1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Jardin Del Conde

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
5,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Roger,
Stockholm

+
Svårt att svara på frågorna. Vi hade nästan ingen service, utom städning, och ingen mat. Dessutom har vi varit där 15 gånger tidigare. Läget är perfekt. Trädgården är också fin.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


7 av 10

Vivi-Ann,
Stockholm

+
Nära havet och centralt men väldigt lugnt och skönt. Valle Gran Rey/Gomera är ett paradis på jorden. Älskade stämningen med solnedgångs hänget med alla gamla/nya hippies blandat med vanliga turister.
-
Vore bra om det blev städat 5 dagar/vecka som det står i papperna. Låt bli att stänga av internet routern klockan 22.00 varje kväll.(tappade kontakt)

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

,

+
Bra läge. Lagom stor lägenhet med bra uteplats. Bra poolområde.
-
WiFi fungerade inte i lägenheten. Köksutrustningen kan kompletteras. Städningen av badrum kan förbättras. Bädda sängar kan man göra själv!

Bekräftad gäst: 2018-12-16


7 av 10

Ulf,
Stockholm

+
Ett hyggligt mellanklasshotell i lugnt läge med en skyddad badlagun i havet för barn och pensionärer tvärs över gatan vid högvatten. Annars bra hotellpool. Mataffär,glassbar och restauranger intill.
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2018-11-18


8 av 10

Eva,
Malmö

+
Läget och välskött trädgårdsanläggning samt fin pool. Lagom storlek på hotellet
-
Byte av handdukar ( 2 gånger på 14 dagar inte ok)

Bekräftad gäst: 2018-11-18


9 av 10

Kristina,
Eskilstuna

+
Vi har varit där förut, många gånger!
-
?

Bekräftad gäst: 2018-11-18


5 av 10

Stefan,
Lund

+
trevlig anläggning med fin poolområde, läget bra
-
bättre städning, lägenhet behöver renoveras, bättre utrustning kök, bättre WIFI

Bekräftad gäst: 2018-11-04


10 av 10

Monica,
Mörrum

+
Poolen och uteplatsen
-
Har inget

Bekräftad gäst: 2018-11-04


7 av 10

Monica och Per-Arne,
Göteborg

+
Lägenheten hade direkt kontakt med poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2018-04-08


8 av 10

kjell,
göteborg

+
läget och den fina växtligheten
-
mottagning mobil och dator

Bekräftad gäst: 2018-03-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

103 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
51
Bra
 
29
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-02-17

Inlägg av pool5518 Sundsvall, Sverige

Mitt i prick!

Vi tillbringade 3 veckor på detta ställe. Helnöjda! Bra läge, mycket nära havet, nära till mataffärer, nära till hamnen, stränder, restauranger mm, nära till allt! Inte nytt men har det viktigaste av allt, mycket bra personal. Välskött poolanläggning men tillgång till solstolar och parasoll. Rent både inne och ute. Rena lakan en gång i veckan, byte av handdukar nästan varje dag, tömning av hushållssopor och rengöring av golv oxå dagligen, super! Bra storlek på lägenheten, uppskattade oxå att det bara var 2 våningar. Lugnt och fint! Hälsningar Hans och Lena från Sverige

 
2016-11-04

Inlägg av KerstinT163

Lugnt, rent o fint.

Nära till allt. Ligger som "mitt i". Åt ena hållet hamnen med mysiga kvarter o åt andra hållet.långa stranden o bra lunchställen. Lilla stranden tvärs över gatan. Nästan lite för mycket städ. Lite väl sparsamt med köksutrustning. Sköna sängar o kuddar. Jättebra!!

 
2012-04-24

Inlägg av Stina67Uppsala Uppsala

Lugnt,fint och rent

Stora rymliga lägenheter,lite slitna i utrustningen tex spis,kastruller och liknande,bekväma sängar. Vackra omgivningar,snyggt poolområde och promenadavstånd överallt.Minimarket i källaren och ett lite större bredvid, Stor Sparbutik inom promenadavstånd.Vänlig personal på hela hotellet.Trappor både uppför och nedför för att komma till reception och boende,inga hissar.

 
2012-04-23

Inlägg av hilda111 Filipstad

Fint hotell

Lagom stort tvåvåningshotell med trevlig atmosfär. Väl tilltagna 2rumslägenheter med balkong eller uteplats. Tyvärr lite sol på uteplatsen för vissa lägenheter. Fin omgivning.

 
2012-02-16

Inlägg av muminpappan Bromarf, Southern Finland, Finland

Rent, helt och lugnt

Rent och snyggt aparemento med vänlig personal som betjänar till kl 23 på kvällarna. Rymliga rum, TV. Minimarket, bar och glassbar i "källarvåningen". Från receptionen är det trappor upp och ut innan man kommer till rum eller ut på gatan. Barnstranden "Baby beach" tvärs över den lugna gatan. Till simstranden i hamnen går man på tio minuter. Posten, Spar-butiken och en liten köpgata med klädaffärer, bagerier mm finns i följande kvarter. Vi stannade två veckor och stortrivdes i hotellet som var vår bas för de dagliga vandringarna på la Gomera. Vi rekommenderar varmt Jardin del Conde och dess språkkunniga och glada personal!