Kundomdömen om Marina Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 58 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Eva,
Huddinge

+
Så bra ytor bra pool handikapplägenheterna bäst.
-
Ta bort duschväggen i handikapplägenheterna så det blir lätt att få in en rullstol.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Jan-Erik,
Huddinge

+
Toppenläge vid havet. Mycket hög standard på hela hotellet och stora lägenheter med utsikt mot hav och marina. Poolen är fantastisk där den ligger direkt vid havet. Nära till många restaurangen. Vi reste en grupp med rörelsehindrade så vi kan rekommendera hotellet till rullstolsburna resenärer!
-
Hissarna är små och det tar tid att få en ledig hiss.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Zbigniew,
Solna

+
Service
-
Badrum

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Roger,
Borås

+
fräscht bra frukost lugnt läge bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Kristian ,
Stockholm

+
Läget och väldigt trevlig personal.
-
Ej specifikt för detta hotell men det är synd att rökning tillåts överallt.

Bekräftad gäst: 2019-02-16


10 av 10

Jonas,
Lidköping

+
Rent, snyggt, bra läge och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


8 av 10

Hans,
Stockholm

+
Bra pool. Gott om solstolar. Bra personal
-
Middagens mat kan bli bättre. Kryddningen av maten. TV mycket avbrott, och wifi har dålig kapacitet.

Bekräftad gäst: 2018-12-15


6 av 10

Rolf,
Åkersberga

+
Personalen var alla mycket trevliga och poolen var bra.
-
Maten borde förbättras om ni ska sälja halvpensionslösningar, sen tycker jag att man borde få välja att äta lunch istället för middag om man så önskar, lunchen är billigare så det borde hotellet tjäna på.

Bekräftad gäst: 2018-12-12


10 av 10

Per,
Sala

+
Läget poolen
-

Bekräftad gäst: 2018-12-12


10 av 10

Klas,
Göteborg

+
Läget
-
Dusch nära bagagerummet vid sen avresa.

Bekräftad gäst: 2018-12-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

4074 omdömen
Utmärkt
 
2857
Väldigt bra
 
945
Bra
 
201
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2019-10-27

Inlägg av Topfloordj

Toppbetyg

Livskvalitet! Vi har bokat resa i våras och åkt över 500 mil för att få den bästa avkoppling från hösten i Sverige och det här är stället. Vi bokade stor Svit med stor balkong sol från lunch till solnedgång. Solterrassen och dopp i Infinitypoolen är klockrent och vi har fin temperatur. Nedanför ligger havet med utsikten man önskar och horisonten i gudomlig vy. En svalkande fläkt från havet sveper också in emellanåt. Hotellet har olika roliga aktiviteter varje dag. Gångavstånd till Puerto ricos fina sandstrand och vill man ha vit sand så tar man långpromenad till Amadores strand. Gångavstånd till allt man behöver. Hotellet har finfin service hela vägen. Rekommenderas varmt med risk att det blir så populärt att det blir fullbokat nästa vår jag bokar igenđŸ–ïžđŸ–ïžđŸ–ïžđŸ–ïžđŸ–ïž

 
2019-06-26

Inlägg av Johan A

Fantastiskt Läge

Mycket trevligt hotell med hög standard vad gäller service, städning och mat. Infinity poolen är mäktig i sitt förhållande till havet och de ger en fantastisk vy. Gran Canaria gör sig utmärkt även i Juni med lagom varm sommartemperatur. Rekommenderas!!

 
2019-05-16

Inlägg av Mikael U Trosa

Härligt hotell med personal

Fantastiskt hotell med trevlig personal. Vi bodde på hotellet första gången 2012 och det var lika bra denna gång i maj 2019. Härlig frukost med stort utbud, trevlig och glad personal. Städning alla dagar i veckan och nogrannt. Incheckningen gick snabbt och smidigt och man fick ett glas bubbel medan man väntade, vid utcheckning fick man vatten till bussresan det där lilla extra. Liten shop så man slipper bära tungt vatten så väldigt smidigt. Poolområdet fräscht och städat och vuxendel (inte i direkt anslutning till poolen) där man kan dra sig undan om man önskar. Läget är super om man har svårt att gå eller har barn då det ligger längst ned i dalen vid marinan. Enda minuset är att man har regler för att inte "paxa" solsängar men man efterlever inte det överhuvudtaget så följer man reglerna är många bra platser tagna när solen kommer över klippväggen bakom hotellet trots att det typ är 5 personer vid poolen.. Dem har en badvakt på plats så borde vara lätt att ge uppgiften till honom att informera gästerna som missköter.

 
2019-04-08

Inlägg av 174kento Sävedalen, Sverige

Test driver

Vi har haft en mycket bra vistelse på detta hotell bra mat o frukost bra bemötande hos personalen ett litet minus att man får betala för värdeskåp på rummet detta borde vara inräknat i priset men vi kan starkt rekommendera detta hotell.Vi kan även rekommendera båttur med catamaranen Africat som ligger i Porto Rico hamnen.

 
2019-04-06

Inlägg av Dan J Solna, Sverige

Bästa hotellet vid havet!

Marina Suites är det bästa hotellet vi bott på i Puerto Rico. Närheten till havet ger en speciell känsla, samtliga rum har en fantastisk utsikt och ju högre upp man bor ju bättre utsikt. Rummen håller hög standard med bra sängar. I rum med enbart badkar kan det vara stor halkrisk när man duschar varför någon form av halkskydd rekommenderas. Städningen fungerar klanderfritt. All personal från reception till städ är mycket tillmötesgående och positiva, inget är omöjligt för dem. Frukostbuffén är mycket variationsrik och god med allt man kan önska sig, du kan välja att sitta ute eller inne och äta din frukost. Personalen vid frukosten är alltid uppmärksam och möter oss varje dag med ett leende. Poolområdet är mycket njutbart med sin havsnivå där båtar passerar med stor närhet. Utifrån ovanstående rekommenderar vi givetvis Marina Suites varmt! Vi kommer att återvända ganska så snart igen!