Kundomdömen om Elba Lanzarote Royal Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 11 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Rolf,
Solna

+
Lugnt och fint område
-
Bullrigt och störande i matsalen

Bekräftad gäst: 2019-03-15


10 av 10

Marie,
Västerås

+
-
Två uppvärmda pooler istället för en.

Bekräftad gäst: 2018-11-23


9 av 10

Silke,
Mantorp

+
Väldigt trevligt personal. Fantastiskt service
-
Värm upp alla poolen. Se verkligen till att folk inte reserverar solbäddar.

Bekräftad gäst: 2018-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

2008 omdömen
Utmärkt
 
1066
Väldigt bra
 
601
Bra
 
209
Mindre bra
 
77
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2018-02-05

Inlägg av Palmis56 Halmstad, Sverige

Bra hotell men lite offside

Vi bokade det här hotellet för det var mest prisvärt just då. Det är ett bungalows hotell, bungalowsen är sammanbyggda 4 tillsammans. Området är jättestort så det är inte lätt att hitta rätt och inget för den som har svårt att gå. Själva bungalowen är mycket fin, där finns det mesta som behövs, till och med egen kapsel kaffemaskin, kapslar kan köpas i receptionen, det ingår 4 st. Lite underhållning på kvällarna och en fin bar på övervåningen med underhållning vissa kvällar. Prisnivån på hotellet ligger högre än att äta och dricka utmed strandpromenaden som ligger en bra bit därifrån, spelar kanske inte så stor roll om man bokat all inkl.mer vid halvpension. Det finns en vuxenpool med restaurang på området. Vi åt alacart en kväll vid poolbaren och det var god mat där. Inga mygg när vi var där Sammanfattningsvis ett bra hotell fast lite väl långt fån stranden och det blir mycket gående för att ta sig runt i området..

 
2017-04-10

Inlägg av Camilla J Ystad, Skåne Län, Sweden

Jättefint hotell.

Här bodde vi en vecka med All inclusive. Rent, väldoftande, FANTASTISK personal. Poolområdet var jättefint med många solstolar. En del av poolen var till och med uppvärmd. Det har vi ALDRIG upplevt på någon av våra 6 tidigare resor till denna fantastiska ö. Rummet var väl tilltaget med tv-rumsdel och sovdel. Nyrenoverat och fräscht. Tv i både stora rummet och i sovrummet. Badrum med badkar och avskild toalett. Badkaret var i minsta laget. Inte ens vår 12-åring fick plats. Vattenavrinningen från badet var fel-lutat så det blev vattenansamling på golvet. Hade föredragit en dusch. Tyvärr låg vår uteplats så att vi bara hade sol en stund på förmiddagen och det stod ett träd där som släppte små frökapslar som var sylvassa. Så den använde vi inte mycket. Synd för det fanns både sittdel med bord och soffa samt 2 solsängar. Trevlig poolbar där vi ofta spenderade våra dagar med att spela kort eftersom vi tyvärr hade ganska dåligt väder under vår resa. Intill gick det att få lite mellanmål i form av både hamburgare, grönsaker och diverse ostar och tillbehör. Maten i restaurangen har vi hört olika versioner av. Kan hålla med om att det ibland var lite konstiga maträtter som kanske inte passar alla. Allt var dock mycket vällagat och välsmakande. Mycket grönsaker att välja på. Man använde sig inte så mycket av friterad mat utan det mesta var stekt eller kokt. Alltså ett hälsosammare alternativ. Detta passade oss bra, men kan tänka att de som hade lite mindre barn hade svårt att hitta något passande. Många efterrätter att välja på och alltid flera sorters ost och charkprodukter att välja på. Pizza och pasta med sås fanns alltid. Ett minus var dock att det var väldigt dåligt skyltat vad det var. Så ibland var det ett lotteri vad det var man fick på tallriken. Ölen och vinet man fick var jättebra. Servicen trevlig och snabb. Vilken personal!!! Alltid lika trevliga och tillmötesgående. De jobbade stenhårt för att få oss att känna oss välkomna och att delta i olika aktiviteter. De lärde sig snabbt sonens namn så att han kände sig som hemma. Detta räddade nog vår resa eftersom han var den enda i sin ålder där. Ungarna hängde som en svans efter personalen. Aktiviteter varje dag som vattengympa, pool-lekar, tennis, bågskytte osv. Egen del för de mindre barnen i Pepeland där personalen tog väl hand om barnen. På kvällen bjöds det på hög kvalitè av uppträden. Pepe minglade runt och skojade hela dagen och kvällen lång. Vi har haft en underbar vecka, trots vädret, och kommer troligen tillbaka till detta trevliga hotell.

 
2017-01-28

Inlägg av 179annelib Uppsala, Sverige

Usel mat

Superfint hotell men rätt dålig mat! Frukosten va helt ok. Kanske svårt att misslyckas med. Men middagen va under all kritik. Vi åt i vuxendelen. Åt en lunch på hotellet och den va både dyr och dålig. Synd att ett sånt fint hotell får minus för maten. Jättefint poolområde.

 
2019-11-13

Inlägg av Kirkofski Derby, Storbritannien

Just a few small improvements needed

The pool area was extremely clean and spacious and the pools themselves were warm enough even in November. The included drinks were better than all other all inclusive we have been to as they included premium brands not just locally produced imitations. The dining experience was a bit of a let down. Whilst we felt there was less waste than other similar hotels, there was a distinct lack of staff to clear away pots, the coffee mugs were nearly all stained, the coffee machine often ran out of milk and plates/ glasses were often dirty or chipped. We also used the voucher given at checkin to visit the italian restaurant. On entry the guy who looked to be in charge barely acknowledged us when we stood in front of him and he just kept turning away from us mid conversation. We also witnessed this same guy physically pushing another member of staff which just made for uncomfortable experience. The food however was lovely and a nice change from the buffet The room(384) itself was very spacious but just a little dirty. There was what looked like food splattered on two door frames and there was always a bunch of flies in the bathroom. The patio was spacious with plenty of seating. The gym was very good. Very clean and air conditioned with a good selection of machines.

 
2019-11-10

Inlägg av Bryony N Leeds, Storbritannien

Great hotel, fabulous family holiday.

We stayed as a party of 9 at Elba for 7 nights in October. The hotel was fantastic. Lovely rooms, all in 4 room 'houses' with patios. Our rooms were located close together for convenience. It had everything we needed. As a family of 4 our room was upgraded to a 1 bed which was great. The staff were lovely and helpful, rooms kept fairly clean (only a quick once over each day and I noticed a couple of coffee stains on the floor that were there all week). Fab showers, although ours ran water all over the floor and we needed to put a large towel on the floor each time. Food was really lovely. I actually enjoyed the buffet more that the Italian A La Carte, where the portions were quite small. Staff went all out for Halloween! Themed food, decorations, fancy dress and a 'tunnel of terror ( a bit too much for mine at 8 and 5!!). Only one comment, there was not a lot of staff at the bars especially as not all guests are all inclusive. This meant there were sometimes queues. The upside was I didn't see anyone drunk the whole week!