1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Gran Rey

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Agnetha,
Varberg

+
Rent och snyggt hotell med bra läge nära havet. På baksidan av hotellet, ett stort trädgårdsland. Därifrån hämtade kockarna mycket av det som serverades på hotellet. Härlig frukostbuffé på övre våning med utsikt över Atlanten. Trevlig middagsbuffé på bottenplanet på kvällen. Serverings och städpersonal var mycket trevliga och gjorde ett mycket bra jobb. Vi kände oss verkligen bekväma med allt på detta hotell.
-
Hade varit bra om det funnits en vattenautomat på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Annica,
Mariestad

+
Den underbara frukosten,mycket frukt och grönt. Mycket lugnt och tyst på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


8 av 10

,

+
Lugnt å skönt!
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


5 av 10

,

+
terrassen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


10 av 10

,

+
-
safe på rummet borde inte kosta extra

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

Maria,
Svanesund, Orust

+
Servicen!
-
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Per,
Malmö

+
Ett toppen Hotell Med utmärkt läge.
-
Försök att hålla denna stil och standard

Bekräftad gäst: 2018-12-09


8 av 10

Börje,
Uppsall

+
Tillmötesgående personal, bra frukost och middag, lugnt läge.
-
Uppvärmd pool.

Bekräftad gäst: 2018-12-09


8 av 10

Magnu,
Huddinge

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-11-18


10 av 10

Jan,
Norrköping

+
Läget
-
Bra hotelll

Bekräftad gäst: 2018-04-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

259 omdömen
Utmärkt
 
105
Väldigt bra
 
111
Bra
 
26
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-01-01

Inlägg av blancauppsala uppsala

Rekommenderas

Mycket bra personal i receptionen.De hjälpte med allt. Man får frukost tidigt om man fråga så man hinner med bussen.Mer kunniga och hjälpsamma än Turistbyrå. Bra rum med fin berguppsikt. Tillräckligt att välja på buffé och bra frukost med mycket att välja. Men poolen ingenting för fegisar. Jag skulle bo en gång till.

 
2017-01-03

Inlägg av einar f Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Trevligt hotell

Ett trevligt hotell med en mycket trevlig personal belägen på en naturskön plats. Detta hotell rekommenderas varmt, de har en trevligt sätt att välkomna sina gäster med antingen ett glas cava eller apelsinjuice.

 
2016-04-25

Inlägg av haakan2015 Tranas, Sverige

Ett bra hotell som lyfte fram La Gomera känslan! Vilket gör att man trivs !

Efter en lång resa Stockholm - Teneriffa - Båt till La Gomera - Buss rakt över ön till dalen Valle Gran Rey och hotellet Gran Rey blev vi bra mottagna. Blev sedan bjudna på middag vilket var förträffligt avslut på första dagen på detta hotell. Övrigt var alt till belåtenhet rent och fint. Frukost och Mat på hotellet var bra! Fanns bara en liten detalj som retade oss kaffet! På frukost fanns kaffe i automat vilket var bra för oss svenskar men resten av dagen var automaten avstängd så vi fick bara expresso kaffe vilket ej var i våran smak. När man skall titta på sevärdheter var läget bra tyckte vi. Polen på taket var toppen! Och utsikten mot berg och hav bedårande!

 
2011-11-01

Inlägg av christina w kungsängen

Kanonhotell

Ett underbart hotell vid stranden och en jättefin pool på taket. Ett otroligt proffsigt bemötande av all personal på hotellet. Rent och fint. Kunnig personal i receptionen, vad man än frågade om så fick man svar.

 
2019-04-13

Inlägg av constanceb782 Rutland, Massachusetts

First class

Stayed for a week after our AirBnB rental turned into a nightmare. We were treated like family. From the front desk to the upstairs bar/restaurant... service was awesome. I flew in a few days after my husband, arrived late. We went to go to dinner only to discover the town pretty much shuts down after 10:00 pm. We got back to hotel and asked where we could find food. The night clerk, Petra, actually found us some food. And it was good! Our ocean front room offered views of the water as well as beautiful sunsets! The rooftop pool was an added bonus!!