1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Apartotel Puerto Carmen

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,1 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Service
 
6,6 / 10
Faciliteter
 
5,9 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
5,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,7 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
Mysigt hotellområde
-
Vore bra med bäddmadrass i sängarna och extrafiltar.

Bekräftad gäst: 2019-04-05


8 av 10

Anneli,
Skutskär

+
Bra basic lägenheter. Nära till allt. Otroligt välskött omgivning. Var skeptisk inför ankomst med tanke på alla negativa omdömen men blev positivt överraskad. Sköna sängar, fanns varma filtar att bädda med då kvällar och tidiga mornar var lite kyliga. Städningen helt Ok. Och Ja, poolen var kall men fyllde mina/våra behov att svalka oss. Skulle absolut kunna tänka mig bo här igen.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-05


8 av 10

Niklas,
stockholm

+
Priset
-
Uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-03-29


7 av 10

Birgitta,
Stockholm

+
Inget speciellt
-
Det tog lång tid att få fel åtgärdade. Kunde ej byta lägenhet vi var där 3 v så de borde gå. Det kom en reparatör och börja skruva ur låset trots att det ej var något fel,det hade nog gått till fel lägenhet men man borde ringa på dörren först innan man gör något

Bekräftad gäst: 2019-03-22


4 av 10

Christian,
Stockholm

+
Inte mycket... - Rummet var ostädat - Extremt lågt vatten flöde i kranar både i kök och badrum vilket gjorde att det var svårt att skölja ur schampot ur håret. - Belysning och kontakter bristfälliga - Elcentralen hade trasig och löst hängande skyddslucka - Elkontakt i sovrummet hängde längs väggen. - Köksluckor och lådförstycken lösa och hängande - Trasigt handfat - Myror på golvet i sovrum - Trasiga och för få solstolar kring poolen - Bäddmadrasser saknas, man ligger direkt på stålfjädrar. - Lyhörda rum. - Ytterbelysning sken rakt in i sovrum. Gardiner ej tillräckliga för att mörklägga.
-
Reparera, renovera, komplettera och laga elinstallationer. ... och Apollo, ...byt hotell tills alla fel är åtgärdade. Har tagit bilder på trasiga luckor, lådor, elcentral, kontakter, myror och vattenflöde ur kranarna. Solstolarna missade jag tyvärr.

Bekräftad gäst: 2019-03-15


5 av 10

Britt,
Eskilstuna

+
-
Delad balkong med personer som för oväsen och uppför sig som alkoholister är en stor miss. Ingen info från Apollo om att detta kan förekomma!

Bekräftad gäst: 2019-03-15


7 av 10

Riitta,
Sundsvall

+
-
När man reser med barn så borde man ej placeras nära receptionen, då det var kvällsuppträdanden på scenen med musik nästan varje kväll och det blev inte tyst före klockan 24.00

Bekräftad gäst: 2019-03-08


6 av 10

,

+
Trevlig personal, nära till köpcentrum och affärer
-
Riktigt kallt på rummen, ej uppvärmd pool, frukost ej värt att betala för

Bekräftad gäst: 2019-02-22


4 av 10

Rita,
Kiruna

+
-
Dem går ut med att dem har wi-fi som man kan köpa. Fungerade ej. Fick pengarna tillbaka efter många om och men. Försökte att byta rum- gick ej. Vissa av receptionisterna var väldigt otrevliga och nonchalanta.

Bekräftad gäst: 2019-02-15


8 av 10

Thomas,
Rätan

+
Låg bra och med lä från norr.
-
Sängarna!

Bekräftad gäst: 2019-02-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

944 omdömen
Utmärkt
 
176
Väldigt bra
 
266
Bra
 
244
Mindre bra
 
127
Underkänt
 
131

5 senaste omdömen

2019-04-05

Inlägg av Annelie W

Rekomenderas

Då hotellet har så många negativa jag anlände till detta hotell. Möttes av trevlig personal, helt Ok städat rum med köksutrustning som täckte mitt/vårt behov. Fanns Varma filtar att bädda med då nätterna var lite kyliga och fuktiga. Och Ja, poolen var kall på förmiddagarna, på eftermiddagarna var det svalkande och skönt. Med sina 2 stars blev jag positivt överraskad och skulle utan tvekan återkomma. Underbar och sprudlande glad städerska som kom och sa Hej då innan vår hemresa.

 
2017-04-15

Inlägg av Lena Ö

Jag trivdes här.

Jag tycker att hotellet var trevligt, poolområdet med den lilla baren var ett glädjefyllt ställe med solstolar och bira. Städerskan var guld, hon var så genuin och gullig och städade lite när det passade oss om vi pratade med henne. Dock så tyckte jag att de som jobbade i receptionen var lite dåliga på att informera, tex fick jag kommentaren när vi står som nyanlända vid receptionen att jag skulle komma tillbaka efter att ha lämnat väskorna på rummet, för att få köpa säkerhetsbox tjänsten, eftersom hon bara väntade på att sluta om tio minuter och hennes kollega skulle ta över då... Lite jobbigt att springa fram och tillbaka lixom.. Men men. Dock så var det ett trevligt hotell förövrigt.

 
2017-03-31

Inlägg av 650jannem

Man får vad man betalar för

Fick bo på hotellet i fyra dagar pga att min fru hamnade på sjukhuset, och vi kunde inte åka hem. Personalen var jag nöjd med, helt ok poolområde. Slitet men rent. Men det rum jag hade 109 var vägg i vägg med receptionen, som i sin tur är en förlängning av baren som hade diverse uppträdande flera gånger i veckan. När de spelade så kunde jag lika gärna flytta ut sängen till baren, så lyhört är det. När det ringde i telefonen i receptionen så sträcker man sig automatiskt för att svara....Men det fanns en liten men helt ok frukost, man blev mätt. Om det inte är nödvändigt skulle jag aldrig bo där igen.

 
2015-12-16

Inlägg av Kristina A Enviken, Sverige

Enkelt men trevligt lägenhetshotell

Trevlig personal och fint poolområde. Hårda sängar men till vår stora förvåning gick det bra att sova i dem ändå, min rygg brukar normalt sett inte gilla hårda underlag. Personalen i receptionen gav bra tips på restauranger och de var för övrigt väldigt tillmötesgående. Städningen var som den brukar vara på hotell, lite halvdan. Gratis wi-fi i receptionen en timme om dagen. Ett plus att man mot betalning kan hyra tvättmaskin på området.

 
2015-11-13

Inlägg av Jill F Landskrona, Sverige

Charmigt genuint spartanskt

Spartanskt men charmigt och mycket spansk hotell lägenhet. Mycket trevlig personal. Hårda madrasser men med filtar under lakanet så gick det bra. Enkelt inrett men det finns det du behöver. Rent och fräscht trots att det är lite slitet. Du bor inte mitt på strandpromenaden men har gångvägar till det mesta. Ska du ordna egen mat om dagarna så har du Lidl bara 200 meter från hotellet. Mitt över gata finns dino supermarket där du också kan handla men utbudet är mindre. Det tar bara 10 minuter att gå ner till strandpromenaden. Där har du 7 km att gå på där stranden är på ena sidan och restauranger o butiker på andra sidan. Tycker du om att springa är det perfekt att göra det där. Taxi är billigt om du inte orkar gå ner till stranden. Missa inte restaurangerna i gamla stan där spanjorerna själva äter. Stort modernt köpcentrum finns 10 minuters promenad från hotellet.