1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elba Lanzarote Royal Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Rolf,
Solna

+
Lugnt och fint område
-
Bullrigt och störande i matsalen

Bekräftad gäst: 2019-03-15


10 av 10

Marie,
Västerås

+
-
Två uppvärmda pooler istället för en.

Bekräftad gäst: 2018-11-23


9 av 10

Silke,
Mantorp

+
Väldigt trevligt personal. Fantastiskt service
-
Värm upp alla poolen. Se verkligen till att folk inte reserverar solbäddar.

Bekräftad gäst: 2018-11-02


8 av 10

Eva,
Borås

+
Poolerna och maten
-
Ta bort lite träd på uteplatsen, hade ingen sol där

Bekräftad gäst: 2018-02-16


10 av 10

Stefan,
Söderhamn

+
Renligheten inom området.
-
Högre ljudnivå på TV:n. Vissa kanaler var svåra att höra, särskilt BVN (Beste van Vlaanderen Nederland).

Bekräftad gäst: 2018-01-19


7 av 10

Nicole,
Osby

+
Trevligt område
-
Maten kort och gott

Bekräftad gäst: 2018-01-12


10 av 10

,

+
LUGNT OCH TRIVSAMT. MYCKET BRA BUFFÉ BÅDE FRUKOST OCH MIDDAG. VI TRIVDES MYCKET BRA!
-

Bekräftad gäst: 2018-01-12


8 av 10

Johan,
Malmö

+
Trevligt bemötande av personalen.
-
Massageterapeuterna var knappast professionella i utförandet.

Bekräftad gäst: 2017-12-29


8 av 10

Ingrid,
Rødekro

+
God mad, smukt og rent,
-
På hjemmesiden står at der er cykler til rådighed, det var der ikke. Der var en fin tennisbane, men ketcherne var så slidte og i stykker og boldene var ikke gode. Havde vi vidst det, skulle vi have taget vore egne ketchere og bolde med Vi valgte bl.a. Elba pga tennis og cykler

Bekräftad gäst: 2019-02-15


8 av 10

,

+
Rent og pænt hotel
-
Maden meget ensformig. Der blev ikke serveret oksekød hele denuge vi var der.

Bekräftad gäst: 2018-01-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1589 omdömen
Utmärkt
 
807
Väldigt bra
 
490
Bra
 
173
Mindre bra
 
71
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2018-02-05

Inlägg av Palmis56 Halmstad, Sverige

Bra hotell men lite offside

Vi bokade det här hotellet för det var mest prisvärt just då. Det är ett bungalows hotell, bungalowsen är sammanbyggda 4 tillsammans. Området är jättestort så det är inte lätt att hitta rätt och inget för den som har svårt att gå. Själva bungalowen är mycket fin, där finns det mesta som behövs, till och med egen kapsel kaffemaskin, kapslar kan köpas i receptionen, det ingår 4 st. Lite underhållning på kvällarna och en fin bar på övervåningen med underhållning vissa kvällar. Prisnivån på hotellet ligger högre än att äta och dricka utmed strandpromenaden som ligger en bra bit därifrån, spelar kanske inte så stor roll om man bokat all inkl.mer vid halvpension. Det finns en vuxenpool med restaurang på området. Vi åt alacart en kväll vid poolbaren och det var god mat där. Inga mygg när vi var där Sammanfattningsvis ett bra hotell fast lite väl långt fån stranden och det blir mycket gående för att ta sig runt i området..

 
2017-04-10

Inlägg av Camilla J Ystad, Skåne Län, Sweden

Jättefint hotell.

Här bodde vi en vecka med All inclusive. Rent, väldoftande, FANTASTISK personal. Poolområdet var jättefint med många solstolar. En del av poolen var till och med uppvärmd. Det har vi ALDRIG upplevt på någon av våra 6 tidigare resor till denna fantastiska ö. Rummet var väl tilltaget med tv-rumsdel och sovdel. Nyrenoverat och fräscht. Tv i både stora rummet och i sovrummet. Badrum med badkar och avskild toalett. Badkaret var i minsta laget. Inte ens vår 12-åring fick plats. Vattenavrinningen från badet var fel-lutat så det blev vattenansamling på golvet. Hade föredragit en dusch. Tyvärr låg vår uteplats så att vi bara hade sol en stund på förmiddagen och det stod ett träd där som släppte små frökapslar som var sylvassa. Så den använde vi inte mycket. Synd för det fanns både sittdel med bord och soffa samt 2 solsängar. Trevlig poolbar där vi ofta spenderade våra dagar med att spela kort eftersom vi tyvärr hade ganska dåligt väder under vår resa. Intill gick det att få lite mellanmål i form av både hamburgare, grönsaker och diverse ostar och tillbehör. Maten i restaurangen har vi hört olika versioner av. Kan hålla med om att det ibland var lite konstiga maträtter som kanske inte passar alla. Allt var dock mycket vällagat och välsmakande. Mycket grönsaker att välja på. Man använde sig inte så mycket av friterad mat utan det mesta var stekt eller kokt. Alltså ett hälsosammare alternativ. Detta passade oss bra, men kan tänka att de som hade lite mindre barn hade svårt att hitta något passande. Många efterrätter att välja på och alltid flera sorters ost och charkprodukter att välja på. Pizza och pasta med sås fanns alltid. Ett minus var dock att det var väldigt dåligt skyltat vad det var. Så ibland var det ett lotteri vad det var man fick på tallriken. Ölen och vinet man fick var jättebra. Servicen trevlig och snabb. Vilken personal!!! Alltid lika trevliga och tillmötesgående. De jobbade stenhårt för att få oss att känna oss välkomna och att delta i olika aktiviteter. De lärde sig snabbt sonens namn så att han kände sig som hemma. Detta räddade nog vår resa eftersom han var den enda i sin ålder där. Ungarna hängde som en svans efter personalen. Aktiviteter varje dag som vattengympa, pool-lekar, tennis, bågskytte osv. Egen del för de mindre barnen i Pepeland där personalen tog väl hand om barnen. På kvällen bjöds det på hög kvalitè av uppträden. Pepe minglade runt och skojade hela dagen och kvällen lång. Vi har haft en underbar vecka, trots vädret, och kommer troligen tillbaka till detta trevliga hotell.

 
2017-01-28

Inlägg av 179annelib Uppsala, Sverige

Usel mat

Superfint hotell men rätt dålig mat! Frukosten va helt ok. Kanske svårt att misslyckas med. Men middagen va under all kritik. Vi åt i vuxendelen. Åt en lunch på hotellet och den va både dyr och dålig. Synd att ett sånt fint hotell får minus för maten. Jättefint poolområde.

 
2019-04-22

Inlägg av 911jeanettem Edinburgh, Storbritannien

Not the best

These "Premier Suites" lack the premier touch. On arrival there was no offer to take the cases to the suite which was a fair distance from the Hotel Reception, not very good if you are less physically able. The reception staff were not the most helpful compared to other 4* plus hotels. The information regarding the facilities was very matter of fact and if you were not sure what was said you felt intimidated to ask again. We booked this as an adult only facility, knowing that there was an adjoining family section, which was acceptable. In the main restaurant there were children running around the tables, handling food and replacing it whilst their parents appeared to ignore them, not very hygienic However, we found an adult only dining room and ate there for the remainder of our holiday. The majority of the waiters were not very friendly and the wine appeared to be rationed, despite this being an “All Inclusive” package, we did get a second glass if we could get the attention of a waiter. In the adults only bar there was no such problems. On our second day we discovered the adults only pool and snack bar, this was very good and the waitresses Ana Paula and Vanessa were excellent. Clean, courteous and looked after the guests very well. Plenty of sun loungers, parasols, snacks and this area was very clean. On two occasions our towels were removed from the suite without replacement. It took over 2 hours the first night to get replacements, we received clean towels at 18:45 hrs, not great if you have booked one of the “speciality restaurants for 19:00 hrs and about the same the following night, even after speaking with a Manager. We arrived on the Tuesday, on the Thursday my wife dropped something on the floor and when she bent down to retrieve it, she noticed a pair of dirty socks [not ours] under the bed. We decided to leave them there to see if they would be removed. The following Tuesday when we checked out, the socks were still there, not the sign of a well cleaned apartment, the corners of the bathroom floor were also not very clean. If we had a drink in the suite, we had to remove the glasses ourselves as the domestic staff never removed the used glasses. We met a group of three females, one with walking difficulties who had to carry their luggage a good distance to their suite, the following day they had to hire a wheelchair due to the fact the hotel didn’t have any. Overall, we did enjoy the holiday, but it could have been a really great holiday. We would not return to this hotel in the future.

 
2019-04-20

Inlägg av Bripam86 Letterkenny, Irland

Already booked for next year!

We stayed at the Elba from the 11 - 18 April 2019. On arrival were delighted to be upgraded to the adult only premium section on the hotel and we loved every moment of our time at the Elba. We were staying in room 624 and it was just across from the adult only pool and snack hut. The staff in the hotel were very friendly and helpful and we could not fault this hotel and that is why we have already booked it again for next year!