1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Monteparaiso

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Christina,
Kungsängen

+
Utsikten och att det var väldigt lugnt. Nära till mataffärer.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-06


10 av 10

Jenny,
Sigtuna

+
Det var mycket bättre än vad vi uppfattat på apollos hemsida.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-06


8 av 10

,

+
Läget. Nära till Riosol, med bra Restaurang.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-31


7 av 10

Ann,
Skövde

+
Priset
-
Information till alla om grinden på Riosol.

Bekräftad gäst: 2019-03-20


8 av 10

Eva,
Trollhättan

+
Lugn och ro, fin och stor balkong, stor pool, tillgång till buss till stranden, nära affärer. Fin utsikt över havet. Bra städning. Bra sängar, bra utrymme för kläder.
-
En hushållssax i skulle vara bra att ha. Wi-fi fungerade inte på hotellet men fungerade i receptionen och de jobbade med Wi-fi när vi var där.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


7 av 10

Petri,
Åstorp

+
Tillgång till hotell Riosol faciliteter, vi tilldelades också lägenhet närmast Riosol, perfekt.
-
Trevligare poolområde, nyttjade aldrig poolen på Monteparaiso. Vår bedömning är att de flesta nyttjade Riosol pool. Bodde på Riosol förra året och visste att via kunde nyttja Riosol. Bokat rum med extrabädd. Till bäddsoffan fanns endast kudde och filt, lakan fick vi hämta i receptionen, kanske de hade glömt, men det var dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


8 av 10

Kent,
Linköping 4

+
Läget bra utsikt
-
Wi-fi fungerade ej

Bekräftad gäst: 2019-02-16


8 av 10

Kristina,
Västerås

+
Lägenheten var bra. Vi har inte ätit eller druckit något på hotellet.
-
Kaffebryggare saknades. Det fanns bryggerit men ingen panna att brygga kaffe i. Nyckelkoder till grinden vid trapporna delades inte ut, inte heller lämnades info om att dessa fanns. Vi gick runt flera dagar till dess vi träffade några som hade och gick till receptionen och frågade. Då fick vi ett.

Bekräftad gäst: 2019-02-06


10 av 10

Marianne,

+
katterna
-

Bekräftad gäst: 2019-01-19


8 av 10

,
Trångsund

+
I stort sett var allt mycket bra. Exvis att man hade gratis buss till strand och centrum.
-
Wifi fungerade inte på rummet eller vid vår pool. Detta är väldigt problematiskt när man har tonårsungdomar Det är inte skoj med stora (levande) kackerlacker i köksskåpen.

Bekräftad gäst: 2018-12-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 3,5/5 Sovkvalitet
 • 3/5 Rum
 • 3,5/5 Service
 • 3,5/5 Standard
 • 3,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

75 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
26
Bra
 
16
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2018-04-14

Inlägg av Helen L

Enkelt och ok (men ingen poolbar pga renovering!?)

Vi gillade framför allt läget på hotellet med utsikten över Puerto Rico-dalen. Lägenheten var enkel men helt ok och hade det vi behövde. Dock finns det ju ingen service på själva hotellet utöver städningen. För receptionstjänster och andra faciliteter (frukostservering mm) var vi hänvisade till grannhotellet, vilket vi ju var medvetna om så det var ok. Dock sade informationen även att det skulle finnas poolbar på hotellet vilket inte stämde. Vi TROR att det berodde på att man höll på med ombyggnationer, för en del av poolområdet var för tillfället avstängt och avskärmat.

 
2018-02-20

Inlägg av AirisaA Stockholm, Sverige

Bra och prisvärt

Rent och fint! Fint utsikt över hela Piero Rico och Atlanten. Trevlig och hjälpsam personal både i receptionen, vid poolen och städpersonalen. Sängarna var över förväntan - inte alls hårda som vi hade förväntat oss från våra tidigare resor till bl a Teneriffa. Det tar lite tid att gå ner från berget till stranden, men taxi kostar bara 35 kr för den som inte orkar. Lugnt område, nära till shoppingcenter med supermarket, restauranger mm. Så definitivt ett mycket prisvärt boende! Barnen trivdes i den uppvärmda poolen och blev kompisar med ”hotellets” bofasta katter.

 
2017-03-10

Inlägg av 626linah Helsingborg, Sverige

"Nemas problemas"

Helt ok om man bara vill sova och inte hänga på hotellet, vi utnyttjade grannen Riosol både på frukostbuffé 10 € och på poolen. Det var surt att wifi kostadw 15€ för en vecka, trodde att detta ingick. Fantastisk utsikt och en helt underbar vecka. Taxi ner till byn ca 5€ samma till stränderna.

 
2015-12-27

Inlägg av agegbg Gothenburg

Prisvärt hotell för den som inte kräver lyx

Ett hotell som är enkelt och har det som du behöver. Utsikten är helt underbar och man satt och tänkte på spelet Sim City när man såg bilar, människor mm Är det så att ni bara ska åka på en "Vila upp sig resa" så är detta ett rikitgt bra alternativ. Det enda "dåliga" var möblerna på balkongen,

 
2013-12-11

Inlägg av BobcatSweden Stockholm, Sverige

Helt ok!

Efter att ha bytt lägenhet två gånger blev vi nöjda med nr 1604. Vi tackar personalen i Riosols reception för visat tålamod. Havsutsikten var makalös och vi hade morgonsol på balkongen precis som vi önskat. Allt var som vi hade förväntat, enkelt men fullt funktionellt. Sängarna var jättehårda, men det visste vi ju i förväg. Eftersom havsutsikt var ett måste för oss valde vi ett hotell högst upp på berget, därför var läget perfekt. Även om det var en bra bit att gå ner till stan så fanns det genvägar och trappor ner för berget och det var inte alls dyrt att ta taxi tillbaka. Det fanns också ett köpcentrum med det man behöver granne med hotellet.