Kundomdömen om Morasol Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 56 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Therese,
Eskilstuna

+
Läget och inga backar.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


8 av 10

Tina,
Värmdö

+
Poolen var varmare än utlovat, lägenheten känndes stor och rymlig
-
Byten av lakan lite oftare. Maten var trist

Bekräftad gäst: 2019-02-23


3 av 10

,

+
Läget.
-
Bättre underhåll, mycket som var defekt. Aktiviteter och underhållning saknades.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


8 av 10

,

+
Trevlig personal. Bra frukostbuffé
-
Höj värmen i poolen någon grad så kanske någon använder den.

Bekräftad gäst: 2018-12-16


8 av 10

Gustav,
Uddevalla

+
Mycket trevlig personal. Fina rum med sköna sängar.
-
Bristande underhåll på sina ställen. Kylskåpet gick inte riktigt att stänga. Altandörren var trög att öppna. Fullt i handfatsavloppet. Räcket till bubbelpoolen var trasigt.

Bekräftad gäst: 2018-12-16


7 av 10

Stefan,
Västerås

+
Städning, Wifi, rent o snyggt
-
Renovering av badrum, uppfräshning av rummen, möbler målning, känns slitet

Bekräftad gäst: 2018-12-01


10 av 10

Margareta ,
Stockholm

+
låg väldigt bra nere i hamnen
-

Bekräftad gäst: 2018-11-03


10 av 10

Agneta,
Kolsva

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-17


7 av 10

Teemu,
Södertälje

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

1039 omdömen
Utmärkt
 
702
Väldigt bra
 
259
Bra
 
49
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-08-02

Inlägg av marinasander1 Landskrona, Sverige

Avkopplande och lugnt toppenhotell

Kan varmt rekommendera detta hotell, alla var jättetrevliga och vänliga och det fanns gott om solstolar trots att det var fullbelagt på hotellet och maten var jättegod. solterrassen med bubbelbad var härligt med fin utsikt över båthamnen. Städerskorna var fantastiskt trevliga och mycket duktiga. Åker gärna hit fler gånger.

 
2019-04-24

Inlägg av Wazid_1 Helsingborg, Sverige

Avkoppling, god mat, trevlig personal

Vi bodde här en vecka i april. Vi hade sol varje dag så det blev mycket tid vid poolen för sol, avkoppling och bad. Solen nådde poolen vid halv elva tiden, då den tittade fram bakom berget bakom hotellet. Vi hade lägenhet på markplan, vilket var väldigt smidigt och bara att kliva ut till poolområdet. Rent och fräscht på rummen. Bra mat och trevlig personal. Lite humor bakom menyn varje dag. Finns supermarket inom ert par hundra meter och fem minuters gångväg till stranden. Rekommenderas, och jag förslår att välja marklägenhet.

 
2018-03-29

Inlägg av smillasigge Nybro, Sverige

Toppenhotell

Bodde här en vecka i mars -17. Läget är perfekt, nära till allt och man slipper backarna. Fin solterrass på taket med gott om solstolar. Även fint poolområde med uppvärmd pool. Fräscha lägenheter med balkong mot småbåtshamnen. Vi bodde på våning 3 och hade fin utsikt. Frukost helt ok. Trevlig personal. Återkommer gärna !

 
2018-01-16

Inlägg av carinf2014

Lugnt och ändå nära till allt

Lägenhetshotell i perfekt läge. Lugnt och tyst utan att vara avsides. I "marknivå" vid yatch-hamnen, utan trappor eller backar. Ingen genomfartstrafik. Mycket nära, 100 - 300 meter bara, till några av Puerto Ricos bästa restauranger och två bra snabbköp för alla dagligvaror. 5-10 minuters promenad till stora stranden och alla restaurangerna i den änden av Puerto Rico. Välskött och fräscht. Vänlig personal. Vi gjorde frukost själva, men köpte till frukost några gånger. Bra utbud, mycket gott bröd mm. Stora fräscha rum i modern stil. Lite udda att fönstret i sovrummet vätte mot "korridoren", där ljuset var tänt på nätterna. Stort pool-område med liten pool-bar för enklare måltider. Dessutom solterrass på taket till andra våningen. Vi trivdes jättebra och skulle ha varit idel beröm om vi inte drabbats av en obehaglig händelse. En tung metallucka i badrummet rasade ner, när jag satt på toalettet. Om jag inte reagerat så snabbt att jag hunnit ta emot den med händerna, skulle jag fått den vassa kanten i huvudet. Ingen vet vad som då hänt. Fick aldrig känslan av att hotellet riktigt fattade allvaret i detta. Först när Apollo (som vi reste med) påpekade vad som kunnat hända reagerade de. Plus: Läget är perfekt Rent, fräsch och välskött. Smarta handdukar som lånas ut till solsängarna. Minus: Att man debiterar för användning av säkerhetsskåpet - sånt borde vara självklart gratis för alla gäster. Lite snålt utrustat i köket. 3 gafflar, 3 knivar, 3 skedar, 3 tallrikar osv i en lägenhet för två + extrasäng. Två stolar på balkongen.

 
2017-04-16

Inlägg av torkelster Mölndal, Sverige

Kunde inte vara bättre

Efter besök på flera platser Gran Canaria söker jag inte mer. Detta hotell, tidigare okänt för mig har allt vad som behövs: bra rum med bra läge; en i alla avseenden förnämlig restaurang med en fantastisk personal (tell us whatever you want - we fix it!). Lagom stor välskött pool med bra solstolar. (På sikt måste personalen lära gästerna att man inte får reservera solstolar! Detta har påpekats i värdering lämnad till hotellet).