1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elba Lanzarote Royal Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Rolf,
Solna

+
Lugnt och fint område
-
Bullrigt och störande i matsalen

Bekräftad gäst: 2019-03-15


10 av 10

Marie,
Västerås

+
-
Två uppvärmda pooler istället för en.

Bekräftad gäst: 2018-11-23


9 av 10

Silke,
Mantorp

+
Väldigt trevligt personal. Fantastiskt service
-
Värm upp alla poolen. Se verkligen till att folk inte reserverar solbäddar.

Bekräftad gäst: 2018-11-02


8 av 10

Eva,
Borås

+
Poolerna och maten
-
Ta bort lite träd på uteplatsen, hade ingen sol där

Bekräftad gäst: 2018-02-16


8 av 10

Ingrid,
Rødekro

+
God mad, smukt og rent,
-
På hjemmesiden står at der er cykler til rådighed, det var der ikke. Der var en fin tennisbane, men ketcherne var så slidte og i stykker og boldene var ikke gode. Havde vi vidst det, skulle vi have taget vore egne ketchere og bolde med Vi valgte bl.a. Elba pga tennis og cykler

Bekräftad gäst: 2019-02-15


8 av 10

,

+
Rent og pænt hotel
-
Maden meget ensformig. Der blev ikke serveret oksekød hele denuge vi var der.

Bekräftad gäst: 2018-01-26


10 av 10

,

+
Alt
-

Bekräftad gäst: 2019-03-01


7 av 10

Lars,
Bærum

+
God løsning med småhusene
-
Påfyll av espressokaffe, bedre utstyr på badet.

Bekräftad gäst: 2019-02-22


10 av 10

Jorunn,
Asker

+
Fantastisk mat, service, basseng for voksne og solsenger utrolig bra
-

Bekräftad gäst: 2018-12-07


8 av 10

Christin,
Lillehammer

+
Bassengområdet, personellet
-
Lyddemping i spisesalen!!!

Bekräftad gäst: 2018-11-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1756 omdömen
Utmärkt
 
909
Väldigt bra
 
538
Bra
 
185
Mindre bra
 
74
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2018-02-05

Inlägg av Palmis56 Halmstad, Sverige

Bra hotell men lite offside

Vi bokade det här hotellet för det var mest prisvärt just då. Det är ett bungalows hotell, bungalowsen är sammanbyggda 4 tillsammans. Området är jättestort så det är inte lätt att hitta rätt och inget för den som har svårt att gå. Själva bungalowen är mycket fin, där finns det mesta som behövs, till och med egen kapsel kaffemaskin, kapslar kan köpas i receptionen, det ingår 4 st. Lite underhållning på kvällarna och en fin bar på övervåningen med underhållning vissa kvällar. Prisnivån på hotellet ligger högre än att äta och dricka utmed strandpromenaden som ligger en bra bit därifrån, spelar kanske inte så stor roll om man bokat all inkl.mer vid halvpension. Det finns en vuxenpool med restaurang på området. Vi åt alacart en kväll vid poolbaren och det var god mat där. Inga mygg när vi var där Sammanfattningsvis ett bra hotell fast lite väl långt fån stranden och det blir mycket gående för att ta sig runt i området..

 
2017-04-10

Inlägg av Camilla J Ystad, Skåne Län, Sweden

Jättefint hotell.

Här bodde vi en vecka med All inclusive. Rent, väldoftande, FANTASTISK personal. Poolområdet var jättefint med många solstolar. En del av poolen var till och med uppvärmd. Det har vi ALDRIG upplevt på någon av våra 6 tidigare resor till denna fantastiska ö. Rummet var väl tilltaget med tv-rumsdel och sovdel. Nyrenoverat och fräscht. Tv i både stora rummet och i sovrummet. Badrum med badkar och avskild toalett. Badkaret var i minsta laget. Inte ens vår 12-åring fick plats. Vattenavrinningen från badet var fel-lutat så det blev vattenansamling på golvet. Hade föredragit en dusch. Tyvärr låg vår uteplats så att vi bara hade sol en stund på förmiddagen och det stod ett träd där som släppte små frökapslar som var sylvassa. Så den använde vi inte mycket. Synd för det fanns både sittdel med bord och soffa samt 2 solsängar. Trevlig poolbar där vi ofta spenderade våra dagar med att spela kort eftersom vi tyvärr hade ganska dåligt väder under vår resa. Intill gick det att få lite mellanmål i form av både hamburgare, grönsaker och diverse ostar och tillbehör. Maten i restaurangen har vi hört olika versioner av. Kan hålla med om att det ibland var lite konstiga maträtter som kanske inte passar alla. Allt var dock mycket vällagat och välsmakande. Mycket grönsaker att välja på. Man använde sig inte så mycket av friterad mat utan det mesta var stekt eller kokt. Alltså ett hälsosammare alternativ. Detta passade oss bra, men kan tänka att de som hade lite mindre barn hade svårt att hitta något passande. Många efterrätter att välja på och alltid flera sorters ost och charkprodukter att välja på. Pizza och pasta med sås fanns alltid. Ett minus var dock att det var väldigt dåligt skyltat vad det var. Så ibland var det ett lotteri vad det var man fick på tallriken. Ölen och vinet man fick var jättebra. Servicen trevlig och snabb. Vilken personal!!! Alltid lika trevliga och tillmötesgående. De jobbade stenhårt för att få oss att känna oss välkomna och att delta i olika aktiviteter. De lärde sig snabbt sonens namn så att han kände sig som hemma. Detta räddade nog vår resa eftersom han var den enda i sin ålder där. Ungarna hängde som en svans efter personalen. Aktiviteter varje dag som vattengympa, pool-lekar, tennis, bågskytte osv. Egen del för de mindre barnen i Pepeland där personalen tog väl hand om barnen. På kvällen bjöds det på hög kvalitè av uppträden. Pepe minglade runt och skojade hela dagen och kvällen lång. Vi har haft en underbar vecka, trots vädret, och kommer troligen tillbaka till detta trevliga hotell.

 
2017-01-28

Inlägg av 179annelib Uppsala, Sverige

Usel mat

Superfint hotell men rätt dålig mat! Frukosten va helt ok. Kanske svårt att misslyckas med. Men middagen va under all kritik. Vi åt i vuxendelen. Åt en lunch på hotellet och den va både dyr och dålig. Synd att ett sånt fint hotell får minus för maten. Jättefint poolområde.

 
2019-07-18

Inlägg av Penny R Hessle, Storbritannien

Fantastic hotel

We stayed at the Elba from 29th June for 11 nights with our daughters age 4 and 16, and can honestly say this is one of best all inclusive 4*hotels we have stayed in! I don’t often write reviews but felt had too, We were abit nervous after reading some reviews as we do like nice places but we never experienced any of the problems they stated! I do think they are trying to improve it though so they obsviously do listen to reviews as was always managers about ensuring staff working efficiently etc. DRINKS/FOOD It was busy but we never had any problems getting drinks, peak times waited few mins which is standard at any hotel, ques look long but soon go down, bar at night can get busy if you attend when everyone piling out of entertainment room at end which is obvious I always left 2 mins early to avoid que, other than that not problem, food was lovely, well cooked, fresh, plenty of choice, some nights better than others with choice but again is wherever u go! Very impressed with food. We only had to wait for a table once and took 5 mins and staff was very efficient clearing tables immediately, we also never had to wait more than a minute to be asked what drinks were needed. I took plastic spoons but never used them always managed to find some if none on table( must have restocked lol) we visited the brasserie grill restaurant once and this was lovely, nice change, only gripe no kids menu or even just smaller portion waste of food really for little one I asked for less and she got adult size, staff all work very hard, hotel always clean, POOLS pools are lovely apart from salt water pools too cold this is only thing I’d change as makes other pool very busy at peak times and little girl didn’t always like if was bit boisterous in there. Never had any prob with sun beds my husband used to get up bout 7-7.30 but when we went to breakfast at 9 was always beds avail so didn’t really need too! Reps Reps are all amazing and work very hard, they all make a lot of effort to speak to you even if you haven’t really been involved much with them, they stay behind on night and have a chat to everyone, work very long hours! They put a lot of effort into shows and it’s not your typical tacky rep shows u usually expect, they are all mostly entertaining. Few outside shows good too, little girl loved kids entertainment but didn’t always catch much as was bit late getting there on night. She loved pepe! She attended kids club once and enjoyed, was well cared for, ROOMS We had 2 junior suites, both lovely, very clean, spacious, terrace amazing, we req sun on terraces and to be together, got both requests, maids came in every day, changed towels when we left on floor as it states you to do so! Maybe people don’t read that and think they just change so be careful tells you in your welcome pack! Got a safe but to be honest prob didn’t need! Not worth the money don’t think should be charged for this! General info: Only other gripe was wish had more cocktails avail on all inclusive and ice creams lolly’s! All Money you pay would be nice! Pool snack bar ok not great some days better than others but did job if didn’t wanna go in main restaurant! Needed bit more choice some days not much liked unless want a burger everyday! Pasta, pizza should be avail here each day! Town centre only 15 mins walk not far at all! Walked few times, if don’t want beach just shops etc quicker to walk then get shuttle bus as this drops you further away at other side of beach! Plenty of nice restaurants and few Irish bars with live entertainment! If you walk further around to Papagayo centre along front few lively bars here! Barneys our fave upstairs! Taxi only 3 Euro’s, visited marina for meal, very nice bit quieter. We would definitely return to the Elba again!!

 
2019-07-17

Inlägg av Tanya136 Wien, Österrike

Great spa, perfect buffet, nice pools, friendly staff

Really liked our stay here. Our stay in February was next to perfect: the spa was not crowded, the food was great with lots of options to choose from. The kids really liked the pools. Would love to come back again.