Sunsuites Carolina – Sommar

  • Omtyckt lägenhetshotell
  • Skandinavisktalande personal
  • Bästa tänkbara läge

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Till hotell Sunsuites Carolina på Gran Canaria återkommer många av våra gäster. Det är bland annat den skandinavisktalande personalen, läget vid stranden och den familjära stämningen som gör att hotellet uppskattas av så många. I trädgården växer väldoftande timjan och citronträd och vid poolområdet finns uppvärmd pool och gratis solstolar och parasoller.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter superior för 1-3 personer. Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fint läge. Tyst och avkopplande. Ren och fin pool. Lagom stort personligt och stort hotell. Fina...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 197 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sunsuites Carolina är ett välkänt och mycket omtyckt lägenhetshotell i San Agustín. Stranden ligger strax nedanför, och bakom hotellet ligger ett köpcenter. Hotellet har en trädgård och ett poolområde. Poolen är uppvärmd (okt-april) till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Det finns också separat barnpool samt gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Hotellet har ett sällskapsrum med tv och ett litet bibliotek. Stationär dator med gratis internet. Gratis wifi på hela hotellet. Tvättservice mot avgift. Receptionen är öppen från morgon till kväll och bemannad med skandinavisktalande personal. Lokal trafik.

Bra att veta
Observera att under sommaren är barn välkomna till Sunsuites Carolina. Vill du resa till Sunsuites Carolina under vintern när hotellet endast välkomnar gäster över 16 år? Läs mer och boka här.

Måltider

Inga.