1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marina Bay View

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Göran,
Vadstena

+
Så Trevlig personal
-
Fullständig restaurang

Bekräftad gäst: 2019-02-10


10 av 10

Ingemar,
Stockholm

+
-
Se till att knivarna i köket är vassa, skitdåliga.

Bekräftad gäst: 2019-01-26


10 av 10

,

+
-
Utan att ge direkt svar på "frågan" måste vi framhålla den stora nackdelen med det annars utmärkta lgh-hotellet Marina BayView, nämligen det för fotgängare svårtillgäng- liga läget som nås via en trappa om 140 steg!

Bekräftad gäst: 2019-01-23


8 av 10

Thomas,
Stockholm

+
Barnfritt hotell lagom högt beläget med ett bra gym.
-
Ordna riktiga dörrar till toaletterna på rummen.

Bekräftad gäst: 2019-01-09


10 av 10

Tuula,
Stockholm

+
En oas i Puerto Rico.Lugnt och skönt,fin utsikt över nya hamnen och Atlanten. Lagom volym på musiken vid pool och bar området,gott om solbäddar. Rent och snygg. Vackra solnedgångar varje kväll.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-02


10 av 10

Kent,
Lysekil

+
Planeringen och vackert byggt
-

Bekräftad gäst: 2018-12-30


9 av 10

Solveig,
Västerås

+
Mycket trevligt hotell med bra faciliteter.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-26


10 av 10

Madeleine,
Stockholm

+
Genomtänkt och fräscht. Över förväntan.
-
Fler bilder på hemsidan så att man faktiskt förstår hur bra hotellet är. Jag trodde att det skulle vara bra, men var bättre i verkligheten.

Bekräftad gäst: 2018-12-22


10 av 10

Jerker,
Tyresö

+
Servicen hos personalen samt hotellets läge.
-
En bricka i köksutrustningen för att bära ut frukosten till terrassen är det enda vi kan komma på :)

Bekräftad gäst: 2018-12-19


8 av 10

,

+
trevlig personal och rent och snyggt.
-
såga ner palm som stör utsikt och tar plats på balkong

Bekräftad gäst: 2018-12-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

1614 omdömen
Utmärkt
 
1147
Väldigt bra
 
393
Bra
 
55
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-12-16

Inlägg av t036120 Göteborg, Sverige

Mycket lugnt, rent och trevligt hotell.

En mycket lugnt och trevlig miljö. En del trafikbrus från vägen strax nedanför hotellet men det störde inte speciellt mycket. Det fanns gott om solstolar och ingen "bokning" förekom. Det gick alltid att hitta en bra stol oavsett tidpunkt. Poolen var inget extra men bra, lagom temperatur varierande djup och sittplatser. All personal var trevlig och service minded. Rummen var spartanskt inredda men det mesta fanns, möjligtvis lite dåligt med krokar att hänga kläder på. Sängarna var mycket bra. Hela hotellet var mycket välstädat. Utsikten över marinan var trevlig, alltid något och titta på om man hade lust. Trevligt med en svensk tevekanal, TV1. Som på de flesta ställen i Puerto Rico så får man bra träning i alla trappor som finns överallt.

 
2018-12-15

Inlägg av I9696JVmonical Umeå, Sverige

Härlig vecka på ett väldigt fint hotell

Hemma i kylan igen efter en fantastiskt fin vecka på Marina Bayview. Längtar redan tillbaka till vår terasslägenhet vid poolen. Allt perfekt från mottagandet mitt i natten till avfärd tidigt i morse. Väldigt välskött anläggning som har allt man kan önska sig för en avkopplande vecka. Kommer igen 😊

 
2018-12-10

Inlägg av Ingela M Malmö, Sverige

Toppenhotell

Trevlig personal, fint poolområde, fräscha rum, god mat, vacker utsikt med fantastiska solnedgångar! Vi kände oss väl omhändertagna och njöt helhjärtat av vår vecka! Om man har svårt att gå så kan ju alla trappor vara jobbiga, men å andra sidan är taxi jättebilligt, och personalen i receptionen hjälper med ett leende till med att beställa en taxi som alltid kommer inom fem minuter!

 
2018-05-05

Inlägg av LGP1964 Stockholm, Sverige

Bodde i Villa Serendippedy! Inte mycket som slår detta!!!! Riktigt Top of the line.

Otroligt Vackert läge! inte mycket som kan konkurrera. Otroligt välutrustat med alla faciliteter som önskas för en person som gillar att laga mat hemma. Personalen som arbetade såg man aldrig! Men alltid rent och fint, och poolen var topp skött. Man bör nog vara lite fler än vad vi var vid besöket. En vecka man inte glömmer!+

 
2018-04-26

Inlägg av kampeback

Ett fantastiskt hotell

Att detta hotell bara har 3 stjärnor är lite märkligt eftersom standarden är bland det bästa i hela viken. Trevlig personal, bra städning av både rum och övrig anläggning, fullt utrustade och trevliga rum. En jätte trevlig, god och bra sammansatt frukostbuffé med bra variation och bubbel varje morgon. Hotellet är absolut inget bra ställe för personer med rörelsehinder eller synskador, då det är extremt mycket trappor och höjdskillnader inom och utanför hotellområdet (men detta gäller större delarna av denna sidan av ön). Vi rekommenderar starkt grillbuffén som serveras en gång i veckan, förvånansvärt bra helt enkelt. Helt underbart med lägenheterna högst upp på D-sektionen (D208), där det går att sola på sin egen altan helt utan insyn, altanen blev välanvänd under veckan. Ett lite märkligt val och något vi funderar på från vårt sista dygnet på plats på hotellet, är valet av det nya solstolarna som bytte plats med det gamla solsängarna. En snygg design och riktigt coola i sitt utseende men totalt värdelösa och gräsligt osköna att sitta i och dessutom helt omöjliga att ligga och sola i. Intressant att se hur länge dessa blir kvar. Extra tack för trevlig uppvaktning av hotellet då min kära fru fyllde år och fick en trevlig överraskning. Kan verkligen rekommendera stället och att åka dit under lågsäsongen då det verkligen var lugnt och skönt dygnet runt. Kolla gärna in den fina bastun .. Men glöm inte att är du allergisk mot trappor så är detta inte något ställe för dig đŸ€Ș