised at how steep the road the hotel located on. If a member of your group was in wheel chair, well lets just say, I hope the chair has good breaks. The receptionist was helpful and polite. She gave us clear instructions to our apartment, which was located outside on the slope! The apartment was clean and had all the essentials for a self-catering holiday. We only stayed for a week, but couple of things didn't hit the mark. One being the shower tray. It wasn't the best. We soon learnt we had to angle the shower head towards the wall. The sofa's were uncomfortable, they were more like benches, then sofas. The windows, did not shut well. You had to pull them in hard to ensure they were shut. The hotel itself was clean with views across the sea and is ideally located to enjoy the shops, bars and beeches in Puerto Del Carmen. I did use the pool which is attended by a life guard. I did see stair lift for disabled use. But, I did not see an alternative entrance to the hotel. If you have a physical disability, double check with the hotel for an alternative entrance, you do no want to tackle that slope, known locally as "cardiac hill". We did not use the bar or the restaurant, as we were self-catering, so cannot comment on the food. Would we stay again, probably not. Like I said, lovely hotel but not one that ticks all the boxes for us.

 
2019-04-14

Inlägg av lennox64 Ardrossan, Storbritannien

Hidden Gem

Our friends were staying here, we went to visit and review for a possible next visit. We were blown away by the beauty of the apartments, grounds and total ambience of this aparthotel. It has been tastefully designed with a very upmarket feel to it. It is very near to the resort front and beach and all restaurants and bars 5 minutes walk away. I would recommend for a totally chilled stay, with a gorgeous pool and sunbathing area. I will definitely be booking this hidden gem next time we visit.