Kundomdömen om Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 10 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

,

+
Svenske Kocken Christian och läget.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-21


7 av 10

Anders,
Stockholm

+
Maten och möjligheten att äta och sola vid poolen i lugn och ro utan barnfamiljer.
-
Teknisk service: ett duschmunstycke lagades inte under våra 14 dagar trots att vi anmälde felet och flera el-drivna maskiner fungerade inte på gymmet. Vi anmälde detta till receptionen.

Bekräftad gäst: 2018-12-07


9 av 10

,

+
Maten personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-12-07


9 av 10

AnneCharlotte,
Solna

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-15


9 av 10

Christer,
stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

6828 omdömen
Utmärkt
 
3576
Väldigt bra
 
2031
Bra
 
822
Mindre bra
 
261
Underkänt
 
138

5 senaste omdömen

2018-05-03

Inlägg av SweetieFBG Falkenberg, Sverige

En trevlig vistelse!

Besökte detta hotell i en vecka i februari så här kommer vår lilla sammanfattning. Läge Playa Blanca är en favorit på Lanzarote. Detta hotell ligger lite mer avsides men det gör inte så mycket. Vi hade hyrt en bil under veckan och tack vare GPS lyckades vi hitta hotellet. Dåligt skyltat! Bra parkeringsgarage med gratis parkeringar. Personal Trevlig personal överlag. Ingen otrevlig men vissa skulle behöva dra på smilbanden lite oftare också. :) Rum Vi bodde i ett Merlin-rum. Långt bort från huvudrestaurangen och receptionen, men med tanke på hur mycket man åt så skadade det inte med lite promenader heller. Rummet var bra! Ungarna älskade det! Bra med båda badkar och dusch. Playstation på rummet och det fanns kontroller och spel att låna i receptionen. Hårda sängar och tyvärr var det 2 sängar istället för en dubbelsäng, så det funkade inte så bra om ungarna ville sova emellan föräldrarna då sängarna gled isär och barnen ramlade emellan. Vi fick inte ordning på temperaturen i rummet och det var KALLT! Saknade ett riktigt täcke. Ett lakan och filt räcker inte långt för en nordbo. Större delen av veckan var det lugnt men sista dagarna fick vi nya grannar ovanför och då märkte man hur lyhört det var. Restaurang & mat I huvudrestaurangen bjöds på en god buffé med något för alla. För det mesta väldigt bra mat. Ett tips är att sitta utomhus, väldigt hög och otrevlig ljudnivå inomhus. Testade den italienska restaurangen en kväll men den var ingen höjdare. Mögel på tomaterna fick alla i sällskapet att rynka på näsan. Bullrig miljö. Den mat som erbjöds emellan restaurangernas öppettider var väl ingen höjdare. En tråkig hamburgare eller en smaklös glass. Pool Barnpoolen var uppskattad med dess rutchkanor. Något kall dock. Även stora poolen funkade men var i kallaste laget. Vissa av poolerna var inte uppvärmda alls och gick inte att bada i. Lekrum Detta var nog det bästa med hotellet! Ett stort lekrum för barn 4-12 (tror jag?) samt ett mindre för de yngre barnen. Lämnade vår 2,5-åring i lekrummet för de mindre, och trots att personalen inte kunde svenska så gick det jättebra! Fick knappt med dottern därifrån. I lekrummet för de större barnen var det ofta fullbokat så man inte kunde lämna barnen hos personalen, men man kunde följa med in och leka med dem även om det var fullt. Totalt Ett helt okej hotell med massor av aktiviteter framförallt för barnen. Fint och välstädat. Maten var inte riktigt så bra som jag hoppats. En skön och avkopplande semester med tanke på att de hade barnpassning. Ganska bekymmerslöst. :) Kommer kanske tillbaka fler ggr men det dröjer nog. Finns fler ställen att upptäcka.

 
2018-03-15

Inlägg av Linnsan77 Bollnäs, Sverige

Reste med apollo

Resan dit var lång med nödlandning i Paris en natt och så men väl framme var det perfekt med små barn väldigt bra mat o hotellrum trevlig personal och bra städning VI hade tur med vädret och kunde hyra vagn på hotellet för 5 åringen för 25 euro en vecka om vi skulle på utflykt

 
2018-03-05

Inlägg av Kai_Franck Åkersberga, Sverige

Väldigt bra familjehotell

Bra all inklusive hotell för familjer. Stora matsalen för högljudd när den fylldes med mng barn. Det finns dock andra lugnare alternativ på hotellets område, boka bord!!! Bartendrarna kan mixa och blanda efter beställning, Mojito rekomenderas :) Bredvid hotellet kan cyklar av olika varianter hyras, lätt att cykla utmed kusten och tas sig till sandstränderna, papegoja stranden te x, 15-20min cykling.

 
2017-11-16

Inlägg av peterhE7692HA Playa Blanca, Spanien

Fantastiskt mysigt hotell

Perfekt familjehotell. Mycket hjälpsam och trevlig personal. Bra mat, går alltid att hitta något gott på den stora buffén. Kort prommenad till de vackra papegojstränderna. Stora trevliga rum med havsutsikt.

 
2017-04-19

Inlägg av Gunilla Å Karlskoga, Sverige

Familjesemester april 2017

Tre generationer tillbringade en väldigt trevlig vecka på Gran Castillo i april 2017. Stora fina rum med havsutsikt. Stort rent och trevligt hotellområde i olika nivåer. Poolen vid hotellets SPA var bara för vuxna och underbart lugnt och skönt med egen bar. Provade på SPA-bad och massage. Härligt! Bufférestaurangen serverar bra bufféer till lunch och middag. Vi provade också den Italienska som var bra och några provade vuxenrestaurangen vid havet och den var fantastisk. Snacks i poolbaren var mest för barnen med chicken-nuggets, pommes, hamburgare och glass. Dock jättebra att ta till under eftermiddagarna för barnen. A la carte restauranger bör bokas i god tid. Vi lyckades aldrig få plats på den asiatiska. Genomgående mycket trevlig och hjälpsam personal. Ca 2 km att gå till Rubricon Marina som är jättetrevligt och ytterligare 2,5 km till Playa Blanca. Vi är mycket nöjda med vår semester och hoppas komma tillbaka!