Kundomdömen om Sunsuites Carolina - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 329 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Ossian,
Vitek

+
Bra läge nära till strand, butiker och restauranger.
-
Inte skriva luftkonditionering när detta inte ingår. WiFi fanns inte i alla rummen. Endast WiFi på balkongen och i matrummet/vardagsrummet.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


10 av 10

Lars,
Bromma

+
Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


10 av 10

Per-Ola,
Bergsjö

+
Personligheten/Servicen/Lägenheten/Läget/Gemytligt när hotellet inte är så stort
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

tommy,
rättvik

+
vuxenhotell svensk personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Lena,
Surahammar

+
Det var familjärt, personalen supertrevlig och serviceminded. Nära till allt. Bästa semestern...
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

,

+
Fint läge. Tyst och avkopplande. Ren och fin pool. Lagom stort personligt och stort hotell. Fina lägenheter med möjlighet till att laga mat, äta frukost. Trevligt med bröd utanför dörren varje morgon. Bra med handdukar och badrockar
-
Rökförbud eller rökruta. Det röktes på balkonger och uteplatser, vilket spred röklukt till oss. En liten lunchrestaurang ned enkla rätter vid cafeet hade varit bra

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

birgitta,
skärholmen

+
Personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


10 av 10

Belen,
Stockholm

+
Bra läge, nära strand, stort rum
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2019-08-07


8 av 10

,

+
Trevligt bemötande blev firad på födelsedag fantastiskt roligt kanonbra personal lugnt läge trevlig pool nära till shoppingcenter restauranger
-

Bekräftad gäst: 2019-07-17


10 av 10

,

+
personal.
-
sluta röka så mycket!

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

190 omdömen
Utmärkt
 
141
Väldigt bra
 
44
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-04

Inlägg av Linda C Stockholm, Sverige

Bästa hotell vi bott på

Fina hemtrevliga lägenheter. Personalen är fantastiskt. Vi kom fram mitt i natten då fanns det öl vatten och läsk i Kylskåpet. Plus goda mackor. Färskt bröd på dörren varje dag. Varmt i poolen. Gott om platser vid poolen. Har ingenting att klaga på. Vi kommer tillbaka.

 
2019-06-25

Inlägg av Anonym090

Toppen!

Supertrevlig och hjälpsam personal på hotellet. Ett exakta plus med skandinavisk-talande personal på dagarna! Det fanns mackor, öl och vatten när vi kom dit efter flygresan. Varje morgon fick man även nytt bröd på dörrhandtaget! Det lite sämre är bara att luftkonditioneringen kostar extra.

 
2019-06-04

Inlägg av Inger T Södra Sandby, Skåne Län, Sweden

Har allt du behöver

Sista minuten via Apollo, tvåvånings två rums lägenhet , 33 rum, med utsikt över Atlanten alldeles vi strandpromenaden, lägenheterna utrustade med allt du brhöver , fin uteplats med bord 2stolar, 2solsängar, mkt vänlig personal o hjälpsamma, våfflor eller eftermiddagsfika i trädgården trevlig samvaro,, stort affärscentrum med både mataffärer o restauranger

 
2019-05-30

Inlägg av MariaT5194

Firande av 80-åring

Vi var 17 personer som firade en 89-åring o hade en härlig vistelse på Sunsuit Carolina. Allt fungerade perfekt. Carolina arrangerade grillkväll för vår familj vilket var underbart gott o ett fint minne!

 
2019-05-23

Inlägg av Göran J Stockholms län, Sverige

Mysig semester på bra hotell.

Varje morgon hängde det frukostbröd på balkongdörren. Personalen jättetrevlig och hjälpsam. Behövde man tillfälligt extra stolar kunde man hämta i receptionen. Vi var 8 par som ibland samlades hos en av oss på altanen/balkongen. Sängarna var jättesköna. Luftkonditioneringen var tillval och kunde beställas i receptionen mot en kostnad. Det finns en takfläkt i sovrummet. Varje dag fanns något gott vid poolen till en liten kostnad, fika med mera. Man var inte tvungen att ligga vid poolen och sola i solstolarna. Det var sol på de flesta altanerna/balkongerna. Det vara nära till centrum med bra restauranger, och en mataffär precis över vägen. Ville man bada och sola vid havet var det bara några minuters gångväg.