Rumstyper på Don Gregory By Dunas

Deluxerum

Fina deluxerum med gratis wifi och luftkonditionering. Deponering och minibar mot avgift. Satellit-tv och telefon. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Fina dubbelrum med gratis wifi och luftkonditionering. Deponering och minibar mot avgift. Satellit-tv och telefon. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Rummen har en skiljevägg av delvis frostat glas mellan toalett/duschdel och rum.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med modern inredning. Kuddmeny där du väljer din favoritkudde. Frukost på rummet (mot förfrågan). Minibar och obegränsat med kaffe och te. Satellit-tv och telefon. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Gratis handduksservice för poolhanddukar. Tillgång till eget solarium. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt från fjärde våningen. Städning 7 ggr/vecka. Rummen har en skiljevägg av delvis frostat glas mellan toalett/duschdel och rum. Tillgång till egen solterrass för superiorrum och sviter, belägen på våning 4 i vardera ände av byggnaden.

Antal personer: 2 personer.

Tvåvåningssvit

Tvåvåningssvit med modern inredning. Kuddmeny där du väljer din favoritkudde. Frukost på rummet (mot förfrågan). Minibar och obegränsat med kaffe och te. Satellit-tv och telefon. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Gratis handduksservice för poolhanddukar. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc på båda våningsplanen. Balkong med havsutsikt från åttonde våningen. Städning 7 ggr/vecka. Rummen har en skiljevägg av delvis frostat glas mellan toalett/duschdel och rum. Tillgång till egen solterrass för superiorrum och sviter, belägen på våning 4 i vardera ände av byggnaden.

Antal personer: 2 personer.