Kundomdömen om Jardin Del Conde

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 50 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
La Gomera: Mycket bra, tredje gången där. Teneriffa: Mycket bra med trevlig personal i receptionen
-

Bekräftad gäst: 2020-03-22


9 av 10

+
Lugnet, läget, tysta nätter, fin personal, bra köksutrustning
-
En bäddmadrass (hårda sängar)

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Vi trivs på hotellet och har bott där 3 gånger innan
-
Möjligen en del husgeråd, som ex vis diskborste, men egentligen småsaker

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Lägenheterna var rymliga, bra med köksutrustning, fint poolområde och bra läge.
-
På stora terrassen borde de kunna ha bord och stolar och inte bara solsängar. Parasoll borde finnas på balkongerna.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-08


7 av 10

+
Bra läge
-
dynor till solstolarna vid poolen

Bekräftad gäst: 2020-03-01


8 av 10

+
Hotellet är lugnt å fint!
-
Bättre å fler husgeråd!

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-09


7 av 10

+
Läget samt uteplats i direkt anslutning till polområdet
-
Upprvärmd pol

Bekräftad gäst: 2020-01-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

112 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
58
Bra
 
28
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-02-17

Inlägg av pool5518 Sundsvall, Sverige

Mitt i prick!

Vi tillbringade 3 veckor på detta ställe. Helnöjda! Bra läge, mycket nära havet, nära till mataffärer, nära till hamnen, stränder, restauranger mm, nära till allt! Inte nytt men har det viktigaste av allt, mycket bra personal. Välskött poolanläggning men tillgång till solstolar och parasoll. Rent både inne och ute. Rena lakan en gång i veckan, byte av handdukar nästan varje dag, tömning av hushållssopor och rengöring av golv oxå dagligen, super! Bra storlek på lägenheten, uppskattade oxå att det bara var 2 våningar. Lugnt och fint! Hälsningar Hans och Lena från Sverige

 
2016-11-04

Inlägg av KerstinT163

Lugnt, rent o fint.

Nära till allt. Ligger som "mitt i". Åt ena hållet hamnen med mysiga kvarter o åt andra hållet.långa stranden o bra lunchställen. Lilla stranden tvärs över gatan. Nästan lite för mycket städ. Lite väl sparsamt med köksutrustning. Sköna sängar o kuddar. Jättebra!!

 
2012-04-24

Inlägg av Stina67Uppsala Uppsala

Lugnt,fint och rent

Stora rymliga lägenheter,lite slitna i utrustningen tex spis,kastruller och liknande,bekväma sängar. Vackra omgivningar,snyggt poolområde och promenadavstånd överallt.Minimarket i källaren och ett lite större bredvid, Stor Sparbutik inom promenadavstånd.Vänlig personal på hela hotellet.Trappor både uppför och nedför för att komma till reception och boende,inga hissar.

 
2012-04-23

Inlägg av hilda111 Filipstad

Fint hotell

Lagom stort tvåvåningshotell med trevlig atmosfär. Väl tilltagna 2rumslägenheter med balkong eller uteplats. Tyvärr lite sol på uteplatsen för vissa lägenheter. Fin omgivning.

 
2012-02-16

Inlägg av muminpappan Bromarf, Southern Finland, Finland

Rent, helt och lugnt

Rent och snyggt aparemento med vänlig personal som betjänar till kl 23 på kvällarna. Rymliga rum, TV. Minimarket, bar och glassbar i "källarvåningen". Från receptionen är det trappor upp och ut innan man kommer till rum eller ut på gatan. Barnstranden "Baby beach" tvärs över den lugna gatan. Till simstranden i hamnen går man på tio minuter. Posten, Spar-butiken och en liten köpgata med klädaffärer, bagerier mm finns i följande kvarter. Vi stannade två veckor och stortrivdes i hotellet som var vår bas för de dagliga vandringarna på la Gomera. Vi rekommenderar varmt Jardin del Conde och dess språkkunniga och glada personal!