1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bahia Kontiki

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lotta,
Brawé

+
Poolen
-
Att wi-fi och safety box ska ingå. Frukosten var alldeles för dyr och var därför inte prisvärd

Bekräftad gäst: 2019-04-05


3 av 10

Jan,
Avesta

+
Poolen
-
Som helhet kan vi säga, ALDRIG MER APOLLO.Hotellrummet vi fick var ett handikap rum där väggar saknades i dusch och vi fick lägga badhanddukar på golvet för att förhindra att vattnet rann ut i lägenheten. Vi fick aldrig tillfrågan att byta. Det vi först fick ett rum med mur utanför fönstret utan utsikt.Klagade högljutt.

Bekräftad gäst: 2019-03-22


8 av 10

,

+
Lugnt och bra solstolar
-
Städningen!!! Vi blev bortglömda Fick säga till..Vi gick själva med soporna... Balkongen städade inte en gång. Vet inte hur ofta de ska byta lakan men en ggr i veckan är väl logiskt

Bekräftad gäst: 2019-03-15


8 av 10

Lotta,
Stockholm

+
Nära till allt . Lagom stort .
-
Skriv inte att det finns vatten i kylen när ni inte har avtal med hotellet om detta .Bra att ni informerar era gäster att man kan bli av med solstolen om man äter lunch längre än en halvtimme , Hotellregel. Man borde få info vilka dagar städning inträffar . Kl 18.15 söndagkväll ville de in och städa när vi skulle duscha bla så vi blev utan . Vill man ha handdukarna utbytta så skall de läggas i duschen men vilken dag då ? Visste inte när de tänkte dyka upp .

Bekräftad gäst: 2019-03-15


7 av 10

Lena,
Lund

+
-
Mer husgeråd, skål, bröd/allkniv,vinglas.Spo/svabb så man kan få bort sanden som annars trampas runt i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2019-03-08


5 av 10

ILONA,
Stockholm

+
Att det fans handikapp rum utan trappor!
-

Bekräftad gäst: 2019-02-22


6 av 10

Peter,
Limhamn

+
Rent, trevligt poolområde
-
Gym, sysselsättning av ngn form saknas. Restaurangen bara ok o stänger tidigt

Bekräftad gäst: 2019-02-22


9 av 10

Ann-Sofie,
Landskrona

+
Bra läge, fräsch lägenhet, bra städning, trevlig och hjälpsam personal. Fin utemiljö med många platser för relax & sol... med utsikt över havet. Rent och snyggt.
-
Inte bra lösning med grand lit säng och 1 täcke!!! Funkar ej! Min syster och jag delade på oss efter 1 natt och hon sov på soffan i vardagsrummet. Vi fick dock snabbt extra lakan & filt. Köksutrustningen minimal, stämmer inte att man kan laga sin mat själv. Lyhört.. man hör grannen väldigt väl.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


10 av 10

Ulla,
Stockholm

+
Fräscht, nyrenoverat och väldigt bra standard! Trevlig och serviceminded personal!
-
Kunde önska bättre utrustning i köket. Fanns inte någon kökskniv att exvis skära bröd och/eller grönsaker med. Levererades dock samma dag jag bad om det. Inga skålar, inga vinglas etc - bara det absolut nödvändigaste. Väldigt påvert.

Bekräftad gäst: 2019-01-25


10 av 10

Mikael,
Bollnäs

+
Fint, rent och lungt.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

454 omdömen
Utmärkt
 
118
Väldigt bra
 
143
Bra
 
90
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2019-04-20

Inlägg av Ulf F Landskrona, Skåne Län, Sweden

Mycket bra lägenhetshotell

Ett rent, fräsch hotell med bra läge. Hotellet har bra läge precis ovanför stranden och strandpromenaden. Det är nära till allt och har fin utsikt i nästan hela hotellområdet. Det enda negativa med läget är att det är en väldigt brant backe upp till hotellet från strandpromenaden. Men det är inget större problem om man inte har svårt för att röra sig. Hotellområdet är rent och fräscht överallt. Rummen är stora och fina. Fräsch och snygg inredning. Vi bodde i en lägenhet med ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kokvrå. Sängen var stor och bekväm att sova i. Vardagsrummet stor och rymligt. Kokvrån tillräckligt stor och välutrustad för att kunna laga enkla rätter. AC både i vardagsrum och sovrum. Likaså TV i både sovrum och vardagsrum. Safety box finns i lägenheten och det var gott om förvaringsutrymme för kläder. Vi hade rum med markterass mot poolområdet. Beroende på var rummet är placerad har man sol på olika tider om dagen och olika utsikter. Hade i förväg mailat hotellet och bett om att få terrass mot poolområdet, gärna med kvällssol. De hade ordnat precis det åt oss men pga av problem med just det rummet så fick vi ett annat med terrass mot poolen. Tyvärr var det inne i hörnan så det var ingen sol alls på dagen och ingen utsikt heller. Efter ett par dagar bad vi om att få byta rum och de fixade ett nytt åt oss med perfekt läge. Vi var mycket nöjda med det. Ett rum i rätt läge ger en bättre upplevelse av vistelsen. Frukosten var bra. Mycket att välja mellan och bra lagat med viss variation. Det fanns det mesta man behöver. Varm mat lagades på begäran. Likaså gjordes kaffe/te efterhand. Lunchservering var också bra med hyggliga priser. Poolen var lagom stor. Ren och behaglig att bada i. Poolområdet var något litet och solstolarna lite för få och står väldigt nära varandra. Har man otur så är alla solstolarna upptagna, så det gäller att vara ute i god tid för att inte bli utan. Det är nog det enda negativa med hotellet. All personal på hotellet är väldigt trevliga och hjälpsamma. Väldigt bra service. Önskar man något så är det bara att be om det så gör de sitt bästa för att lösa det. Personalen i receptionen anstränger sig lite extra för att lösa alla problem. Oftast lyckas de. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och hade gärna bott där igen. Kan rekommendera hotellet om man ska åka till Lanzarote.

 
2019-01-10

Inlägg av 752annet Luleå, Sverige

R2 Bahia Kontiki

Vi är mycket nöjda med vårt val av hotell. Stora och fina lägenheter. Läget är perfekt, nära stranden, äldre och nyare delen av stan. Området och hotellet är lugnt. Från strandpromenaden är det en brant backe upp till hotellet, men inget som var ett problem för oss. Hela hotellområdet är rent och fräscht och underhålls hela tiden. Det finns många olika områden på hotellet där det går att njuta av solen. Personalen är tillmötesgående och trevliga. Vi har inget att klaga på och återvänder gärna.

 
2019-08-09

Inlägg av terry3555 Liverpool, Storbritannien

Terry 3555 GREAT PLACE

This is in a great location with a great atmosphere the rooms are very clean and modern only thing lets it down is you have to pay for the safe in your room and wi fi in your room if they included it the place would be second to none in the resort

 
2019-08-05

Inlägg av Rita B County Tipperary, Irland

Fab hotel...some improvements needed

Lovely apartments, pool and relaxation areas. Very peaceful. No major complaints except cleaning service needs to be daily especially to get fresh towels. Also air conditioning is poor. Bed is very comfortable and kitchen is well equip.

 
2019-07-28

Inlägg av ehelena_3 Belfast, Storbritannien

Great views and excellent location.

Really enjoyed our stay in this hotel, has a really nice terrace to sit out on and enjoy the views. Pool area is lovely. Even though it is close to the strip - it is still quiet and peaceful sitting out on your balcony. Excellent location, is close to the strip and there are plenty of bars/restaurants and shops to visit. Beach is visible from the hotel terrace and can be walked to in a matter of minutes. All the staff were lovely and helpful. There is 3 supermarkets in close proximity to the hotel so really handy for getting food/drinks etc. A few things to note is that you have to pay to use the safe every day, also have to pay for WiFi in the rooms and we couldn’t seem to log on in the communal areas either so not sure if this is free or not either. The rooms get cleaned every 2 days so we had to dry our towels every night. Tea and coffee/toiletries do not get replenished so would need to bring your own shower gel/shampoo. There is also nothing to wash dishes with in the kitchen - no washing up liquid, just a sponge. Also no wine glasses but apart from that the kitchen is fairly well equipped for making food. However there is only a hob and not an oven so only certain food can be made. Overall I would recommend this hotel - we enjoyed our stay and the location is excellent.