Kundomdömen om Mozart

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 154 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
5,6 / 10
Mat och dryck
 
4,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

Janni,
Härjedalen

+
Lagom stort
-
Det är inte ett ”familjärt” hotell som det står i annonsen, av de få gäster som fanns var medelåldern 60+. Av några uppskattades det inte att vi hade två barn med oss som hade roligt, skrattade och var lagom högljudda i poolen under dagtid. Jag skulle ha lite förståelse för misstycket om det var tidigt på morgonen eller sent på kvällen, men då var det dom äldre gästerna som förde liv istället. Nej, hit åker jag aldrig mer med min familj.

Bekräftad gäst: 2019-04-03


8 av 10

Hjördis,
nacka

+
Det bästa med hotellet var ett litet välskött hotell, lägenheten hade allt som man behövde av köks redskap tom diskmedel
-

Bekräftad gäst: 2019-03-20


7 av 10

Ing-Marie,
Stockholm

+
Lugnet, trevlig personal
-
Att lampor lyser vid entren man var tvungen att ha ficklampa för att hitta nyckelhålet. hade lägenhet 7 vi kunde inte öppna till terassen så killen kom och hjälpte oss den var så trög jag orkade öppna den men dom andra två hade ej ork att öppna

Bekräftad gäst: 2019-03-20


10 av 10

Mats,
Väröbacka

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


1 av 10

Alexander,
Umeå

+
Poolen o snälla städtanten från colina mar
-
Allt

Bekräftad gäst: 2019-03-09


8 av 10

Marjatta ,
ÖRSUNDSBRO

+
Hotellet, har två , två palkonger -morgån och kvälls sol !
-
Mera , blommor !

Bekräftad gäst: 2019-03-06


8 av 10

Kurt,
Västerås

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-02-27


7 av 10

Endre,
Rygge (No)

+
Beliggenhet. Terrasser med utsikt til hav i begge ender.
-
Hårde senger. Dårlig vattentrykk

Bekräftad gäst: 2019-02-24


7 av 10

Andreas,
Nora

+
Varm pool, lugnt vid poolen.
-
Mycket slitet och trasigt i lägenheten, mycket ohyra och kryp. Dödade bla 10 tal kackerlackor.

Bekräftad gäst: 2019-02-23


9 av 10

Britt_marie,
Örsundsbro

+
trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

53 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
15
Bra
 
6
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-07-15

Inlägg av Marre62 Hässleholm, Sverige

Litet mysigt hotell

Fin genomgående lägenheter med två balkonger. En mot poolen och den andra mot solnedgången. Vaktmästaren gjorde vistelsen familjär. Han hälsade och pratade och sa alltid att vi ses imorgon, ja på spanska då. Det låg nära shoppingcentret Europa och från ena balkongen kunde man höra musik till ganska sent men det var tyst och lugnt på den andra. Kommer gärna igen.

 
2019-10-08

Inlägg av Dream402713

PEACEFUL AND QUIET

just returned back from mozart second visit and review since july place is nice and quiet just 24 apts if you have any problems israel the handyman sorts it immediatelly and maria the cleaner makes these apts welcoming just been decorated and had new kitchens much brighter inside now will be back in january

 
2019-09-28

Inlägg av Looker78 Runcorn, Storbritannien

Friendly

Iv stayed in these apartments twice now last year An just returned from there this year and I will definitely be staying again there very basic an nothing really for kids to do so if you have little ones I wouldn’t recommend but for adults who just won’t a simple life and a relaxing time this is the place to stay it’s self cataring An the bar is only open 12till 4 but that’s doesn’t bother us as we go out in the day for walks x

 
2019-07-06

Inlägg av Dream402713

OUIET AND RELAXING

just got back from mozart apts 5th july had very quiet and relaxing time have booked to go again sept and jan new handyman israel and the cleaner work so hard and always smiling and helpful everyday places to go are the hideaway and mary d s down the bottom centre is the sunspot really busy there looking forward to sept now

 
2019-02-03

Inlägg av Susan L

Tonys 70th Birthday

we came back to find Alex gone lot of changes the gardens look great,the two guys working so hard and we felt welcomed thank you for the wine we had a nice quite room our food was in Colina Mar was great to see Ellie in the bar and others that rememberd us from the last few visits.we will be back great place and so friendly....