Kundomdömen om Marina Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 60 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läge, frukost och poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-14


9 av 10

+
Bra läge nära stranden och avskilt från trafik. Mycket bra restaurang och frukost!
-
Buller från fläkt/AC-anläggning. Även buller dagtid från verkstan i marinan. Vi hade tusentals små myror på rummet, vilket blev lite bättre efter besprutning. Dock verkade det som om det var lika många på slutet ändå.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-11


9 av 10

+
Poolen, gott om plats, även solstolar.
-
En riktig middags menu. Inte som nu med fine doning som vi inte uppskattade.

Bekräftad gäst: 2019-12-18


9 av 10

+
-
Duscharna vid poolen mycket dåliga

Bekräftad gäst: 2019-11-16


10 av 10

+
Så bra ytor bra pool handikapplägenheterna bäst.
-
Ta bort duschväggen i handikapplägenheterna så det blir lätt att få in en rullstol.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

+
Service
-
Badrum

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

+
Toppenläge vid havet. Mycket hög standard på hela hotellet och stora lägenheter med utsikt mot hav och marina. Poolen är fantastisk där den ligger direkt vid havet. Nära till många restaurangen. Vi reste en grupp med rörelsehindrade så vi kan rekommendera hotellet till rullstolsburna resenärer!
-
Hissarna är små och det tar tid att få en ledig hiss.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

4130 omdömen
Utmärkt
 
2900
Väldigt bra
 
954
Bra
 
204
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2020-03-09

Inlägg av 87matss Västervik, Sverige

Fantastiskt bra

Underbart hotell, stora härliga boenden, välutrustat, saknade ingenting, stor möblerad balkong, modernt, lugnt och tyst, fantastisk utsikt då vi bodde på gaveln som vätter mot havet och hotellets fina innergård som har en mycket fin pool mot havet, samt ett par jacuzzi som ligger. Lite skyddat och avskilt, mycket trevligt, rejäl frukostbuffé trevlig och vänlig personal, säkert ett av de bästa hotellen i Puerto rico, gångavstånd till allt, dessutom slipper man ju trapporna då hotellet ligger i havsnivå, rekommenderas varmt

 
2020-03-08

Inlägg av Stefan L Piteå, Sverige

Fantastiskt läge

Andra gången jag bor på Marina Suites och är även den här gången supernöjd.Fantastisk personal och dom som jobbar med underhållningen gör ett fantastiskt bra jobb. Maten vid poolbaren var riktigt bra.

 
2020-02-10

Inlägg av 907christina Umeå, Sverige

underbart hotell

Vi har bott på detta hotell 10 gånger och är alltid lika nöjd med rummen personalen renligheten servicen fantastisk frukost och bra mat i pool restaurangen stor härlig pool och för att inte tala om 18 års avdelningen med bubbel pool lungt och skönt vi längar redan tillbaka

 
2020-02-01

Inlägg av 885lottaj

Nyår 2020

Perfekt läge vid havet o kanonfina rum med stor balkong. Hade gärna önskat solsäng på balkongen. Gillade verkligen den marina inredningen. Mycket tillmötesgående personal och fint städade rum. Enda jag kan klaga på är musiken som de spelade överallt. Musiken i trapphuset hördes in i rummet.

 
2020-02-01

Inlägg av eleonor807 Sjöbo, Sverige

Fantastiskt hotell med underbar personal!

Vi bodde i en underbar 2-rumslägnhet högst upp med utsikt ut mot poolområde och havet. Städningen var utmärkt. All personal otroligt hjälpsamma och positiva. Vi hade tillval av frukt vilken var hur bra som helst! Fint poolområde med sol hela dagen. Överallt rest och fräscht! Vi åt även goda tapas på hotellets restaurang. Nära till andra restauranger och strand om man hellre vill bada i havet. Enda negativa är att ett mindre båtvarv ligger intill hotellet så det är möjligt att man i vissa rum kan störas av ljud från detta. Åker mer än gärna tillbaka!!