Kundomdömen om Sunsuites Carolina - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 267 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Kerstin,
Sollebrunn

+
Mycket bra personal i receptionen som pratade svenska och hjälpte till då det var något problem. Initiativet till umgänge med andra gäster i form av vinbjudning på måndagar, grillfest onsdagar etc. Trevlig stämning!
-

Bekräftad gäst: 2020-01-19


10 av 10

Ingvar,
Oxie

+
Litet och lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-18


10 av 10

Janusz,
Lund

+
läget, hjälpsam personal.
-
byt ut sänglamporna att de ej bländar.

Bekräftad gäst: 2020-01-18


10 av 10

Gunvi,
Norrtälje

+
Allt
-
Boulebana

Bekräftad gäst: 2020-01-18


9 av 10

Karin,
Sundsvall

+
Servicen
-
Varmare vatten i poolen

Bekräftad gäst: 2020-01-18


10 av 10

Hans,
Farsta

+
Läget, servicen med trevlig och hjälpsam personal
-
Petitesser som bättre kaffebryggare, kontroll av skåpdörrar ( en dörr under diskbänken hängde snett då ett gångjärn var loss), kontroll av upphängning gardiner).

Bekräftad gäst: 2020-01-18


10 av 10

Ingrid,
Eslöv

+
Service, läge
-

Bekräftad gäst: 2020-01-11


9 av 10

Karl Ingemar,
Eskilstuna

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-04


10 av 10

Inga Lill,
Solna

+
Läget, personalen, servicen och trivseln
-
Inget.

Bekräftad gäst: 2020-01-04


10 av 10

Karl Edvard Ingemar,
Sala

+
Allt i toppklass.
-
Vet ej.

Bekräftad gäst: 2019-12-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

194 omdömen
Utmärkt
 
144
Väldigt bra
 
45
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-12-30

Inlägg av 412ceciliaj

"En härlig julhelg i solen"

Ett fantastiskt hotell! Sympatiskt och personligt bemötande med "det lilla extra". Fint rum med vacker havsutsikt. Lyxigt att få nybakat bröd vid dörren varje morgon! Trevligt julfirande med glögg, sång och julklapp! Rent och snyggt överallt och så grönt och fint i trädgården och på poolområdet! Vi kommer tillbaka!

 
2019-12-29

Inlägg av P5576DOkarinl Sala, Sverige

Sunsuites Carolina

Vi har haft en helt underbar vecka på Sunsuites. Trevlig, omtänksam personal. Inredning i toppklass. Underbara sängar, lyxiga sängkläder. Allt i köket genomtänkt. Praktiskt att de som bor på markplan har egna solsängar om man inte vill ligga vid poolen. Trevligt med våfflor och tårta med kaffe vid poolen. Roligt med alla kryddväxter. Hit vill vi återkomma. Ingemar/Karin

 
2019-07-04

Inlägg av Linda C Stockholm, Sverige

Bästa hotell vi bott på

Fina hemtrevliga lägenheter. Personalen är fantastiskt. Vi kom fram mitt i natten då fanns det öl vatten och läsk i Kylskåpet. Plus goda mackor. Färskt bröd på dörren varje dag. Varmt i poolen. Gott om platser vid poolen. Har ingenting att klaga på. Vi kommer tillbaka.

 
2019-06-25

Inlägg av Anonym090

Toppen!

Supertrevlig och hjälpsam personal på hotellet. Ett exakta plus med skandinavisk-talande personal på dagarna! Det fanns mackor, öl och vatten när vi kom dit efter flygresan. Varje morgon fick man även nytt bröd på dörrhandtaget! Det lite sämre är bara att luftkonditioneringen kostar extra.

 
2019-06-04

Inlägg av Inger T Södra Sandby, Skåne Län, Sweden

Har allt du behöver

Sista minuten via Apollo, tvåvånings två rums lägenhet , 33 rum, med utsikt över Atlanten alldeles vi strandpromenaden, lägenheterna utrustade med allt du brhöver , fin uteplats med bord 2stolar, 2solsängar, mkt vänlig personal o hjälpsamma, våfflor eller eftermiddagsfika i trädgården trevlig samvaro,, stort affärscentrum med både mataffärer o restauranger