1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marina Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Roger,
Borås

+
fräscht bra frukost lugnt läge bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Kristian ,
Stockholm

+
Läget och väldigt trevlig personal.
-
Ej specifikt för detta hotell men det är synd att rökning tillåts överallt.

Bekräftad gäst: 2019-02-16


10 av 10

Jonas,
Lidköping

+
Rent, snyggt, bra läge och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


8 av 10

Hans,
Stockholm

+
Bra pool. Gott om solstolar. Bra personal
-
Middagens mat kan bli bättre. Kryddningen av maten. TV mycket avbrott, och wifi har dålig kapacitet.

Bekräftad gäst: 2018-12-15


6 av 10

Rolf,
Åkersberga

+
Personalen var alla mycket trevliga och poolen var bra.
-
Maten borde förbättras om ni ska sälja halvpensionslösningar, sen tycker jag att man borde få välja att äta lunch istället för middag om man så önskar, lunchen är billigare så det borde hotellet tjäna på.

Bekräftad gäst: 2018-12-12


10 av 10

Per,
Sala

+
Läget poolen
-

Bekräftad gäst: 2018-12-12


10 av 10

Klas,
Göteborg

+
Läget
-
Dusch nära bagagerummet vid sen avresa.

Bekräftad gäst: 2018-12-02


10 av 10

,
Sigtuna

+
Läget och poolen!
-
Badrummet inte bra för äldre.

Bekräftad gäst: 2018-11-28


9 av 10

Fredrik,
Täby

+
Det heografiska läget, standard och vänligt bemötande
-
Hårdare toalettpapper. Det mjuka tinna pappret fastnar på könsorganet.

Bekräftad gäst: 2018-11-03


10 av 10

Olavi,
stockholm

+
Läge Utsikt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3845 omdömen
Utmärkt
 
2670
Väldigt bra
 
916
Bra
 
192
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2019-03-26

Inlägg av glasse44 Askim, Sverige

Suveränt hotell med bästa läget

Andra treveckorsvistelsen. Det blir fler. Perfekt läge vid hamnen nära utflyktsbåtar och många bra restauranger. Underbar infinitypool med utsikt över hamninloppet. Stora fräscha rum, badrum och balkong med kreativ inredning. Mycket bra personal, särskilt i receptionen. Svensk TV1, mycket bra!

 
2019-02-16

Inlägg av Vickeluring Stockholm, Sverige

Perfekt läge och modern miljö

Vi har semestrat tidigare i Puerto rico och vet att det kan vara väldigt många trappor till en del boenden. Här bodde vi perfekt med närhet till allt dvs både restauranger och strand. Vi valde ett rum på våning 6 och fick perfekt utsikt med solnedgångar i havet. Vi som älskar båtlivet tyckte miljön var inspirerande med båttrafik som passerade tillsammans med Modern men marin-kitschig inredning. Sköna sängar, bra städning och trevlig personal. Poolen var lagom varm och underbart att ligga i den och kolla ut över Atlanten.

 
2019-02-12

Inlägg av Marita L Norrtelje, Stockholms Län, Sweden

Fantastiskt fint hotell

Vår första resa till Kanarieöarna och vi hamnade här! Mer än nöjda. Fantastisk personal, god frukost, härlig infinitypool ja vi var mer än nöjda. Läget toppen vid hamnen så vi slapp att vandra upp och ner hela tiden, då Puerto Rica är mycket kuperat.

 
2019-02-02

Inlägg av 550gunl Piteå, Sverige

Två veckor och nöjda men....

Vi har vsrit två veckor och bott på hotel Marina Suites i Puerto Rico. Vi måste säga att när vi snläbde sent på kvällen blev vi smått chockade när vi såg möbletingenniventren. Ett fyrstjärnigt hotell med en möblering med stolar i olika modeller, trasmattor här och där.... ( Som senare visade sig att folk snubblade över). Vi blev mycket trevligt bemötta i receptionen och gick upp i hotellrummet. Vi möttes av en dålig lukt ( mögel, klosk)??? Vi sa till nästa morgon och detta skulle kollas upp. Vi kände aldrig mer denna lukt under två veckor. Första kvällen fanns en lättare måltid på vårt rum för vi hade ju två veckors halvpension. Hotellet har en mycket god frukost, bra buffe och vi måste berömma den fantastiska personalen. Mycket trevliga vid frukosten, vid midddagen och vid poolen och ett särskilt beröm till städarna. De är fantastiska och gör både ett bra jobb och är trevliga. Hotellet har ett fantastiskt löge vid havet och marinan/ varvet. Vi promenerade i två veckor åt olika håll och behövde aldrig åka taxi. Vi njöt vid poolen några timmar varje dag. Ett tåd från oss är att plocka bort några solstolar och sätt dem i reserv så blir det mindre trångt. Det var ju alltid massa stolar tomma. Vi hade bokat rum med högre standard och eftermiddagssol och det var toppen. Vi njöt på våning 7 och mot marinan. Vi undrar varför vi inte fick enkel frukost på avresedagen/ natten. Bussen hämtade kl 03.10. En macka eller något enkelt hade räckt. Vi hade ju betalat för halvpension i 14 dagar. Det är ett råd från oss till hotellet. Vi är ärliga i våra omdömen och nöjda över vår vistelse trots våra små anmärkningar. Vi kommer säkert igen ett annat år! Paret från Piteå

 
2019-01-16

Inlägg av Thomas I Kungälv, Sverige

Bästa läget

Hotel med hög standard. Mycket vacker omgivning med båthamn och stranden samt solnedgången från balkongen. Maten håller hög kvalite. Sängarna behöver dock uppdateras. Vänlig och hjälpsam personal. Litet gym men fint. Åker gärna tillbaka hit igen! Rekomenderas.