1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Salobre Hotel & Resort - Vinter 18/19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annette ,
Helsingborg

+
Smakfullt, fantastisk miljö, otroligt bra restaurang, lugn miljö
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

Barbro,
Uddevalla

+
Lugnt och verkligen en oas mitt i ingenting
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

Lena,
Helsingborg

+
Hotellbyggnaderna. Rummen. Maten
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


9 av 10

Petra,
Thielsen

+
Rum, Service och MAT !!!!!
-
Byte Stolarna och fâtöljerna - jätte obekväma !

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

Ann,
Täby

+
Allt!!
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

Paulina,
Årsta

+
Uppmärksamhet till detaljer
-
Träningspersonal kan bli bättre. Engelskan när man läser utantill kan bli bättre av att öva...

Bekräftad gäst: 2019-03-30


10 av 10

Eva,
Bromma

+
Fantastisk service, god mat!
-

Bekräftad gäst: 2019-01-12


10 av 10

Östen,
stockholm

+
Ambiance , design och faciliteter
-

Bekräftad gäst: 2018-12-05


9 av 10

Christian,
Nacka

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-11-07


9 av 10

Cecilia,
Stockholm

+
Personalen i frukost- och middagsrestaurangen (Sens), speciellt David och Miguel som levererade fantastisk service till en i sällskapet som är vegan.
-
Måste finnas privata rum, alla vill inte ha fönster in i duschen

Bekräftad gäst: 2018-10-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3493 omdömen
Utmärkt
 
2250
Väldigt bra
 
861
Bra
 
244
Mindre bra
 
98
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2019-04-12

Inlägg av ulfedmonds Stockholm, Sverige

Härlig vecka på nya "Salobre" ett klart lyft jmf med tidigare besök på Salobre.

Har bott på Salobre ca 10 gånger vilket säger en hel del om vad jag och familjen tycker om stället. Den förändring som nu gjort och renovering var toppklass. Nya restaurangen med olika teman varje kväll var ett jättelyft. Golfbanorna i toppskick, vädret som alltid perfekt för frusna vintertrötta svenskar. Bör också nämnas personalen som verkar vara stället lika trogna som vi. Alltid hjälpsamma, hög servicenivå och inget är omöjligt. Tycker ni ska åka dit.

 
2018-12-27

Inlägg av MrsMell Göteborg, Sverige

Gömd pärla

Bodde här innan jul och njöt av vår vistelse. Vi tog taxi hit och det tog ca 20 min från flygplatsen. Vid ankomst fick vi drinkar och mottogs väl. Maken spelade golf på bägge banor, kostade en slant, men han tyckte det var värt det. Mor och dotter njöt av bad och sol. Rummet vi fick var stort, rymligt och hade det mesta vi önskat. Liksom flera skrivit tidigare kunde mindre kylskåp på rummet gärna finnas eller iaf ismaskin i korridoren, just nu finns inget av detta. Bra toalettartiklar, badrockar och lyxigt stora handdukar fanns, liksom en flaska vatten om dagen. Bra säng med sköna kuddar och filtar, liksom en fantastisk utsikt. Lugnet på hotellet var efterlängtat och vi njöt verkligen, dock blev det långtråkigt för vår dotter. Det fanns ett lekrum för barn med fantastiskt duktig personal som gjorde allt för att underhålla, men hon blev ganska ensam där. I övrigt fanns inte mycket mer aktiviteter för barn, så detta är inget hotell jag skulle rekommendera för barnfamiljer med något äldre barn. Det fanns gott om platser vid solstolar och flera pooler att välja på. Vi hängde mest på plan 7 vid de uppvärmda poolerna pch vi som alltid brukar frysa tyckte de var bra uppvärmda och njöt av detta. Vi provade även spa:t när det var ”familyday” och där trivdes vi som bäst. Tyvärr ingick inte inträde för att bada i denna pool så en avgift togs ut liksom att barn i övrigt var förbjudna där. På översta plan fanns infinitypool endast för vuxna så den prövades inte liksom en del solbäddar. Det fanns gott om stolar/bänkar genom hela hotellet, barnpool saknade solskydd. Restaurangen och maten var utsökt, riktigt god vällagad mat och tydligt skyltat med innehåll liksom stationer med olika mat som tillagades på plats. Olika teman och det fanns något för oss alla, vi riktigt njöt av måltiderna! Är man allergiker eller äter endast viss typ av mat så är det rätta stället att besöka. Kostnad fördryck togs ut även om man betalat för halvpension. Cyklar finns att låna/hyra direkt på hotellet, liksom golfbilar. Liksom de flesta 5 stjärniga hotellet är priset för mat/dryck på hotellet i dyraste laget, men det får man räkna med. Personalen var supertrevliga, tillmötesgående och underbara på alla sätt- Tack! Olika aktiviteter arrangerades varje dag för den som ville motinera och röra på sig. Wifi- helt okej i viss utrymmen, värre i andra. Vi försökte koppla av mycket utan skärmar så störde oss inte så och på rummet hade vi bra mottagning. Summerat hade detta hotell det mesta man kunde önska sig och vi kommer definitivt tillbaka. Saker som kan utvecklas: Tillgång till ismaskin Fler aktiviteter för barn (underhållning för barn). Inträde till spa bör ingå för hotellgästerna

 
2018-11-19

Inlägg av Treocomp99

Andra besöket!

Vi besökte anläggningen första gången för drygt ett år sedan och var mycket spända på hur vår vistelse skulle bli denna gång (vi har hittills aldrig återkommit till ett hotell!) och var rädda för att det bara skulle finnas "down sides". Tvärtom så var hotellet lika bra som första gången. Rummen är fräscha - men se till att ni hamnar på våning nio och uppåt annars är utsikten dålig (för att inte säga kass!). Rummen saknar dock kylskåp (det finns endast låst minibar) så det finns ingen möjlighet till is eller kylning av egna drycker. Vidare så saknas vinglas på rummet, något man faktiskt kan förvänta sig av ett hotel i denna klass. I vårt paket ingick sex greenfees fördelade på de två banorna. Generellt så håller banorna och drivingrangen hög finish. Nytt från förra året var att man gjort om New Course så att den numera har 8 par tre hål, vilket tyvärr är lite för många. vi gillade dock New Course ändå - men det var vi ganska ensamma om när man pratade med andra gäster. Maten är även denna gång mycket bra och personalen är snabb och uppmärksam. Vi kommer förhoppningsvis att komma tillbaka - men inte på några år.

 
2018-06-26

Inlägg av 176miguelq Las Palmas, Kanarieöarna, Spanien

Underbart hotell att koppla från

Vi tillbringade en familjehelg och njöt av alla möjligheter på hotellet, både avkopplande och sport. Vi uppmärksammade särskilt kvaliteten på frukost och middag. Hotell helt rekommenderas om du reser till Gran Canaria!

 
2018-03-20

Inlägg av 463rogerp

Excellent hotell

Vi har varit på hotellet under 8 dygn. Morfar, mormor, dotter och två småbarn 2 och 5 år. Några av oss var också här för 5 år sedan. Hotellets läge är magnifikt med fantastisk utsikt bl.a från rummens balkonger. Flera pooler med varmt vatten. Också i spa-delen. Bra för barnen även om barnpoolen var stängd under denna vecka för underhåll. Inte så kul men förstår att hotellet behöver göra en del underhåll för att hålla det fräscht. Utsikten från toppoolen är fantastisk. Bra gym där man kan gå och träna när som helst. Frukosten är mycket bra med stor variation på rätter. Detsamma gäller middagen med olika teman varje kväll. Ett omfattande utbud av desserter med av delikat kvalitet. Det bästa vi träffat på. Matsalen stor men med olika delar så den blir ej så slamrig som på många andra hotell.Mycket bra bemötande från personalen. Också en vilja att korrigera de missar som inträffar. Bra städning. Fri wifi i allmänna utrymmen. Med småbarn behöver man inte ta sig utanför hotellet om man vill ha lite lugnare tillvaro.🌞👍