1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Sandos Papagayo Beach Resort

 • Nära öns vackraste stränder
 • Omtyckt familjehotell med All Inclusive
 • Royal Elite Service - boka rum med extra förmåner

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, en kvartslång promenad från de härliga Papagayostränderna. Hotellet är uppskattat och bjuder på många aktiviteter. Överallt slås du av havets närhet, om du så befinner dig på det fina poolområdet eller på någon av restaurangerna. Låt massörerna lösa upp stela muskler eller bygg upp helt nya på gymmet. 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1-2 barn. Clubrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Juniorsviter för 2-4 personer. Superiorrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Utsikten.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7652 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sandos Papagayo Beach Resort är ett mycket fint hotell med stilfull inredning och varm atmosfär. Hotellet är beläget i utkanten av Playa Blanca alldeles intill en badbar stenstrand, en kvarts promenad från de härliga Papagayostränderna.

Gästerna erbjuds en mängd faciliteter som exempelvis ett fint poolområde med tre pooler och en separat barnpool. Poolen (ej uppvärmd) och den uppvärmda jacuzzin utanför receptionen är endast för vuxna. En stor pool och en barnpool är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis poolhanddukar, solstolar och parasoller.

Bufférestaurang samt asiatisk/mexikansk restaurang. Bar, snackbar, musikbar och en chill out terrass (kan vara stängd vintertid beroende på väder). Souvenirbutik, juvelerare och frisör. Sportaktiviteter som aerobics och basket. Litet spa (stängt torsdagar) med gratis jacuzzi, bastu, hamam och fitnessrum. Cykeluthyrning vid receptionen. Dykcenter mot avgift. Dag- och kvällsaktiviteter både för barn och vuxna. Spelrum med spel mot avgift. Gratis wifi på hela hotellområdet. Nivåskillnader. Ca 3,5 kilometer till centrala Playa Blanca. Lokal trafik.

Royal Elite Service

Boende i clubrum och junior sviter har tillgång till Royal Elite Service, vilket innebär att gästerna intar frukost och middag på en egen restaurang och har tillgång till Royal Elite Service-loungen med bekväma soffor, gratis internethörna, tidningar, kaffe, te, läsk, snacks och drinkar.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Frukost, kl 8-10.15.

- Lunch, kl 13-15.

- Middag, kl 19:00-21.45.
- Snacks och tilltugg.
- Snacks och glass för barnen, kl. 10.30-24.00.
- Obegränsat med förfriskningar, lokala drinkar vin och öl, kl. 8.00-23.00.
- Dag- och kvällsaktiviteter samt shower.
- Sportaktiviteter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Det spanska resemagasinet Viajar utsåg 2013 Sandos Papagayo Beach Resort till ett av landets tio främsta hotell när det gäller vacker utsikt. Vid hotellet ligger ett undervattenmuseum som man kan besöka mot entréavgift. Transfer till Playa Dorada varje dag.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen