Kundomdömen om Marina Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 74 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Mats,
Torslanda

+
Bra läge nära stranden och avskilt från trafik. Mycket bra restaurang och frukost!
-
Buller från fläkt/AC-anläggning. Även buller dagtid från verkstan i marinan. Vi hade tusentals små myror på rummet, vilket blev lite bättre efter besprutning. Dock verkade det som om det var lika många på slutet ändå.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


10 av 10

Anna Ebba Margareta,
Visby

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-11


9 av 10

Hans,
Österskär

+
Poolen, gott om plats, även solstolar.
-
En riktig middags menu. Inte som nu med fine doning som vi inte uppskattade.

Bekräftad gäst: 2019-12-18


9 av 10

Patrik,
Sollentuna

+
-
Duscharna vid poolen mycket dåliga

Bekräftad gäst: 2019-11-16


10 av 10

Eva,
Stockholm

+
Så bra ytor bra pool handikapplägenheterna bäst.
-
Ta bort duschväggen i handikapplägenheterna så det blir lätt att få in en rullstol.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Mateusz,
Solna

+
Service
-
Badrum

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Jan-erik,
Huddinge

+
Toppenläge vid havet. Mycket hög standard på hela hotellet och stora lägenheter med utsikt mot hav och marina. Poolen är fantastisk där den ligger direkt vid havet. Nära till många restaurangen. Vi reste en grupp med rörelsehindrade så vi kan rekommendera hotellet till rullstolsburna resenärer!
-
Hissarna är små och det tar tid att få en ledig hiss.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

Christian Ferdinand,
Södertälje

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-23


10 av 10

Roger,
Borås

+
fräscht bra frukost lugnt läge bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Kristian,
Älta

+
Läget och väldigt trevlig personal.
-
Ej specifikt för detta hotell men det är synd att rökning tillåts överallt.

Bekräftad gäst: 2019-02-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

4102 omdömen
Utmärkt
 
2877
Väldigt bra
 
950
Bra
 
203
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2020-01-13

Inlägg av Strunt68 Visby, Sverige

Alltid lika bra

Tredje gången vi bor på Marina Suites och lika nöjda som tidigare. Trevligt bemötande, fantastiska lägenheter och läget är toppen. Rent och välskött. Åker gärna tillbaka fler gånger då avkopplingen är total, finns inget att irritera sig på. Jag rekommenderar att man väljer superior om man vill ha fantastisk utsikt över hav och solnedgång från de översta våningarna.

 
2020-01-08

Inlägg av r0geranderss0n Trelleborg, Sverige

Bästa hotellet

Bara beröm till detta hotell, för läget, rummen med enorm utsikt från våning 9! (Tror bästa utsikten är från rum 908,808 osv nedåt) Frukosten var fullständig och inget saknades för vår del! Rummen var stora och väl möblerade

 
2020-01-06

Inlägg av gunillamim

Fantastiskt hotell

Vi bodde här 14 dagar (jul- o nyårshelgen). Vi hade turen att få ett rum med utsikt över havet. Stortrivdes från första stund. Så stilren och mysig lägenhet. Lyxigt med rena lakan varje dag och att även diskning ingick i städningen. Sambons födelsedag uppmärksammades genom en liten ätbar överraskning i kylskåpet. På nyårsafton delade städerskan ut en flaska bubbel! Vi kände oss hela tiden sedda av personalen som glatt hälsade varje gång. Enda minuset är kanske att safety box är dyrt (4 euro/dag) så vi utnyttjade det inte. Men vi kommer väldigt gärna tillbaka.

 
2019-11-14

Inlägg av Lindalinny Hönö, Sverige

Snyggt och bekvämt

Trivsamt, mysigt och fint hotell i hamnen. Vi fick en underbar svit med utsikt över hamnen. Stora och smakligt möblerade rum i marin stil. Trevligt poolområde med en magnifik infinitypool. Nära till centrum och nära till många trevliga restauranger tex Fusion Nube. Vi besökte även hotellets "fintestsurang" Fusion som bjöd på väldigt lite men god mat till högre priser. Mätt blev man inte! Frukosten var helt ok! God juice och gott kaffe. Personalen mycket trevlig och serviceminded. Vi kommer att återvända!

 
2019-10-27

Inlägg av Topfloordj

Toppbetyg

Livskvalitet! Vi har bokat resa i våras och åkt över 500 mil för att få den bästa avkoppling från hösten i Sverige och det här är stället. Vi bokade stor Svit med stor balkong sol från lunch till solnedgång. Solterrassen och dopp i Infinitypoolen är klockrent och vi har fin temperatur. Nedanför ligger havet med utsikten man önskar och horisonten i gudomlig vy. En svalkande fläkt från havet sveper också in emellanåt. Hotellet har olika roliga aktiviteter varje dag. Gångavstånd till Puerto ricos fina sandstrand och vill man ha vit sand så tar man långpromenad till Amadores strand. Gångavstånd till allt man behöver. Hotellet har finfin service hela vägen. Rekommenderas varmt med risk att det blir så populärt att det blir fullbokat nästa vår jag bokar igenđŸ–ïžđŸ–ïžđŸ–ïžđŸ–ïžđŸ–ïž