1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bahia Kontiki

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ann-Sofie,
Landskrona

+
Bra läge, fräsch lägenhet, bra städning, trevlig och hjälpsam personal. Fin utemiljö med många platser för relax & sol... med utsikt över havet. Rent och snyggt.
-
Inte bra lösning med grand lit säng och 1 täcke!!! Funkar ej! Min syster och jag delade på oss efter 1 natt och hon sov på soffan i vardagsrummet. Vi fick dock snabbt extra lakan & filt. Köksutrustningen minimal, stämmer inte att man kan laga sin mat själv. Lyhört.. man hör grannen väldigt väl.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


10 av 10

Ulla,
Stockholm

+
Fräscht, nyrenoverat och väldigt bra standard! Trevlig och serviceminded personal!
-
Kunde önska bättre utrustning i köket. Fanns inte någon kökskniv att exvis skära bröd och/eller grönsaker med. Levererades dock samma dag jag bad om det. Inga skålar, inga vinglas etc - bara det absolut nödvändigaste. Väldigt påvert.

Bekräftad gäst: 2019-01-25


10 av 10

Mikael,
Bollnäs

+
Fint, rent och lungt.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-25


7 av 10

Maud,
Tumba

+
Rent o fint, fin solterass, bra frukost
-
Alldeles för kallt på rummet. Rummet som vi först fick, var under all kritik. Vi hade angivit balkong med utsikt. Enligt personal i receptionen, så skulle vi i så fall ha bokat en annan kategori. Och Apollo erbjuder bara en katagori. Fel av Apollo att säga att man kan ange att man vill ha utsikt, eftersom detta inte är möjligt! Vi fick dock byta rum senare, som blev något bättre.

Bekräftad gäst: 2019-01-18


8 av 10

Anne,
Luleå

+
Läget, stora lägenheter, lugnt, fin utemiljö, välstädat och ordning runt ytterområdena, trevlig och hjälpsam personal (speciellt i reception), många olika områden för att inhämta sol mm
-
Städ av lägenheter, klksutrustningen i lägenheterna, lunchmenyn, lyhört i lägenheterna

Bekräftad gäst: 2019-01-11


9 av 10

Magdalena ,
Stockholm

+
Lägenhetens komfort och läget.
-
Kanske en hint om att det kan vara kyligt i lägenheten. Det var skönt men önskar jag haft mer kläder enbart för vistelsen i rummen.

Bekräftad gäst: 2019-01-11


7 av 10

Benita,
Stockholm

+
-
Lägg till ett högre pris så du kan välja utsikt. Inte vad vi förväntade oss av bilderna, en innergård fri från all utsikt.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


8 av 10

Veronica,
Stockholm

+
Läget på hotellet, utsikten och poolen! Fräscha lägenheter.
-
Servicen/närvaron av serveringspersonal vid poolen. Vi beställde dryck vid poolen och de kom med smutsiga glas. Fick be om menyn för att beställa mat 3 eller 4 ggr innan den kom. Sen såg vi inte till servitrisen så vi gick iväg och åt på en närliggande restaurang istället. De plockade inte av disk/muggar från gäster som lämnat solstolarna så de flög iväg i vinden. Vid ett tillfälle beställde vi lunch i restaurangen. När maten kom in var den ljummen. En av oss beställde hamburgaren och den var så kall att vi skickade ut den. De kom in med samma hamburgare - även denna gång kall. Efter att ha skickat tillbaka samma hamburgare 4 gånger avslutade vi lunchen och gick till en annan restaurang. Från deras öppna kök kunde man till frukost få en nystekt omelett. En gäst bad att få pannkaka och det fanns ingen info om att man kunde få men när vi beställde det så gick det bra men jag fick känslan av att de inte var överlyckliga över beställningen. Det fanns ingen diskborste eller diskmedel i pentryt så det var svårt att diska upp disken vi använt. Städerskorna diskade inte.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


9 av 10

Therese,
Norrtäje

+
Bra läge, trevligt hotell med flera solområden. Halvtaskig meny dock, och bara öppet till 18,00. Dåligt placerad lägenhet, helt skymd balkong, inklämd bakom två andra balkonger.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-04


9 av 10

Kenta,
Karlskrona

+
Läget, nära till centrum och strand.
-
Bättre Wifi, det gick bara vara en telefon ansluten per rum.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

397 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
127
Bra
 
83
Mindre bra
 
52
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2019-01-10

Inlägg av 752annet Luleå, Sverige

R2 Bahia Kontiki

Vi är mycket nöjda med vårt val av hotell. Stora och fina lägenheter. Läget är perfekt, nära stranden, äldre och nyare delen av stan. Området och hotellet är lugnt. Från strandpromenaden är det en brant backe upp till hotellet, men inget som var ett problem för oss. Hela hotellområdet är rent och fräscht och underhålls hela tiden. Det finns många olika områden på hotellet där det går att njuta av solen. Personalen är tillmötesgående och trevliga. Vi har inget att klaga på och återvänder gärna.

 
2019-02-14

Inlägg av Robert P Motherwell, Scotland

Outstanding Apartments - Great Location too

This was a holiday for my wife and I ... a winter sunshine break and this apartment was outstanding. From the reception staff at check in, to the maintenance staff to the cleaners everyone was so welcoming and helpful. The apartment itself was spotless and spacious. On the complex itself you are spoiled for choice for areas to sunbathe; the pool (spotlessly clean) area with ample sunbeds, the solarium area overlooking the sea, again with ample sunbeds and there's the more secluded lower astro turf garden area. On top of this there's a chillout area with white leather seating for sitting and enjoying a quiet drink or whatever takes your fancy. The location is right on the front of the resort, although a short steep hill meets you as you leave the complex. There are plenty good restaurants nearby, with a variety of food at very reasonable prices - something for everyone. I highly recommend this venue for a relaxing holiday.

 
2019-02-13

Inlägg av NILouise Belfast, Storbritannien

A very well renovated property in a perfect location!

This is a four star aparthotel which only opened last summer after a complete refurbishment. The apartments are very spacious, with comfortable bedrooms and have kitchens which have been renovated to a very spec. The location is perfect, about 50 yards from the bars, restaurants and beach. There is a very steep hill from the beachfront to the apartments. We managed it fine but people with walking difficulties may struggle. The pool area is beautiful. There is also a sunbathing terrace and seating area facing the sea. The staff are very helpful and professional. Would definitely recommend.

 
2019-02-05

Inlägg av jaynehaymes2017 Newcastleton, Storbritannien

UK guest

Booked a 3 week stay based on location and recently refurbished rooms in modern style. Upgraded to sea view room as room allocated was looking at a blank wall ! Staff very friendly and helpful. We anticipated been able to self-cater for breakfast and lunch but found the facilities lacking in even basic equipment , perhaps a ploy to encourage guests to use the onsite cafe ? The sofa / bed is very uncomfortable. English TV programmes limited to 3 news stations ! Wi-fi connection poor and needs rebooting frequently. After complaining the daily fee was waived. The shower temperature fluctuates while in use and watch out as it can be scoldingly HOT. Room cleaned every 2 days , towels and bed linen also changed. Views from balcony stunning and pool and chill out area great places to relax. Would not choose to stay again though. Style over substance.

 
2019-02-04

Inlägg av Safari534942

Amazing

Just back stunning hotel Bar food lovely Also a big thank you to reception staff we lost our keys they went above and beyond to help Especially Fatima and Solidad Really good location Only tiny improvement to make it perfect would be some English tv channels