Våra orter, Lanzarote

orter sorterade efter

Puerto del Carmen

Välkommen till Lanzarotes livligaste resmål. Den som uppskattar ett bra nattliv ska definitivt resa till Puerto del Carmen. Den härliga strandpromenaden kantas av barer och restauranger där du kan njuta av goda lokala specialiteter.

Läs mer om Puerto Del Carmen 17 hotell från 4 398 SEK

Playa Blanca

På Lanzarotes sydkust ligger badpärlan Playa Blanca – den vita stranden. Orten som från början var en liten fiskeby har lyckats bevara sin forna charm. Under din resa till Playa Blanca kommer du garanterat att njuta av den lugna atmosfären och de härliga stränderna.

Läs mer om Playa Blanca 5 hotell från 4 838 SEK

Costa Teguise

Costa Teguise är en modern turistort med internationell prägel. Hit reser man framför allt för att njuta av en avkopplande sol- och badsemester, men det finns även flera alternativ för en mer aktiv vistelse. Passa på att spela golf vid foten av en vulkan eller vindsurfa i den friska nordanvinden.

Läs mer om Costa Teguise 3 hotell från 5 543 SEK

Lanzarote premiumresor

Lanzarote är den eleganta kanarieön med karaktäristiska små hus och vacker design som inspirerats av arkitekten och konstnären César Manrique. Precis som de andra öarna i ögruppen är Lanzarote en vulkanö, med ett landskap som består av stelnad lava och kaktusar. På ön odlas vinrankor i lavasten och ...

Läs mer om Lanzarote Premiumresor 1 hotell