1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Elba Lanzarote Royal Village Resort

Familjerum

Fina och fräscha familjerum med en dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar för två barn. Liten sittgrupp. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 4 personer, varav 2 barn.

Familjerum, juniorsvit

Familjerummen, juniorsvit är två juniorsviter med förbindelsedörr. Liten sittgrupp. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Två badrum med bad/dusch och wc. Två möblerade markterrasser. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 4-8 personer, vara 6 barn.

Grand Suite i hotellets premiumdel

Moderna och fräscha sviter, Grand suite, belägna i hotellets premiumdel som välkomnar gäster över 16 år. Separat sovrum med dubbelsäng. Möjlighet till i extrabädd i bäddsoffa för tredje person över 16 år. Liten sittgrupp. Nespressomaskin med välkomstkit, kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-3 personer

Juniorsvit

Moderna och fräscha juniorsviter med dubbelsäng och liten sittgrupp. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit Deluxe i hotellets premiumdel

Moderna och fräscha juniorsviter deluxe belägna i hotellets premiumdel som välkomnar gäster över 16 år. Dubbelsäng och möjlighet för tredje person i extrabädd. Liten sittgrupp. Nespressomaskin med välkomstkit, kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-3 personer

Juniorsvit Premium

Juniorsviter Premium är rymliga, moderna och fräscha rum med dubbelsäng och möjlighet för en tredje person i extrabädd. Liten sittgrupp. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar som dagligen fylls med vatten. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd och att Juniorsvit Premium ej är belägna i hotellets premiumdel.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit Superior

De rymliga och moderna juniorsviterna Superior har en dubbelsäng och möjlighet för tredje person i extrabädd. Liten sittgrupp. Nespressomaskin med välkomstkit, kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd. Utöver detta ingår för gäster i juniorsviter Superior ett gratis inträde per person och vistelse på hotellets spa, samt 10 % rabatt på spa-behandlingar. Gratis dricksvatten och en kuddmeny att välja från och för den som har hyrbil finns gratis parkering.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorsviter

Superiorsviterna är rymliga, moderna och fräscha rum som består av ett separat sovrum och ett vardagsrum. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Liten sittgrupp. Nespressomaskin med välkomstkit, kaffe- och tefaciliteter samt minibar som dagligen fylls med vatten. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd. Utöver detta ingår för gäster i superiorsviterna gratis inträde till spa samt 15 % rabatt på spa-behandlingar, gratis dricksvatten och en kuddmeny att välja från och för den som har hyrbil finns gratis parkering.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Svit

De rymliga och moderna sviterna har ett separat sovrum och ett vardagsrum. Dubbelsäng och möjlighet extrabädd i bäddsoffa. Liten sittgrupp. Nespressomaskin med välkomstkit, kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Takfläkt. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Möblerad markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd. Utöver detta ingår för gäster i sviterna ett gratis inträde per person och vistelse samt 10 % rabatt på spa-behandlingar, gratis dricksvatten och en kuddmeny att välja från och för den som har hyrbil finns gratis parkering.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.