1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Apartotel Puerto Carmen

På Apartotel Puerto Carmen bor du i lägenheter i hjärtat av Puerto del Carmen. Här finns en uppvärmd pool bland svajande palmer och sandstranden ligger en kort promenad bort. Alldeles i närheten finns också shoppingcentret Biosfera.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-3 personer. Trerumslägenhet för 4-6 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Mysigt hotellområde
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 945 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Apartotel Puerto Carmen på Lanzarote är beläget mitt i Puerto del Carmen. Poolområdet är omgivet av grönska. Här finns en snackbar samt gratis solstolar och parasoll. Poolen har en barnsektion. Poolen är uppvärmd från den 1 november till den 28 februari till ca 20 grader. Det kan bli några grader lägre på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Wifi finns i allmänna ytor mot avgift. Internethörna mot avgift. Tennis, bordtennis och biljard mot avgift. Lekplats. Kvällsunderhållning. Tvättfaciliteter mot avgift. Nivåskillnader inom hotellområdet. Det är 800 meters promenad till stranden och 500 meter till ett shoppingcenter med butiker, barer och restauranger. Trafiken i närheten kan uppfattas som störande.

Måltider

Inga. Frukost eller halvpension mot tillägg. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till halvpension under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.