Kundomdömen om Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Naturistterass på taket
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Service
-
Mer varierande mat

Bekräftad gäst: 2020-03-14


7 av 10

+
Gott om plats för solning och bad
-
Maten samt ytterdörrar man hör folk utanför dörren för mycket

Bekräftad gäst: 2020-02-12


7 av 10

+
Mycket bra frukost, bra poolområde. Allt finns för en bra semester.
-
Dubbelsängar.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-11


4 av 10

+
Maten och servicen i matsalen
-
Servicen i receptionen (tog drygt 40 min att checka exkl. kötid, arrogant och okunnig personal i receptionen, svårt att få hjälp med tekniska brister i rummet - fick efterlysa hjälp flera gånger och sitta och vänta flera timmar på rummet), uppvärmningen av poolerna (den där vattengympan var höll ca +18 helt oacceptabelt), inte bara SPA byggdes om utan också 2 av affärerna i hotellet (framkom ej på hemsida etc), tvingades betala ca 1 000 kr för att vistas i baren på nyårsafton och se show etc (framgick inte heller på hemsida eller bokning), hotellet motsvarar inte 4 • snarast 3 •. Har varit på hotellet tidigare och upplever att det har försämrats på flera punkter och blivit bedagat, skulle må bra av en uppfräschning generellt och bättre styrning för att motsvara 4 •. Sammantaget en stor besvikelse.

Bekräftad gäst: 2020-01-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-30


6 av 10

+
Läget, utsikten
-
För stor matsal. Blev mycket buller samt för tätt mellan borden. Borde har varit fler mindre lokaler som man kunde välja från, gärna med olika matttema.

Bekräftad gäst: 2019-11-16


6 av 10

+
Frukosten. Snabb service då vår safetybox/kassaskåp inte fungerade
-
Underhållningen på kvällarna förstörde våra kvällar. Hade sett fram mot att sitta på kvällarna å njuta med våra vänner och prata över en öl/vin/kaffe på balkongen men det gick inte alls. Volymen var alldeles för hög vi kunde inte höra vad vi sa. Även om vi stängde balkongdörren överröstade musiken oss inomhus. Försökte sova men basljudet (dunkandet) kändes i sängen. Det gjorde att vi bytte rum - vilket gick väldigt smidigt. Fick ett rum i andra änden på samma våning. Har svårt att tro att vi var ensamma om att bli irriterade över volymen på underhållningen. Vår fortsatta vistelse i det nya rummet blev något bättre. Vi åker inte på semester för att få kvällarna förstörda på detta sätt. En vecka med underhållning varje kväll med denna volym - NEJ TACK. Varför fungerade SVT1 bara i vissa rum?

Bekräftad gäst: 2019-11-06


6 av 10

+
Bra utsikt, nära ner till centrumet.
-
SLUTA att ha musik på kvällen ända till 23.00!! Man vill sitta på balkongen (och ta en öl) och läsa och ta det lugnt. Men det gick inte för att det var ett jävla liv!! De som lyssnar står precis framför de som sjöng och då behöver de inte ha ljudförstärkning på så att alla på hotellet som INTE vill höra blir störda.

Bekräftad gäst: 2019-11-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

6181 omdömen
Utmärkt
 
3836
Väldigt bra
 
1454
Bra
 
591
Mindre bra
 
184
Underkänt
 
117

5 senaste omdömen

2020-03-02

Inlägg av classee2019

Bra hotell men oengagerade barn och ungdomsguider

Besökte åter igen detta hotell och denna gång med barn och barnbarn. Hotellet hade blivit lite slitet sen sist men rummen är stora och bekväma med sköna sängar och fin utsikt i huvudbyggnaden. Vi uppskattade även att det nu fanns tillgång till svensk kanal på TV. Vi åkte med al inclusive och utbudet är mycket bra både när det gäller mat och dryck. Det finns många aktiviteter att göra på dagtid både för barn och vuxna. Tyvärr var personalen mycket oengagerade i barn och tonårsklubbarna och det gjordes inga ansträngningar att få igång aktiviteterna vilket resulterade i att det inte var många barn i klubbarna. Ett tips är att gå runt poolområdet och visa upp ex- ett pingisracket för att fånga upp intresset. Kvällsunderhållningen var bra och omväxlande med musik och dans. Personalen i övrigt var trevlig och tillmötesgående.

 
2020-02-22

Inlägg av MammaMia2020

Fru

Super fina rum ut mot havet och poolområdet. Rymliga balkonger,man kan se havet redan från första våningen. En stor och fin matsal. Frukosten har ett stort utbud ich smakar underbart. Gott om pooler och gott om solplatser och sängar, inte trångt. Trevliga och serviceinriktade ungdomsar i animation. Stort tack till Pedro som alltd mötte oss med ett leende och en fin service. Ett stort tack till all trevlig och vänlig personal. Hotellet ligger Inte långt ifrån ett lugnt och harmoniskt "centrum". Bussarna går ofta både norr och söder ut för en lite peng. Få serveringar på strandpromenaden, men det finns några matställen i "centrum".

 
2020-02-15

Inlägg av Anmatik

Prisvärd pärla i San Agustin

Mycket trevligt, rent och välskött hotell i lummiga San Agustin - med gångavstånd till centrum och stranden. Hotellet ligger på en höjd med utsikt över havet. Här finns all tänkbar service från apotek och frisör till barer, restauranger och underhållning - något för hela familjen! Poolerna var behagligt uppvärmda i den vackra trädgården. Maten fräsch och variationsrik. Personalen oerhört service minded och hjälpsam. Vår städerska, Trini, gjorde alltid rummet rent och fint, samt gav alltid det lilla extra som gjorde att vi kände oss riktigt ompysslade. Vi hade ett så kallat standardrum på ca 20 kvm, med gott om förvaringsutrymme, skön dubbelsäng, tvåsittssoffa (extrabädd) , skrivbord, samt ett rymligt badrum och dito balkong. Utsikten var magisk ut över strand och hav. Ett stort hotell men som ändå lyckades skapa en personlig kontakt med oss som gäster och fick oss att känna oss välkomna på alla sätt och vis.vi kommer mycket gärna tillbaka!

 
2020-01-28

Inlägg av Pioneer780952

Mycket bra!!

Varmt rekommenderar. Trevliga personal. God mat och vin. Ta All inclusive. Fina rum, bra sängar, Stor matsal, flera barer finns super bra frukostbuffé. Hyr inte bil utanför hotellet. Vi hyrde bil från hotellet "Gest Car" prata med Pelayo Quintana. Mycket trevlig,

 
2020-01-06

Inlägg av 342andersh

Flygvärdinna med man ;-)

- Välorganiserat stort hotell med god standard, fina rum och exceptionellt trevlig personal. Hotellets storlek ger bra utbud men fordrar serverings- och servicelogistik som dock hanteras mycket väl. - Buffémat med mycket stort utbud. Fantastisk frukost. Enastående nyårsbuffé, men middagsbuffén håller inte riktigt förväntad standard. Generellt överstekt kött och få såser, det saknades tex alltid bearnaisesås. Dessutom onödigt kolhydratinriktat med för mycket söta kakor, krämer, mm. Halvpension tveksamt och all-inclusive inte prisvärt. - Stort poolområde med egen bar, fin utsikt från balkongen (se bild) och fantastisk takterrass med bra à la carte restaurang och trevlig bar. - Kvällsunderhållning finns, men har för låg standard på musikutbud. Tex användes aldrig flygeln som pianobar. - Hotellets absolut utmärkande styrka är personalens personliga serviceanda. Tex Wincente Gonzalez i receptionen, Khamal i restaurangen och Elena som städade, samt inte minst kyparna uppe i Chillout Gorbea. Förslag: - Hotellet skulle tveklöst vinna på att dela upp restaurangen i två delar med olika inriktning. Vidare kan lobbybaren inredas trevligare med bättre scenplacering. Slutligen, flytta flygeln och gör en pianobar i loungebaren, (som nu knappt används alls). Detta skulle ge bättre variation och gemytligare miljö på hotellet. Tack för oss.... Maud Wallstrom & Anders Hettinger