Rumstyper på Sandos Papagayo Beach Resort

Clubrum

Clubrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare och minibar som är fylld med vatten och läsk vid ankomst. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrockor och tofflor. Hårtork. Bad och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Boende i clubrum har tillgång till Royal Elite Service, vilket innebär att gästerna intar frukosten på en egen restaurang och har tillgång till Royal Elite Service-loungen med bekväma soffor, gratis internethörna, tidningar, kaffe, te, läsk, snacks och drinkar.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum

Rymliga familjerum med en sovrumsdel och en vardagsrumsdel. I sovrummet finns två separata sängar och i vardagsrummet en bäddsoffa för två samt en för en person. Alla rum har telefon och platt-tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Juniorsviter

Luftiga juniorsviter med vardagsrum och separat sovrum. Två separata sängar i sovrummet och en bäddsoffa för två samt ytterligare en för en person. Espressomaskin, vattenkokare och minibar som är fylld med vatten och läsk vid ankomst. Tv med satellitkanaler i både sovrum och vardagsrum. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Duschkabin och wc. Vissa juniorsviter har också en liten jacuzzi (för max 2 personer). Havsutsikt och två balkonger. Städning 7 ggr/vecka. Gäster boende i juniorsviter har tillgång till Royal Elite Service, vilket innebär att gästerna intar frukosten på en egen restaurang och har tillgång till Royal Elite Service-loungen med bekväma soffor, gratis internethörna, tidningar, kaffe, te, läsk, snacks och drinkar.
Antal personer: 2-4 personer

Superiorrum

Superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.