1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Occidental Lanzarote Mar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Inger,
Stockholm

+
Utbudet av underhållning mat och dryck
-
Beskrivningen att det låg strandnära stämde inte. Hade önskat rum m sol på balkongen .

Bekräftad gäst: 2018-11-23


9 av 10

Johan,
Steinrud

+
Service.
-

Bekräftad gäst: 2018-04-14


6 av 10

,

+
Polen
-
Bättre öppettider på hotelgymmet

Bekräftad gäst: 2018-04-14


9 av 10

Jenny,
Löddeköpinge

+
Blandningen av aktiviteter och närheten till stan och havet. Du är inte fast på hotellet utan kan göra annat med. Cykeluthyrning i anknytning till hotellet!
-
Wifi var dåligt på vårat rum

Bekräftad gäst: 2018-04-06


8 av 10

Kristina,
Nora

+
Vuxenpoolen och crossfitgymmet. Trevlig personal, alltid glada med ett leende!
-
Göra gymmet mer funktionellt. De romerska ringarna satt för långt isär, gick inte att använda. Viktigt när ni skriver att det finns crossfitgym att just ringarna går att använda. Detta fixas lätt med en skiftnyckel.

Bekräftad gäst: 2018-04-06


6 av 10

Jaana & Victor,
Sverige

+
Frukosten, gymmet ( med trevlig personal som gärna tipsade om olika övningar och program)
-
Värma upp båda polerna så alla får plats att bada.

Bekräftad gäst: 2018-04-06


7 av 10

Maria,
Tyresö

+
Träningsmöjligheterna och frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-02


8 av 10

Kristina ,
Stockholm

+
Det fanns mycket att göra. En stor buffé med varierande kost. Inte samma mat varje dag.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-02


9 av 10

Jonas,

+
-
Ni måste vara MYCKET tydligare med att gymmet inte är tillgängligt för de under 18år, inte ens med målsman. Detsamma gäller att det kostar 3-4 Euro/timme att använda olympiska poolen.

Bekräftad gäst: 2018-02-23


7 av 10

,
Solna

+
-
Krånglig betalning av dryck till middag om man inte hade all inclusive.

Bekräftad gäst: 2018-01-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

7479 omdömen
Utmärkt
 
2753
Väldigt bra
 
2669
Bra
 
1286
Mindre bra
 
459
Underkänt
 
312

5 senaste omdömen

2018-07-15

Inlägg av Johan S

Ett väl skött hotell med bra cykel center.

Jag åkte till Costa Teguise, Lanzarote i april 2018 för att cykla landsvägscykling och utforska ön. Hotellet Occidental Lanzarote Mar var väl skött med bra service och vänlig personal. Och hade som de andra hotellen jag har varit på på Kanarieöarna bra och fräscha restauranger med bra och god mat. Jag hyrde min cykel på Huerzeler cycling station. Servicen var bra och cykeln var i bra skick. Det fanns flera bra cykel turer och min favorit tur var Costa Teguise - Orzola - Costa Teguise. Jag använde också gymmet och hotellets Spa anläggning. Gymmet var bra med fokus på funktionell träning. Jag kan rekommendera massage med bastu efteråt.

 
2018-01-14

Inlägg av matalm Luleå, Sverige

Familj och träningsresa

Olympiska poolen och frukosten var bra. Sängarna var OK. Besvikna att det var 18 års gräns på gymmet vilket vi fick veta på plats vilket innebar att vi inte kunde träna som tänkt. Det var bara en pool som gick att använda (förutom den olympiska) pga åldersgräns, temperatur eller "djupare än 20cm". Den poolen vi kunde använda var dessutom liten och i behov av renovering. Hade halvpension i två veckor. Efter åtta dagar var man dödligt less på buffen, stort utbud men relativt smaklös. Tips: medtag grillkrydda eller andra kryddor ni gillar (förutom salt och peppar). Vår familj på 4st drack var sin flaska vatten som måltidsdryck. 2 euro x 4st = á 8 euro/måltid. Det blev således ca 1000kr under två veckor bara på icke kolsyrat vatten.

 
2015-09-15

Inlägg av GoPlaces482694

Trevlig personal.

Bra och trevlig personal lite mindre bra mat. Skulle vara bra med lite mer omväxling.Vissa tider väldigt svårt att få en plats vid poolen. Hörde även andra gäster klaga på att det var för mycket småbarn.

 
2015-05-19

Inlägg av Ekandx5 Osby, Sverige

Helt fantastiskt

Vilket ställe, WOW Helt underbara entertainers både för vuxna och barn. Mycket underhållning både dagar och kvällar. Maten fantastisk. Stort fint familjerum. Stora pooler (tyvärr väldigt kalla då vädret var kasst) Bästa semesterställen på länge. Åker gärna dit igen flera gånger.

 
2015-03-25

Inlägg av Tomas B Falun, Dalarnas Län, Sweden

Mycket trevligt hotell

Ett mycket trevligt hotell rent och snyggt. Trevlig personal alltid tillmötesgående. Många solstolar runt om på anläggningen, inte bara runt poolen men också på dom olika terrasserna. Finns även ett område för vuxna där det är tyst och lugnt. Rummet helt OK för våran del. Vill man ha det finare finns det Superior rum. Hotellet har även på dom 2 barerna en så kallad öppen bar, där gästerna kan blanda sina egna drinkar med utvalda sorter. Viner på flaskor och EJ i tapp. ( All inclusive) Maten kan man inte klaga på, ett stort urval på olika rätter. mycket fräsch sallad. Också här drycker på flaska. Om man vill finns det aktiviteter att göra om man tröttnar på att sola, minigolf, bågskytte, gevärskytte mm. Underhållningen på kvällarna var väl inte i mitt tycke, men jag kanske är för gammal. Finns säkert nåt för alla. Hotellet ligger ca 2 km från Costa Teguise, dit man kan promenera på en mycket fin strandpromenad. Som sagt ett mycket trevligt ställe.