1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Jardin Del Conde

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
6,6 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
5,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Läget. Bra pool och lugnt.
-
Lite uppfräschning skulle inte skada i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


8 av 10

Carina,
göteborg

+
Läget alldeles intill den lilla stranden. Nära till allt. Mycket rent och snyggt i och runt poolen.
-
Mjukare sängar. Nu är de FRUKTANSVÄRT hårda. Bättre köksutrustning. Mer redskap behövs.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


6 av 10

Lars,
Motala

+
Centralt
-
Hotellet skulle behöva en renovering

Bekräftad gäst: 2019-04-14


7 av 10

Marianne,
Stenungsund

+
Polen
-
Städnl

Bekräftad gäst: 2019-04-14


8 av 10

trevor,
floda

+
stor lägenhet, läget, lugnet, bassäng
-
wifi var mkt begränsad mott, rökare överallt fast personal lovade rökfritt, skrikande städerskor ganska tidigt, bättre köksutrustning behövdes, parasoll på balkong, information utflykter, buss, osv

Bekräftad gäst: 2019-04-07


7 av 10

Anders,
Visby

+
Vi har varit där tidigare och det passar oss precis.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-31


8 av 10

Kerstin,
Stockholm

+
Lägenhet med terass och härlig pool i lugn miljö och vackra planteringar och palmer.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


8 av 10

Jan,
Holmgren

+
Det var lugnt och tyst med bra sol och badmöjligheter men tyvärr inte uppvärmd!
-
Något mer köksredskap som bl. a. bättre brödknivar, korkskruv, skohorn, större öl o grogglas. Golven var livsfarligt hala när man var lite blöt.!

Bekräftad gäst: 2019-03-17


10 av 10

Ulla,
Göteborg

+
Trevligt! Perfekt läge! Bara två våningar!
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


7 av 10

Olle,
Frillesås

+
Lugnt och mkt bra läge
-
Se till att Era kunder får rum med sol på uteplats/balkong

Bekräftad gäst: 2019-02-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

107 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
55
Bra
 
29
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-02-17

Inlägg av pool5518 Sundsvall, Sverige

Mitt i prick!

Vi tillbringade 3 veckor på detta ställe. Helnöjda! Bra läge, mycket nära havet, nära till mataffärer, nära till hamnen, stränder, restauranger mm, nära till allt! Inte nytt men har det viktigaste av allt, mycket bra personal. Välskött poolanläggning men tillgång till solstolar och parasoll. Rent både inne och ute. Rena lakan en gång i veckan, byte av handdukar nästan varje dag, tömning av hushållssopor och rengöring av golv oxå dagligen, super! Bra storlek på lägenheten, uppskattade oxå att det bara var 2 våningar. Lugnt och fint! Hälsningar Hans och Lena från Sverige

 
2016-11-04

Inlägg av KerstinT163

Lugnt, rent o fint.

Nära till allt. Ligger som "mitt i". Åt ena hållet hamnen med mysiga kvarter o åt andra hållet.långa stranden o bra lunchställen. Lilla stranden tvärs över gatan. Nästan lite för mycket städ. Lite väl sparsamt med köksutrustning. Sköna sängar o kuddar. Jättebra!!

 
2012-04-24

Inlägg av Stina67Uppsala Uppsala

Lugnt,fint och rent

Stora rymliga lägenheter,lite slitna i utrustningen tex spis,kastruller och liknande,bekväma sängar. Vackra omgivningar,snyggt poolområde och promenadavstånd överallt.Minimarket i källaren och ett lite större bredvid, Stor Sparbutik inom promenadavstånd.Vänlig personal på hela hotellet.Trappor både uppför och nedför för att komma till reception och boende,inga hissar.

 
2012-04-23

Inlägg av hilda111 Filipstad

Fint hotell

Lagom stort tvåvåningshotell med trevlig atmosfär. Väl tilltagna 2rumslägenheter med balkong eller uteplats. Tyvärr lite sol på uteplatsen för vissa lägenheter. Fin omgivning.

 
2012-02-16

Inlägg av muminpappan Bromarf, Southern Finland, Finland

Rent, helt och lugnt

Rent och snyggt aparemento med vänlig personal som betjänar till kl 23 på kvällarna. Rymliga rum, TV. Minimarket, bar och glassbar i "källarvåningen". Från receptionen är det trappor upp och ut innan man kommer till rum eller ut på gatan. Barnstranden "Baby beach" tvärs över den lugna gatan. Till simstranden i hamnen går man på tio minuter. Posten, Spar-butiken och en liten köpgata med klädaffärer, bagerier mm finns i följande kvarter. Vi stannade två veckor och stortrivdes i hotellet som var vår bas för de dagliga vandringarna på la Gomera. Vi rekommenderar varmt Jardin del Conde och dess språkkunniga och glada personal!