1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Volcan Lanzarote

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 25 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Susanne ,
Stockholm

+
Stort område,fanns alltid solstol till alla.
-
Vi upplevde att hotellet är lite slitet, rummen t ex behöver en uppfräschning. En del handdukar var trasiga, ser inte ok ut.

Bekräftad gäst: 2019-02-15


10 av 10

Anneli ,
Kristianstad

+
Gratis aktivitetersom yoga o vattengympa
-

Bekräftad gäst: 2018-04-06


10 av 10

Olof,
Sollentuna

+
Fantastisk läge. Mycket bra hotell, med utsökt frukost.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-30


8 av 10

Tomas,
Gävle

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-05


10 av 10

Peter,
Täby

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-09


9 av 10

Peter,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-02


9 av 10

Stefan,
Värmdö

+
-

Bekräftad gäst: 2018-04-06


10 av 10

Knut,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2018-03-30


9 av 10

Peter,
Södertälje

+
-

Bekräftad gäst: 2018-03-23


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-03-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

4691 omdömen
Utmärkt
 
2676
Väldigt bra
 
1385
Bra
 
461
Mindre bra
 
114
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2017-12-25

Inlägg av Sussuliini Stockholm, Sverige

Vackert hotell

Bästa läget i Playa Blanca vid marinan. Hotellet är så perfekt och vackert att det är svårt att beskriva hur fint det är. Poolerna var underbara och palmerna med belysning älskade jag. Rent och snyggt. Frukosten var helt underbar! Så fräscht och mycket att välja på. Mycket bra kvalitet. Vi hade även halvpension vilket var mycket bra. Stor variation på mat. Jag kommer boka detta hotell igen om jag besöker Lanzarote igen.

 
2017-04-13

Inlägg av svempa2016 Gävle, Sverige

Läcker hotellmiljö

Hotellet är väldigt stort men spännande. Ingången till lobbyn och hotellet är lite förvirrande då man först kommer in i en kyrkoliknade lokal där skön sakral musik låter. Men man får inte vända utan fortsätta så kommer man till lobbyn belägen inuti vulkanliknande byggnad med fin växtlighet och ett högt vattenfall. Inga höga hus finns i området. Frukostmatsalen ligger vackert ut i största poolen. Kort promenad till hamnen i Playa Blanca med stort urval på restaurangen. Det enda riktigt negativa var kalla pooler, bara barnpoolen var OK.

 
2017-03-03

Inlägg av helenl135 Lidingö, Sverige

Mysigt och trevligt!

Tillbringat en vecka på THe Volcan! Trevligt stort rum med fin utsikt. Bra poolområde och fin miljö både inne och ute. Riklig frukost med stort utbud och en gudomlig färskpressad apelsinjuice! Middagsbuffén däremot var mindre bra. Dock många okej restauranger i hamnen precis nedanför.

 
2017-02-23

Inlägg av Anonnon65 Karlstad, Sweden

Härligt ställe men lite öde

Det vi sa flera gånger under vår vecka var att det var lite öde. Visserligen var det januari och lite svalt i luften men var var alla gästerna? Jo man såg dem så klart vid frukosten men inte så många där emellan. Frukosten, ja den var underbar! Massor att välja på och gott var det. Den stora poolen (som man sitter och äter frukost vid) är tyvärr inte uppvärmd vintertid vilket är mycket synd. Den inbjuder till bad men så kall. Gissningsvis max + 16 C. De mindre poolerna är uppvärmda men de ligger tyvärr i skuggan delar av dagen. Härlig utsikt över marinan från vårt rum. Vi njöt varje eftermiddag av solen på vår balkong. Balkongmöblerna är lite tråkiga och enkla men vi flyttade ut fåtöljerna från rummet och hade utestolarna som fotpallar. Perfekt! Hotellet har ett perfekt läge nära Marina Rubicon med flera bra matställen. Halvpension hade inte lockat oss då det är så mycket roligare prova nya matställen. Vi kan tänka oss att åka tillbaka om man börjar värma upp den stora poolen. Spara in energi på att inte tvätta handdukarna och de gigantiska badlakanen på rummet VARJE dag. Lägg istället energi på värma upp poolen. så blir vi gäster gladare. Några solceller på taken på en ö där solen skiner mycket borde kunna lösa frågan. Badrockarna på rummen är inte för oss något längre och större nordbor. Storlek small eller tom x-small gissar jag. Hotellets interiör vid lobbyn och i entrén är magnifik, likaså läget högt över havet. Inga problem att parkera om du har hyrbil. Köpcentra med mataffär finns inom promenadavstånd om behov uppstår. Hyrbilsfirma likaså. Tack för vårt besök!

 
2017-01-22

Inlägg av Missfox70 Stockholm, Sverige

Bo här !

Jättefint och fräscht hotell, vi bor gärna här igen! Vi hade valt kampanjrum som var ett billigare alternativ men rummet var väldigt fint. Bra service, de bjöd på en tur med en katamaran och på cocktailparty. Dessutom kom de med champagne till rummet när min man fyllde år :) Missa absolut inte den japanska restaurangen som finns på samma plan som entrén, gudomlig mat !