1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

HD Beach Resort

  • Barnvänliga familjerum
  • En mängd aktiviteter för stora och små

På HD Beach Resort på Lanzarote kan du njuta av en skön All Inclusive-tillvaro ett stenkast från stranden. På hotellet finns både en aktiv zon med aktivitetspool, miniklubb och vattenpark för barnen och en relaxzon med spa och härlig infinitypool. Gillar du att röra på dig på semestern? Här kan ägna dig åt allt från cykling och yoga till tennis och vattensporter.


Rumstyper

Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Juniorsviter för 1-3 personer. Sviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Kunde Lyssna till vångorna.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3417 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Relaxzon med spa
Hotellet är indelat i två zoner – en aktivitetszon och en relaxzon. Vid relaxzonen finns en uppvärmd infinitypool (1-1,5 meter djup). Poolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Handdukar mot deposition. Pool-/snackbar.

Här ligger också spaanläggningen med inomhuspool, bastu, hamam och jacuzzi för gäster över 16 år. Kl. 10.00-11.00 varje dag får även barn och ungdomar 3–16 år vistas i spat tillsammans med en vuxen. Behandlingar och massage mot avgift.

Aktivitetspool och fräscht gym
Vid den aktiva zonen finns en rektangulär pool (ca 1-1,5 meter djup) för vuxenaktiviteter och en barnpool (djup 40 cm). Gratis solstolar och parasoller. Vattenrutschkanor och annat skoj för de mindre barnen i anslutning till barnpoolen. Miniklubb i hotellets regi för barn över 4 år (från 3 år i sällskap med vuxen) och lekplats. Här ligger också ett gratis, fräscht inomhusgym för gäster över 16 år. Spinningpass på gymmet samt löpning och yoga utomhus.

Träna på land eller i vattnet
På hotellet finns möjlighet till många sportaktiviteter, som gratis tennis, bordtennis, beach volley, minifotboll och basket. Tennisracketar mot deposition. Det är också möjligt att hyra mountainbikes. På stranden finns gratis snorklingsutrustning, windsurfingbrädor, hobie cats, kajaker, katamaraner och paddelbrädor. Lektioner och tubdykning mot avgift.

Övrigt om hotellet
På HD Beach Resort finns en bufférestaurang och en à la carte-restaurang. Gratis wifi på hotellområdet. Gratis internethörna. Biljard och tvättautomater mot avgift. Vid hotellstranden rekommenderas badskor. Ca 250 meter till butiker, barer och restauranger och ca 400 meter till större strand. Till golfbanan i Costa Teguise är det ca 5 kilometer.

Måltider

All Inclusive. Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

- Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
- Kontinental frukost, kl. 10.15-11.45.
- Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
- Varma snacks, kl. 15.15-16.15.
- Kaffe, te och kakor, kl. 15.30-17.00.
- Middagsbuffé, kl. 18.00-21.00. En middag i veckan kan intas på à la carte-restaurangen mot reservation.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.
- Underhållning och aktiviteter.
- Ett introduktionsdyk med tuber i poolen.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Säsongsinformation

Under januari gå det också att boka juniorsviter med endast frukost.