Kundomdömen om Elba Lanzarote Royal Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 66 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

Birgitta,
Bollebygd

+
Fint poolområde, trevligt område
-
Städa mer än de ytor som ”syns”. Bort med kackerlackor och myror. Städa gångarna utanför rummen för att minska mängden myror på uteplatser och i rummet.

Bekräftad gäst: 2019-11-22


8 av 10

Helen,
Helsingborg

+
-
bättre bemötande av personalen i barerna och restaurangerna

Bekräftad gäst: 2019-11-01


8 av 10

Rolf,
Solna

+
Lugnt och fint område
-
Bullrigt och störande i matsalen

Bekräftad gäst: 2019-03-15


10 av 10

Marie Elisabeth,
Västerås

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-23


9 av 10

Silke,
Mantorp

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

2024 omdömen
Utmärkt
 
1076
Väldigt bra
 
603
Bra
 
212
Mindre bra
 
77
Underkänt
 
56

5 senaste omdömen

2018-02-05

Inlägg av Palmis56 Halmstad, Sverige

Bra hotell men lite offside

Vi bokade det här hotellet för det var mest prisvärt just då. Det är ett bungalows hotell, bungalowsen är sammanbyggda 4 tillsammans. Området är jättestort så det är inte lätt att hitta rätt och inget för den som har svårt att gå. Själva bungalowen är mycket fin, där finns det mesta som behövs, till och med egen kapsel kaffemaskin, kapslar kan köpas i receptionen, det ingår 4 st. Lite underhållning på kvällarna och en fin bar på övervåningen med underhållning vissa kvällar. Prisnivån på hotellet ligger högre än att äta och dricka utmed strandpromenaden som ligger en bra bit därifrån, spelar kanske inte så stor roll om man bokat all inkl.mer vid halvpension. Det finns en vuxenpool med restaurang på området. Vi åt alacart en kväll vid poolbaren och det var god mat där. Inga mygg när vi var där Sammanfattningsvis ett bra hotell fast lite väl långt fån stranden och det blir mycket gående för att ta sig runt i området..

 
2017-04-10

Inlägg av Camilla J Ystad, Skåne Län, Sweden

Jättefint hotell.

Här bodde vi en vecka med All inclusive. Rent, väldoftande, FANTASTISK personal. Poolområdet var jättefint med många solstolar. En del av poolen var till och med uppvärmd. Det har vi ALDRIG upplevt på någon av våra 6 tidigare resor till denna fantastiska ö. Rummet var väl tilltaget med tv-rumsdel och sovdel. Nyrenoverat och fräscht. Tv i både stora rummet och i sovrummet. Badrum med badkar och avskild toalett. Badkaret var i minsta laget. Inte ens vår 12-åring fick plats. Vattenavrinningen från badet var fel-lutat så det blev vattenansamling på golvet. Hade föredragit en dusch. Tyvärr låg vår uteplats så att vi bara hade sol en stund på förmiddagen och det stod ett träd där som släppte små frökapslar som var sylvassa. Så den använde vi inte mycket. Synd för det fanns både sittdel med bord och soffa samt 2 solsängar. Trevlig poolbar där vi ofta spenderade våra dagar med att spela kort eftersom vi tyvärr hade ganska dåligt väder under vår resa. Intill gick det att få lite mellanmål i form av både hamburgare, grönsaker och diverse ostar och tillbehör. Maten i restaurangen har vi hört olika versioner av. Kan hålla med om att det ibland var lite konstiga maträtter som kanske inte passar alla. Allt var dock mycket vällagat och välsmakande. Mycket grönsaker att välja på. Man använde sig inte så mycket av friterad mat utan det mesta var stekt eller kokt. Alltså ett hälsosammare alternativ. Detta passade oss bra, men kan tänka att de som hade lite mindre barn hade svårt att hitta något passande. Många efterrätter att välja på och alltid flera sorters ost och charkprodukter att välja på. Pizza och pasta med sås fanns alltid. Ett minus var dock att det var väldigt dåligt skyltat vad det var. Så ibland var det ett lotteri vad det var man fick på tallriken. Ölen och vinet man fick var jättebra. Servicen trevlig och snabb. Vilken personal!!! Alltid lika trevliga och tillmötesgående. De jobbade stenhårt för att få oss att känna oss välkomna och att delta i olika aktiviteter. De lärde sig snabbt sonens namn så att han kände sig som hemma. Detta räddade nog vår resa eftersom han var den enda i sin ålder där. Ungarna hängde som en svans efter personalen. Aktiviteter varje dag som vattengympa, pool-lekar, tennis, bågskytte osv. Egen del för de mindre barnen i Pepeland där personalen tog väl hand om barnen. På kvällen bjöds det på hög kvalitè av uppträden. Pepe minglade runt och skojade hela dagen och kvällen lång. Vi har haft en underbar vecka, trots vädret, och kommer troligen tillbaka till detta trevliga hotell.

 
2017-01-28

Inlägg av 179annelib Uppsala, Sverige

Usel mat

Superfint hotell men rätt dålig mat! Frukosten va helt ok. Kanske svårt att misslyckas med. Men middagen va under all kritik. Vi åt i vuxendelen. Åt en lunch på hotellet och den va både dyr och dålig. Synd att ett sånt fint hotell får minus för maten. Jättefint poolområde.

 
2019-12-03

Inlägg av F4476MIbrendar

Another great holiday at Elba Lanzarote

My husband and I recently stayed at this resort (for the second time this year) . Slightly wary about returning to same hotel after such an enjoyable family holiday in January, that being said we were not disappointed. Check in was very pleasant, luggage was taken to our villa whilst we enjoyed a light refreshment at the poolside bar. On arriving at our villa there was a complimentary bottle of Brut and lovely chocolate truffles, much appreciated thank you. Accomodation was clean, outside terrace large, sunny and sheltered from the November winds.This is a very clean hotel with high standards expected both from staff and guests. Compliments to the restaurant staff who were very attentive, work very hard and are cheerful. It would be unfair to single anyone out but at least two of the waiting staff remembered us from January. Given the volume of guests passing through this resort we were pleased, to say the least. The quality of food is excellent, there is something for everyone and we certainly did not find it repetitive. Chefs, thank you for preparing special meals for my husband to enjoy.Given his eating limitations he was very grateful to your efforts. The bar staff were very hardworking and pleasant at all times. Good after dinner coffee and wide selection of drinks available. We were all inclusive and wouldn't consider anything else at this establishment. This resort suits a wide range of ages and tastes, plenty to do for all guests if they wish. Cheerful entertainment team always on hand to assist. Nothing more to be said except thanks to everyone at Elba Lanzarote. Next time we come, will be with all the family!

 
2019-12-02

Inlägg av hljoban

Fabulous stay

We've stayed at the Elba Lazarote Royal Village Resort for 5 days in November. We loved this great hotel. Really one of the best we've been this year. Great acomodation, fantastica, helpfull and friendly staff. I've got an amazing massage in the Spa, by a girl, here name was Angelina, i recommend to try her massage. The breakfast was great. And there was a great bar tender.