1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Bahia Kontiki

  • Totalrenoverat hotell
  • Köp till frukost
  • Bra läge

Fräscha lägenhetshotellet Bahia Kontiki lockar med bra läge nära centrum och den fina sandstranden i Puerto del Carmen. Här bor du i fina lägenheter och kan välja mellan att laga mat själv i din lägenhet eller köpa till frukostbuffé på hotellet.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget, stora lägenheter, lugnt, fin utemiljö, välstädat och ordning runt ytterområdena, trevlig o...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 391 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bahia Kontiki består av tre byggnader på en kulle med trappor emellan, ingen hiss. Vill du inte gå den korta promenaden ner till stranden kan du njuta vi det trevliga poolområdet på Bahia Kontiki. Där finns en pool med både en djup och grundare del. Poolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar och parasoller. Handduksservice mot avgift. Hotellet har även en trevlig solterrass med havsutsikt, där det finns en lounge med soffor och solstolar.

På hotellet finns en bufférestaurang som serverar frukost och middag samt en lobbybar som serverar enklare rätter mellan kl. 11:00-18:00 och drinkar och förfriskningar mellan kl. 08:00-20:00. Gratis wifi i receptionen. Mot avgift vid poolen, rummen och restaurangen. Brant backe till strand och centrum. Lokal trafik.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.