1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Jardin Del Conde

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ulla,
Göteborg

+
Trevligt! Perfekt läge! Bara två våningar!
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


7 av 10

Olle,
Frillesås

+
Lugnt och mkt bra läge
-
Se till att Era kunder får rum med sol på uteplats/balkong

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Inger,
Karlshamn

+
Läget och utemiljön
-
Bättre köksutrustning som knivar. Översyn av lampor.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Maria,
Lindome

+
nära stranden och nära mataffär, lugnt
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


9 av 10

,

+
Lungnet
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Moa,
Göteborg

+
Läget och städservicen.
-
Ganska slitet, behöver putsas upp.

Bekräftad gäst: 2019-02-17


8 av 10

Per,
Sollentuna

+
Lugnt och trivsamt hotel med stora lägenheter och bra poolområde. Bra läge i mitten av Valle Gran Ray.
-
Det är väldigt stor skillnad på om lägenheten har balkong eller terrass. Många med terrass har aldrig någon sol och ligger bakom buskage. Det bör vara olika priser beroende var lägenheten är belägen. Trist att alla betalar samma pris trots att det kan vara så stor skillnad på läget!!

Bekräftad gäst: 2019-02-10


8 av 10

Leif,
Stockholm

+
Läget optimalt Lugnet på Anläggningen.
-
Jag och min Sambo hade en terasslägenhet i Bottenvåning som var mycket bra vad avser utrymmet Det negativa var läget på lägenheten, Ingen sol varken morgon eller kväll på terassen. Bad om aty få byta men det var blankt nej på de två försök jag gjorde genom att tala med receptionen, Men mest negativt var just det att kanske lägenhetens läge gjorde den mycket kall vi frös natt som dag , dubbla sockor fick bli läsningen. Men överlag ett härligt hotell som jag gärna bokar igen nästa vinter men kommer då specifikt att begära balkong I övrigt trevligt bemötande på hotellet en atmosfär för mina önskemål närmast optimal växterna runt hotellet Poolområdet personalen lugnet utrymmet. Mycket nöjd trots kall lägenhet. Vi fick extrafiltar av hotellpersonalen till natten. :)

Bekräftad gäst: 2019-02-10


6 av 10

Carsten,
Onsala

+
Väldigt lugn och trivsam miljö. Poolområdet verkade skötas mycket bra. Positiv och trevlig personal.
-
Anslutningen av vattnet till duschen kan göras bättre (svårt att få vattnet till duschmunstycket).

Bekräftad gäst: 2019-02-03


7 av 10

Roger,
Stockholm

+
Svårt att svara på frågorna. Vi hade nästan ingen service, utom städning, och ingen mat. Dessutom har vi varit där 15 gånger tidigare. Läget är perfekt. Trädgården är också fin.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

103 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
51
Bra
 
29
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-02-17

Inlägg av pool5518 Sundsvall, Sverige

Mitt i prick!

Vi tillbringade 3 veckor på detta ställe. Helnöjda! Bra läge, mycket nära havet, nära till mataffärer, nära till hamnen, stränder, restauranger mm, nära till allt! Inte nytt men har det viktigaste av allt, mycket bra personal. Välskött poolanläggning men tillgång till solstolar och parasoll. Rent både inne och ute. Rena lakan en gång i veckan, byte av handdukar nästan varje dag, tömning av hushållssopor och rengöring av golv oxå dagligen, super! Bra storlek på lägenheten, uppskattade oxå att det bara var 2 våningar. Lugnt och fint! Hälsningar Hans och Lena från Sverige

 
2016-11-04

Inlägg av KerstinT163

Lugnt, rent o fint.

Nära till allt. Ligger som "mitt i". Åt ena hållet hamnen med mysiga kvarter o åt andra hållet.långa stranden o bra lunchställen. Lilla stranden tvärs över gatan. Nästan lite för mycket städ. Lite väl sparsamt med köksutrustning. Sköna sängar o kuddar. Jättebra!!

 
2012-04-24

Inlägg av Stina67Uppsala Uppsala

Lugnt,fint och rent

Stora rymliga lägenheter,lite slitna i utrustningen tex spis,kastruller och liknande,bekväma sängar. Vackra omgivningar,snyggt poolområde och promenadavstånd överallt.Minimarket i källaren och ett lite större bredvid, Stor Sparbutik inom promenadavstånd.Vänlig personal på hela hotellet.Trappor både uppför och nedför för att komma till reception och boende,inga hissar.

 
2012-04-23

Inlägg av hilda111 Filipstad

Fint hotell

Lagom stort tvåvåningshotell med trevlig atmosfär. Väl tilltagna 2rumslägenheter med balkong eller uteplats. Tyvärr lite sol på uteplatsen för vissa lägenheter. Fin omgivning.

 
2012-02-16

Inlägg av muminpappan Bromarf, Southern Finland, Finland

Rent, helt och lugnt

Rent och snyggt aparemento med vänlig personal som betjänar till kl 23 på kvällarna. Rymliga rum, TV. Minimarket, bar och glassbar i "källarvåningen". Från receptionen är det trappor upp och ut innan man kommer till rum eller ut på gatan. Barnstranden "Baby beach" tvärs över den lugna gatan. Till simstranden i hamnen går man på tio minuter. Posten, Spar-butiken och en liten köpgata med klädaffärer, bagerier mm finns i följande kvarter. Vi stannade två veckor och stortrivdes i hotellet som var vår bas för de dagliga vandringarna på la Gomera. Vi rekommenderar varmt Jardin del Conde och dess språkkunniga och glada personal!