Kundomdömen om Bahia Kontiki

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 127 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-06


8 av 10

+
Läget
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2020-02-28


9 av 10

+
Läget, rent o snyggt o servicen
-

Bekräftad gäst: 2020-02-21


8 av 10

+
Mycket trevligt och fräscht hotell, smakfullt inredda lägenheter, trevligt poolområde, bra med alternativa platser för att sola som terrassen med solsängar och nedre delen med runda solsängar. Städning varannan dag räcker absolut.
-
Finns en återvinningsstation precis utanför sektion 3 av hotellet. Vi hade sovrum utåt gatan och vi hade stora störningar i sömnen. Vi sov inte en hel natt under hela vistelsen på grund av att restauranger och barer hela tiden slängde tomflaskor i återvinningsbehållarna för glas. Tidigt på morgonen kom sedan renhållningsarbetarna och tömde behållarna. Det VÄLDIGT högt när man kastar glasflaskor och vi vaknade flera gånger varje natt av dessa ljud. Vi pratade med hotellet och de var väl medvetna om problemet men kunde inte få till stånd en annan lösning med kommunen. Detta oljud gör att vi själva inte kommer att välja detta hotell igen och kommer inte heller att rekommendera det till vänner.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


9 av 10

+
Lugnt, välskött, läget, att det finns hotell utan all inclusive och jippon/underhållning för oss som föredrar lugn och ro.
-
Dålig lukt från något som sannolikt tillhörde poolrengöringssystemet och att man tömde städvatten i brunnarna precis utanför hotellrummen.

Bekräftad gäst: 2020-01-03


10 av 10

+
Läget, fina rum, oklanderlig skötsel av området och poolen.
-
Köksutrustning behöver kompletteras. Vinglas, skålar, äggkoppar t.ex.

Bekräftad gäst: 2019-11-29


10 av 10

+
Läget, lägenheten, poolområdet med solterrass
-

Bekräftad gäst: 2019-11-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-08


10 av 10

+
Läget servicen och trevlig personal.
-
Bättre belysning upp trapporna till lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

514 omdömen
Utmärkt
 
155
Väldigt bra
 
162
Bra
 
92
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2019-04-20

Inlägg av Ulf F Landskrona, Skåne Län, Sweden

Mycket bra lägenhetshotell

Ett rent, fräsch hotell med bra läge. Hotellet har bra läge precis ovanför stranden och strandpromenaden. Det är nära till allt och har fin utsikt i nästan hela hotellområdet. Det enda negativa med läget är att det är en väldigt brant backe upp till hotellet från strandpromenaden. Men det är inget större problem om man inte har svårt för att röra sig. Hotellområdet är rent och fräscht överallt. Rummen är stora och fina. Fräsch och snygg inredning. Vi bodde i en lägenhet med ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kokvrå. Sängen var stor och bekväm att sova i. Vardagsrummet stor och rymligt. Kokvrån tillräckligt stor och välutrustad för att kunna laga enkla rätter. AC både i vardagsrum och sovrum. Likaså TV i både sovrum och vardagsrum. Safety box finns i lägenheten och det var gott om förvaringsutrymme för kläder. Vi hade rum med markterass mot poolområdet. Beroende på var rummet är placerad har man sol på olika tider om dagen och olika utsikter. Hade i förväg mailat hotellet och bett om att få terrass mot poolområdet, gärna med kvällssol. De hade ordnat precis det åt oss men pga av problem med just det rummet så fick vi ett annat med terrass mot poolen. Tyvärr var det inne i hörnan så det var ingen sol alls på dagen och ingen utsikt heller. Efter ett par dagar bad vi om att få byta rum och de fixade ett nytt åt oss med perfekt läge. Vi var mycket nöjda med det. Ett rum i rätt läge ger en bättre upplevelse av vistelsen. Frukosten var bra. Mycket att välja mellan och bra lagat med viss variation. Det fanns det mesta man behöver. Varm mat lagades på begäran. Likaså gjordes kaffe/te efterhand. Lunchservering var också bra med hyggliga priser. Poolen var lagom stor. Ren och behaglig att bada i. Poolområdet var något litet och solstolarna lite för få och står väldigt nära varandra. Har man otur så är alla solstolarna upptagna, så det gäller att vara ute i god tid för att inte bli utan. Det är nog det enda negativa med hotellet. All personal på hotellet är väldigt trevliga och hjälpsamma. Väldigt bra service. Önskar man något så är det bara att be om det så gör de sitt bästa för att lösa det. Personalen i receptionen anstränger sig lite extra för att lösa alla problem. Oftast lyckas de. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och hade gärna bott där igen. Kan rekommendera hotellet om man ska åka till Lanzarote.

 
2019-01-10

Inlägg av 752annet Luleå, Sverige

R2 Bahia Kontiki

Vi är mycket nöjda med vårt val av hotell. Stora och fina lägenheter. Läget är perfekt, nära stranden, äldre och nyare delen av stan. Området och hotellet är lugnt. Från strandpromenaden är det en brant backe upp till hotellet, men inget som var ett problem för oss. Hela hotellområdet är rent och fräscht och underhålls hela tiden. Det finns många olika områden på hotellet där det går att njuta av solen. Personalen är tillmötesgående och trevliga. Vi har inget att klaga på och återvänder gärna.

 
2020-07-06

Inlägg av Sarah-Jayne121 Birmingham, Storbritannien

NOT FAMILY FRIENDLY

Lovely hotel for a couple; but not for families. Children are not allowed to really play in the swimming pool; no balls, no inflatable and no jumping in! Please review this policy... you really shouldn’t sell family holidays where families can’t have fun.

 
2020-03-05

Inlägg av Rachel M Bristol, Storbritannien

Lovely quiet spot meters from 'the strip'

We had a great week here in half term Feb 2020. Apartment was really lovely, super modern with all amenities needed for a short self catering stay. Comfy beds, modern spacious bathroom and huge living room. It was great to have a ground floor so pool access was super easy allowing you to come and go easily between apartment and pool which is great with kids in tow. Only downside was the pool didn't allow inflatables or any balls to be thrown - understandable for adult guests but we could have spent more time here with the kids had they been allowed. Having said that, the pool area was quite peaceful even though there were lots of families (incl ours) and the pool life guard was very attentive. Parking (if you hire a car) is so easy as it's all free parking on the road - as long as you can reverse park on a steep hill ;-). The hotel is ideally situated in town - just far enough away to be quiet but literally minutes away from the beach and all the bars and restaurants. It's also so easy to drive to most places on the island so would definitely recommend hiring a car so you can discover the island. Staff at the hotel couldn't be more helpful.

 
2020-03-05

Inlägg av Sightseer94394

Very pleasant and convenient stay

First of all the location is ideal, parallel to the Newtown strip and walking distance to old town. It's on a steep hill so once you can handle a steep 2 minute climb you'll love the location. Rooms are cleaned every second day and the amenities are really good. Being so close to the strip there was no issue with noise also which was great for our infant. Only niggling annoyance was that you must pay for new beach towels unless you want to use the same ones all week... as these are usually provided free of charge. Great location for people with a 6-12 month infant as there is a sloped pool and an artificial green area that they can crawl around under the shade though steps can e an issue depending on your room.