1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mozart

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
5,7 / 10
Mat och dryck
 
4,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Tommy,
Åkersberga

+
Läget storleken
-
Inte lova rumsbyte och sedan inte hålla Vi väntade i fyra dagar innan vi gav upp Sköta om växterna Byta lampor utomhus Jämnare bemanning i bar o reception

Bekräftad gäst: 2019-02-09


8 av 10

Margaretha,
Norrtälje

+
Lugnt, tyst och småskaligt! Bra personal
-
Någon som alltid finns i receptionen, dagtid. Allmän uppfräschning, speciellt trädgården behöver omsorg! Vid sen ankomst se till att personal finns tillgänglig, behövs då kontakt med bl.a. Apollos personal som då meddelar om/när det är flygförseningar.

Bekräftad gäst: 2019-01-30


6 av 10

Yvonne,
Köping

+
Lungt , trevlig lägenhetslösnin balkon åt två håll , från sovrum och från allrummet. Toppen
-
Det går Inte att för en vyxen att sova i bäddsoffan, som extra bädd, men vi fick in en vanlig säng å det va BRA Lite målarfärg , skulle förhöja standard, likaså andra sängar, kanske receptionen skulle ha bestämda öppettider . Tror mång skulle önska det, ifall man har frågor. Stora porten mot gatan fungerade inte , utan stod öppen jämt, kanske dumt, då obehöriga kan ta sej in

Bekräftad gäst: 2019-01-16


8 av 10

Lollo,
Västerhaninge

+
Lunggg och fridfullt.
-
Dåligt att bassängen inte gick att bada i samt att elkontakter var teijpade. Kommer in ett klagomål på sidan om.

Bekräftad gäst: 2018-12-29


8 av 10

Margareta,
Värmdö

+
Läge
-

Bekräftad gäst: 2018-12-19


7 av 10

Raimo,
Olofström

+
Morgånsol på uteplattsen, nära till polen och lungt läge. Nära till köpcentret Europa.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-15


8 av 10

Christer,
Hofors

+
Lugnt och tyst på kvällarna, fantastiskt med balkonger åt två håll.
-
Inga, det kan man inte kräva, 24 läghenheter genererar inte en större bar eller restaurang.

Bekräftad gäst: 2018-12-08


7 av 10

Ove ,
Sala

+
Lungt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2018-12-05


8 av 10

Mona,
Hudiksvall

+
Lugnt och varmt i polen
-

Bekräftad gäst: 2018-12-05


8 av 10

,

+
Läget , lugnet och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-12-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

48 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
14
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-07-15

Inlägg av Marre62 Hässleholm, Sverige

Litet mysigt hotell

Fin genomgående lägenheter med två balkonger. En mot poolen och den andra mot solnedgången. Vaktmästaren gjorde vistelsen familjär. Han hälsade och pratade och sa alltid att vi ses imorgon, ja på spanska då. Det låg nära shoppingcentret Europa och från ena balkongen kunde man höra musik till ganska sent men det var tyst och lugnt på den andra. Kommer gärna igen.

 
2019-02-03

Inlägg av Susan L

Tonys 70th Birthday

we came back to find Alex gone lot of changes the gardens look great,the two guys working so hard and we felt welcomed thank you for the wine we had a nice quite room our food was in Colina Mar was great to see Ellie in the bar and others that rememberd us from the last few visits.we will be back great place and so friendly....

 
2018-12-20

Inlägg av Plas1825

Walking in sunshine

We stayed in Oct and thought it was such a quite place and loved the fact it was a small complex.Alix gave us room 8 top floor we enjoyed the view from the room,he worked so hard fixing problems. We came home and my husband said why not go back on your own to do a walking holiday so flew out on the 7 December for one week.Alex was in reception and as always smiling he gave me room 24 lovely room top floor on the end,I did notice a big change since October reception was clean tidy and much more welcoming.i put my case in my room then went to the bar for a gin n tonic had a chat with Alex saying we have booked again for the 25 January as Tony my husband is 70 years old.He is so much looking forward to some sports fishing.I would recommend this place yes it needs renovation but what we payed we were happy with what we got.

 
2018-10-21

Inlägg av mckpostie northampton

Cheap!

We arrived at the Mozart midnight only to find out we needed to go up the hill to the Colina Mar for our keys,then back down to find the room.After 3 and half hours bus transfer (Time on bus at airport to Mozart) not best pleased. The 19 was clean .The doors all hard to lock,sink cracked,shower hose holder loose,bathroom ceiling showing signs of leaks from upstairs.kitchen units all with peeling laminate.electric sockets coming away from the walls Look could go on but the Mozart needs a huge investment to get it up to scratch and give Alex the caretaker more time to deal with holiday Guests which he is good at rather than trying to patch up crumbling apartments

 
2018-10-01

Inlägg av darrenpickstock Runcorn, Storbritannien

Lovely appartments

We stayed here for a 10 day stay in September we had a brilliant time the appartments are very clean and tidy .The swimming pool area was where we spent most afternoons . Alex and staff were friendly and helpful we will definitely be back next year