1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Apartotel Puerto Carmen

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,0 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Service
 
6,6 / 10
Faciliteter
 
5,8 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
5,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,6 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

Rita,
Kiruna

+
-
Dem går ut med att dem har wi-fi som man kan köpa. Fungerade ej. Fick pengarna tillbaka efter många om och men. Försökte att byta rum- gick ej. Vissa av receptionisterna var väldigt otrevliga och nonchalanta.

Bekräftad gäst: 2019-02-15


8 av 10

Thomas,
Rätan

+
Låg bra och med lä från norr.
-
Sängarna!

Bekräftad gäst: 2019-02-08


8 av 10

Michaela,
Enköping

+
Trevlig personel. Städningen var helt ok
-
Att det fanns ett fönster från toaletten in i ett av sovrummen det var inget vidare.

Bekräftad gäst: 2019-01-25


8 av 10

veronica,
eskilstuna

+
-
Iskallt i sovrummet på nätterna fast vi sov med joggingbyxor och fleecetröjor

Bekräftad gäst: 2019-01-25


8 av 10

Susanne,
Brøndby Strand

+
-
vattæpper meget koldt om natten. fri wi-fi

Bekräftad gäst: 2019-01-18


8 av 10

Helena,
Svedala

+
Trevligt poolområde. Fräscha rum.
-
Bättre sängar. I det stora sovrummet var sängarna nerliggna. Kände sängfjädrarna igenom. Vi hade svårt att sova då sängarna var obekväma och hårda.

Bekräftad gäst: 2018-12-21


8 av 10

Rolf,
Knivsta

+
Personalen var mycket hjälpsamma och trevliga
-
Varmare pool ,Varmare rum.men det gick bra att Sätta på spisen en stund så blev det varmt. .

Bekräftad gäst: 2018-12-14


10 av 10

Angelica,
Enköping

+
Bra läge, mysiga lägenheter och stor pool samt innergård. Bad om taxi varje gång vi ville åka någonstans och det fixade receptionen åt oss! Helt klart värt pengarna! Nära till allt!
-

Bekräftad gäst: 2018-12-14


9 av 10

kinga,
stockholm

+
personalens trevliga sätt, andra gäster som var trevliga pratsamma
-

Bekräftad gäst: 2018-12-07


3 av 10

,

+
-
Bättre köksutrustning behövs.

Bekräftad gäst: 2018-11-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

929 omdömen
Utmärkt
 
175
Väldigt bra
 
262
Bra
 
240
Mindre bra
 
124
Underkänt
 
128

5 senaste omdömen

2017-04-15

Inlägg av Lena Ö

Jag trivdes här.

Jag tycker att hotellet var trevligt, poolområdet med den lilla baren var ett glädjefyllt ställe med solstolar och bira. Städerskan var guld, hon var så genuin och gullig och städade lite när det passade oss om vi pratade med henne. Dock så tyckte jag att de som jobbade i receptionen var lite dåliga på att informera, tex fick jag kommentaren när vi står som nyanlända vid receptionen att jag skulle komma tillbaka efter att ha lämnat väskorna på rummet, för att få köpa säkerhetsbox tjänsten, eftersom hon bara väntade på att sluta om tio minuter och hennes kollega skulle ta över då... Lite jobbigt att springa fram och tillbaka lixom.. Men men. Dock så var det ett trevligt hotell förövrigt.

 
2017-03-31

Inlägg av 650jannem

Man får vad man betalar för

Fick bo på hotellet i fyra dagar pga att min fru hamnade på sjukhuset, och vi kunde inte åka hem. Personalen var jag nöjd med, helt ok poolområde. Slitet men rent. Men det rum jag hade 109 var vägg i vägg med receptionen, som i sin tur är en förlängning av baren som hade diverse uppträdande flera gånger i veckan. När de spelade så kunde jag lika gärna flytta ut sängen till baren, så lyhört är det. När det ringde i telefonen i receptionen så sträcker man sig automatiskt för att svara....Men det fanns en liten men helt ok frukost, man blev mätt. Om det inte är nödvändigt skulle jag aldrig bo där igen.

 
2015-12-16

Inlägg av Kristina A Enviken, Sverige

Enkelt men trevligt lägenhetshotell

Trevlig personal och fint poolområde. Hårda sängar men till vår stora förvåning gick det bra att sova i dem ändå, min rygg brukar normalt sett inte gilla hårda underlag. Personalen i receptionen gav bra tips på restauranger och de var för övrigt väldigt tillmötesgående. Städningen var som den brukar vara på hotell, lite halvdan. Gratis wi-fi i receptionen en timme om dagen. Ett plus att man mot betalning kan hyra tvättmaskin på området.

 
2015-11-13

Inlägg av Jill F Landskrona, Sverige

Charmigt genuint spartanskt

Spartanskt men charmigt och mycket spansk hotell lägenhet. Mycket trevlig personal. Hårda madrasser men med filtar under lakanet så gick det bra. Enkelt inrett men det finns det du behöver. Rent och fräscht trots att det är lite slitet. Du bor inte mitt på strandpromenaden men har gångvägar till det mesta. Ska du ordna egen mat om dagarna så har du Lidl bara 200 meter från hotellet. Mitt över gata finns dino supermarket där du också kan handla men utbudet är mindre. Det tar bara 10 minuter att gå ner till strandpromenaden. Där har du 7 km att gå på där stranden är på ena sidan och restauranger o butiker på andra sidan. Tycker du om att springa är det perfekt att göra det där. Taxi är billigt om du inte orkar gå ner till stranden. Missa inte restaurangerna i gamla stan där spanjorerna själva äter. Stort modernt köpcentrum finns 10 minuters promenad från hotellet.

 
2015-01-27

Inlägg av Lena P Falun, Sverige

Uppfyllde våra förväntningar

Trevligt hotell med hjälpsam personal Underhållning några kvällar i veckan Städningen var bra 5 dgr i veckan Rent och snyggt runtom hotellet 10 min till starndpromenaden och hamnen lite jobbig uppförsbacke tillbaka till hotellet men ändå hanterbar många fina restauranger och barer nere vid strandpromenaden och nere vid hamnen Finns både Apotek, sparköp och hipo express köp nära Uttagsatomater överallt närmsta vid köpcentret Biosafera Finns både Mc donalds och Burgerking näreheten Tyvärr stenhårda sägar och kalla rum wifi på rummet var lite ostabilt Kall pool men väldigt trevligt poolområde Åkte med barn mellan 3-12 år Hett tips! Hyr bil och besök olika platser runtom på ön.