1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Don Gregory By Dunas

Deluxerum

Fina deluxerum med gratis wifi och luftkonditionering. Deponering och minibar mot avgift. Satellit-tv och telefon. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Fina dubbelrum med gratis wifi och luftkonditionering. Deponering och minibar mot avgift. Satellit-tv och telefon. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Rummen har en skiljevägg av delvis frostat glas mellan toalett/duschdel och rum.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med modern inredning. Kuddmeny där du väljer din favoritkudde. Frukost på rummet (mot förfrågan). Minibar och obegränsat med kaffe och te. Satellit-tv och telefon. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Gratis handduksservice för poolhanddukar. Tillgång till eget solarium. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt från fjärde våningen. Städning 7 ggr/vecka. Rummen har en skiljevägg av delvis frostat glas mellan toalett/duschdel och rum. Tillgång till egen solterrass för superiorrum och sviter, belägen på våning 4 i vardera ände av byggnaden.
Antal personer: 2 personer.

Tvåvåningssvit

Tvåvåningssvit med modern inredning. Kuddmeny där du väljer din favoritkudde. Frukost på rummet (mot förfrågan). Minibar och obegränsat med kaffe och te. Satellit-tv och telefon. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Gratis handduksservice för poolhanddukar. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc på båda våningsplanen. Balkong med havsutsikt från åttonde våningen. Städning 7 ggr/vecka. Rummen har en skiljevägg av delvis frostat glas mellan toalett/duschdel och rum. Tillgång till egen solterrass för superiorrum och sviter, belägen på våning 4 i vardera ände av byggnaden.
Antal personer: 2 personer.