Kundomdömen om Buganvilla

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
4,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget o utsikten
-
Tillgång till snacks/enklare förtäring o dryck

Bekräftad gäst: 2020-01-11


8 av 10

+
Poolen och läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-12-28


8 av 10

+
Läget
-
Fixa så toaletterna vid poolen går att använda. De var stängda/låsta. Automaten vid poolen kunde gärna innehållit öl. Svarade 1 på fråga 6, det var ingen mat eller dryck på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-12-22


9 av 10

+
Läget
-
Varmare i poolen

Bekräftad gäst: 2019-12-21


10 av 10

+
Rent och fint. Köksdelen fräsch med alla köksredskap porslin som behövs. Badrummet lika bra. Sängen stor och skön. Balkongen bra med en fantastisk utsikt över hav och strand!
-
De var städning 5 dagar på rad så 2 dagar i rad ingen städning. Synd, för de blir sopor som skulle behövas tömmas mm

Bekräftad gäst: 2019-12-14


10 av 10

+
Att det var precis vid havet. Att man kunde bada både vid poolen och i havet. Att det var lugn och ro.
-
Inget, allt var toppen!

Bekräftad gäst: 2019-12-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-09


9 av 10

+
Balkongen och gott om plats vid poolen.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-04


10 av 10

+
Härliga utsikter, trevliga personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

227 omdömen
Utmärkt
 
164
Väldigt bra
 
46
Bra
 
7
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-04

Inlägg av Mikael B

Snyggt Hotell !!

Det här hotellet ser inte ut som dom flesta hotell 🙂 häftigt byggt! Åt ena hållet, mot havet så gick det en trappa ner mot stranden och gångstråket. Åt andra hållet, ut mot gatan. Fin utsikt, nära till stranden. Flera bra närliggande resturanger. Speciellt en, italiensk, ligger nära tennis planen. Mycket fin restaurang, elegant rent utav 😄 bra mat! Nära till livs butik och till buss förbindelser. Vi tog bussen många gånger in till Maspalomas-sanddynorna , Puerto Rico, Mogan osv. Perfekt!! Åk gärna till Mogan, mycket vacker hamn byđŸŒșđŸ”đŸŒž 🌞 🙏 Mvh Micke o Zandra 😊

 
2018-12-03

Inlägg av Yngve W Sthlm

Toppen för lugna vuxna

Lägenhetshotell där alla har havsutsikt! Mycket trevlig och språkkunnig personal. Välfungerande Wifi. Nära till stranden. Mycket välskött. Ingen störande trafik, inget störande restaurangliv. Trappor ner till de två lägsta våningarna och ner till grinden till strandpromenaden.

 
2018-11-15

Inlägg av LenaSMU Dalarnas län, Sverige

Underbar balkong med härlig utsikt

Bunganvilla är ett ligger i ett lugnt område i slutet av San Augustins strand. Alla balkonger har utsikt mot havet och eftermiddagssol. Lägenheterna är fräscha och sängarna sköna. En flaska vatten fanns i kylen vid ankomst. Ingen restaurang eller bar finns på lägenhetshotellet, men det gick att köpa vatten i receptionen. Ville man ha färskt bröd till frukost kunde man beställa kvällen innan och hämta i receptionen på morgonen. Man bör inte ha problem med att gå eftersom det är backigt till supermarket och restauranger. Som många skrivit är det även många trappor till poolen och stranden. För vår del såg vi det positivt och tog det som ett bra tillfälle att röra sig. Det fanns badlakan att hyra i receptionen för att ha vid poolen. Poolområdet var fint och lugnt och någon solstol fanns alltid ledig. Trevlig personal och bra städning.

 
2018-08-04

Inlägg av 376bengtl

Vackert.

Kan man gå i trappor, så finns det inget att klaga på. Utsikten är magisk. Hiss finns i hotellet ner till våning tre. Sedan trappor. Klarar man dom, så är det ok. 97 steg från havet och upp till hissen. Poolen ligger på halva avståndet. Trevlig personal och nyrenoverade rum med induktionshäll i nya Ikeaköket. Nyrenoverad toa och stor dusch. Rekommenderas varmt.

 
2018-05-01

Inlägg av Hasse2016 Linköping, Sverige

Hotell med perfekt läge vid Atlanten

Ett lägenhetshotell med toppen läge vid stranden. Ett litet minus för alla trappor [96 steg] upp till hissen. Fina och rena rum stor balkong och bra poolområde endast för vuxna. Receptionen öppen 09.00-21.00 annats ingen service. Bra städning och trevlig personal.