Kundomdömen om Don Gregory By Dunas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 51 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-
Större variation på buffen

Bekräftad gäst: 2020-03-07


8 av 10

+
Rent, strandnära
-
Sittgrupp på rummet (var bara en rätt obekväm fåtölj). Gillar inte att toaletten var en del av rummet med en råglasvägg med skjutdörr

Bekräftad gäst: 2020-03-07


10 av 10

+
Luftigt och fräscht
-
Uppträdandet

Bekräftad gäst: 2020-02-19


8 av 10

+
Städning
-
Bokhylla där man kan byta böcker.

Bekräftad gäst: 2020-02-16


10 av 10

+
Rummet luftigt och fräscht. Balkongen rymlig med fin utsikt över havet.
-
Markeringarna av badhanddukar på solstolarna.

Bekräftad gäst: 2020-02-08


8 av 10

+
Hotellet låg centralt, det var tyst, och låg nära stranden.
-
Rummet var bra..men vi saknade t.ex bord och ett par stolar. Ville man se Tv så fick man sitta eller ligga i sängen. Garderoben svårtillgänglig - (Skjutdörrarna svåra att öppna). Saknade en byrå för kläder, fanns endast några få smala hyllor. att lägga kläder på .

Bekräftad gäst: 2020-02-02


9 av 10

+
Lugnt och skönt , serviceinriktad personal , bra råvaror i mat och dryck .
-
Mer uteplatser i restaurangen .

Bekräftad gäst: 2020-02-02


9 av 10

+
allt
-
vet ej

Bekräftad gäst: 2020-02-02


10 av 10

+
Hotellet var bättre än förväntat och bör ha högre klassificering.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-01


9 av 10

+
Bra rum, bra läge.
-
Lite konstig toalett och badrumslösning.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

799 omdömen
Utmärkt
 
543
Väldigt bra
 
171
Bra
 
59
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2020-03-09

Inlägg av gustmar1957 Nyköping, Sverige

Vårsemester

Väldigt trevligt hotell med trevlig personal både i receptionen, restaurangen, baren. Härligt med närheten till havet, fina pooler. Frukosten var fantastisk med färska juicer, frukter mm. Det enda negativa är duschen och toan som har glasväggar och att det inte fanns någon sittgrupp i rummet, vilket det finns utrymme för och någon byrå att lägga kläder i. Men vi är ändå väldigt nöjda med veckan! Sen ett stort plus för den fantastiska tjejen som städade vårt rum, så glad och trevlig varje gång vi mötte henne

 
2020-02-13

Inlägg av Gudrun O

Mat och dryck.

Jättefint hotell....men INGEN som inte bor på hotellet är välkommen att varken äta eller ta ett glas vin. Bor i San Agustin och tänkte gå dit och ta ett glas vin...men icke. Riktigt dåligt. Skulle ALDRIG rekommendera detta hotell.

 
2019-04-03

Inlägg av GrandTour10880961838

Ett andra hem

En fantastisk upplevelse från receptionen som hade hörsammat våra önskemål om rum och våning. Rummet var i högsta klass som vanligt,vi har haft samma rum för åttonde gången. All personal var oerhört serviceminded,proffsigt till tusen. Restaurangen bjöd på jättegod mat, många varmrätter och otroliga sallader. Vi längtar redan till nionde besöket med uppvärmda pooler och havet just utanför. Vi känner oss verkligen hemma på Don Gregory. [email protected]

 
2019-03-22

Inlägg av 72jan_ken Göteborg, Sverige

Ett mycket bra hotell i SAN Augustin

Vid LAS Burras stranden i SAN Augustin ligger Don Gregory. Det är hotell för vuxna med mycket hög standard. Medelåldern på gästerna ligger nog på 65-70. Det är lugnt och städat. Fantastisk personal i första linjen som är personliga. Det är god och varierande mat. Rekommenderar all inclusive. Hotellet är nyrenoverat och fräscht. Det finns aktiviteter på hotellet men vill man se ön så är en hyrbil bra att ha. Vi reser via TUI men det finns nog andra också. Det är stor blandning av nationaliteter.

 
2019-03-19

Inlägg av miaaren Lidingö, Sverige

Vän

Ett mycket bra vuxen hotell med vänlig o trevlig personal. Fina rum och vi hade underbar utsikt över havet och omgivningar. God och varierande frukost o middag. Lugnt område med fin strandpromenad. Du kan gå till playa de ingles o vidare till maspalomas om du vill. Hit kommer vi gärna igen.