1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Occidental Lanzarote Mar

  • Sex pooler, varav en med vattenrutschkanor
  • Toppmodernt gym
  • Här trivs motionärer, idrottsmän och barnfamiljer

Occidental Lanzarote Mar är hotellet för dig som vill ha en aktiv semester. Utöver den olympiska poolen, cykelcentret och ett nybyggt gym, finns gott om möjligheter att träna i de natursköna omgivningarna. Vattenrutschkanor, barnklubb och roliga lekytor tillsammans med möjligheten att köpa till All Inclusive gör att även barnfamiljerna trivs på hotellet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn/4-6 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Stort o rymligt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7690 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Occidental Lanzarote Mar finns ett stort poolområde med sex stycken olika pooler, varav en är uppvärmd med tre vattenrutschkanor. En pool är bara för vuxna och har ett avskilt läge med en egen chill out-bar och solstolar. Gratis solstolar på området. Balinesiska solsängar finns att hyra hela dagen för 10 EUR och då ingår frukt, en flaska cava och en cocktail. Uppvärmd separat barnpool vid poolområdet och en barnpool vid barnklubben. De uppvärmda poolerna håller minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Poolbar. Poolhanddukar mot deposition samt avgift. Förutom dessa pooler finns en olympisk 50 meters-pool med 10 banor mot avgift. Poolen, som är uppvärmd till 26,5 grader, är försedd med den senaste tekniken – något som lockar elitklubbar från hela Europa.

På hotellet finns flera barer och den eleganta á la carte-restaurangen Mediterranean. I den rymliga och eleganta bufférestaurangen Las Palmeras serveras både internationella rätter och Medelhavsrätter. Män måste bära långbyxor i restaurangerna under middagstid.

Stort gratis gym som är helt nybyggt med möjlighet att träna både inomhus och utomhus. Crossfitbox utomhus utöver ordinarie gymutrustning som cykelsimulator, cardiomaskiner, andra gym-maskiner och frivikter. Endast gäster över 18 år har tillgång till gymmet. Gäster i ålder 12-17 år har tillgång till gymmet tillsammans med sin tränare. Spa med bastu, massage och andra behandlingar mot avgift. Fotboll, tennis och volleyboll på grannhotellet. Professionellt cykelcenter (ej i hotellets regi) som hyr ut landsvägscyklar och mountainbikes. Arrangerade cykelturer på olika nivåer. Om du gillar våg-, wind- och kitesurfing erbjuder hotellet en gratisbuss till Lu Cucharas-stranden en gång i timmen. Löp- och vandringskartor för alla nivåer. Ca 2 km till golfbanan i Costa Teguise.

Lekplats och barnklubb i hotellets regi för barn 4–6 år samt 7–15 år. Rymligt barnklubbsområde med både utomhus- och inomhusytor. Gratis minigolf, olika jättespel, prinsessrum och uppblåsbar klättervägg. Gratis wifi både i allmänna utrymmen och på rummet. Tvättservice mot avgift. Room service mot avgift. Kvällsunderhållning. Souvenirshop och minilivs. Supermarket precis intill hotellet. Reception öppen dygnet runt.

Måltider

Halvpension (frukost- och middagsbuffé). Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag. All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

- Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30.
- Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
- Glass och snacks i Cocobar, kl. 11.00-17.00.
- Kaffe, te och kakor, kl. 15.00-18.00.
- Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30. Långbyxor för män.
- Obegränsat med förfriskningar, öl/vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen. 

Officiell leverantör av olympisk camp

Apollo är officiell leverantör av olympisk camp och träningsläger till Sveriges Olympiska Kommitté och den svenska OS-truppen. Läs mer!