1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Gran Rey

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
-
safe på rummet borde inte kosta extra

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

Maria,
Svanesund, Orust

+
Servicen!
-
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Per,
Malmö

+
Ett toppen Hotell Med utmärkt läge.
-
Försök att hålla denna stil och standard

Bekräftad gäst: 2018-12-09


8 av 10

Börje,
Uppsall

+
Tillmötesgående personal, bra frukost och middag, lugnt läge.
-
Uppvärmd pool.

Bekräftad gäst: 2018-12-09


8 av 10

Magnu,
Huddinge

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-11-18


10 av 10

Jan,
Norrköping

+
Läget
-
Bra hotelll

Bekräftad gäst: 2018-04-01


10 av 10

Inez,
Kiruna

+
Lugnet och närheten till havet, 40 m. Det gick ju inte att bada där (är havet någonsin lugnt skulle jag vilja veta?) men att bara sitta på en bänk och titta på vågorna och höra bruset när vågorna slår mot land är oförglömligt. För oss som kommer från fjällen i norra Sverige och inte vistas vid Atlanten så ofta är detta mäktigt. Jag tyckte också det var så trevligt att höra tupparna gala och fåren och getterna bräka. Det var som att bo på landet, fanns ju också odlingar av grönsaker, frukt och potatis. Potatisupptagning skedde i landet bakom hotellet.. Och städningen var perfekt, rent och snyggt var det.
-
Jag kommer inte på något, tyckte allt var bra. Servicen var bra.

Bekräftad gäst: 2018-03-11


8 av 10

Lars,
Uppsala

+
Läget och bra frukost
-
Frukostmatsalen öppnar du 7.30 mot tidigare 7.00. Bagatell kan tyckas, men eftersom morgonbussen för oss vandrare går kl 8.00 och ofta är så fullsatt att man måste vara i god tid vid busstationen innebär detta en klar försämring som bör påpekas för direktionen

Bekräftad gäst: 2018-02-11


10 av 10

David,
Stockholm

+
Trevliga och hjälpsamma personal som verkligen bryr sig.
-
Det är bra som det är.

Bekräftad gäst: 2018-01-21


9 av 10

Bo,
Örebro

+
Närheten till havet, lugna omgivningar och myccket bra frukost.
-

Bekräftad gäst: 2018-01-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

249 omdömen
Utmärkt
 
98
Väldigt bra
 
109
Bra
 
25
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-01-01

Inlägg av blancauppsala uppsala

Rekommenderas

Mycket bra personal i receptionen.De hjälpte med allt. Man får frukost tidigt om man fråga så man hinner med bussen.Mer kunniga och hjälpsamma än Turistbyrå. Bra rum med fin berguppsikt. Tillräckligt att välja på buffé och bra frukost med mycket att välja. Men poolen ingenting för fegisar. Jag skulle bo en gång till.

 
2017-01-03

Inlägg av einar f Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Trevligt hotell

Ett trevligt hotell med en mycket trevlig personal belägen på en naturskön plats. Detta hotell rekommenderas varmt, de har en trevligt sätt att välkomna sina gäster med antingen ett glas cava eller apelsinjuice.

 
2016-04-25

Inlägg av haakan2015 Tranas, Sverige

Ett bra hotell som lyfte fram La Gomera känslan! Vilket gör att man trivs !

Efter en lång resa Stockholm - Teneriffa - Båt till La Gomera - Buss rakt över ön till dalen Valle Gran Rey och hotellet Gran Rey blev vi bra mottagna. Blev sedan bjudna på middag vilket var förträffligt avslut på första dagen på detta hotell. Övrigt var alt till belåtenhet rent och fint. Frukost och Mat på hotellet var bra! Fanns bara en liten detalj som retade oss kaffet! På frukost fanns kaffe i automat vilket var bra för oss svenskar men resten av dagen var automaten avstängd så vi fick bara expresso kaffe vilket ej var i våran smak. När man skall titta på sevärdheter var läget bra tyckte vi. Polen på taket var toppen! Och utsikten mot berg och hav bedårande!

 
2011-11-01

Inlägg av christina w kungsängen

Kanonhotell

Ett underbart hotell vid stranden och en jättefin pool på taket. Ett otroligt proffsigt bemötande av all personal på hotellet. Rent och fint. Kunnig personal i receptionen, vad man än frågade om så fick man svar.

 
2019-01-19

Inlägg av squarky Chesterfield, Storbritannien

Excellent location for a relaxing hotel.

I have a theory that some of the best locations are the most difficult to get to and La Gomera certainly backs that theory up as you cannot fly there from the UK. You have to fly to Tenerife and then take the ferry to La Gomera, either to San Sebastian and take the bus to Valle Gran Rey or the ferry that goes directly to Valle Gran Rey. As a result transfers take a long time which puts off most British travellers but not, for some reason, the Germans. When we went there were only two other British couples on our transfer and the hotel caters mainly for German tourists. which didn't bother us in the slightest. We arrived at the hotel at 11.30pm and the first surprise was that the hotel had prepared a meal for us even though we were only on B&B. The second surprise was that our room had a sea view even though we hadn't paid a supplement. The breakfast at this hotel was excellent. There are freshly cooked eggs and pancakes and plenty of seating outside. Valle Gran Rey is actually made up of three distinct villages and you can walk to all three from this hotel. It really has an excellent location. If it had been slightly cheaper I would have given it 5 stars.