1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Los Veleros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Jan,
Västerås

+
Trevlig personal bra städning g
-

Bekräftad gäst: 2019-01-19


10 av 10

Mette,
Mölle

+
Lugn o skönt samt bra läge
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2019-01-19


9 av 10

rolf,
mariehamn

+
snygga lägenheter,
-

Bekräftad gäst: 2018-12-22


6 av 10

,

+
LÄGET BALKONGEN
-
KÖKSUTRUSTNINGEN

Bekräftad gäst: 2018-12-16


9 av 10

Berith,
Stockholm

+
läget och boendet
-

Bekräftad gäst: 2018-12-12


8 av 10

Marie,
Hedblom

+
-
Restaurang som inte fanns som inte serverade någon frukast

Bekräftad gäst: 2018-12-05


10 av 10

Kent,
Arboga

+
Läget, utsikten mot havet.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-05


9 av 10

Anne,
Gävle

+
Den återinvigda restaurangen hade fantastisk mat! Bra ytor i lägenheten och bra med en ”bakgård” där badkläderna kunde hänga på tork.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-28


8 av 10

Kristina ,
Högsäter

+
Den fina balkongen
-

Bekräftad gäst: 2018-04-14


7 av 10

Therese,
Göteborg

+
Skön säng och varm pool
-
Större varmvattenberedare, gratis wi-fi och säkerhetsskåp.Hade gärna haft rum nära pool med utsikt över havet men gissar att om man reser ensam med barn så får man räkna med att inte bli prioriterad.

Bekräftad gäst: 2018-04-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

86 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
32
Bra
 
17
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-04-01

Inlägg av krisand78

Mysigt litet familjärt hotell

Vi bodde här med två små barn och tycker det var ett jättemysigt hotell! Fin uteplats och två rum samt ett litet pentry, så gott om utrymme! Fräsch pool med en liten del för mindre barn. Trevlig och tillmötesgående personal. Bra gratis parkering på gatan. Trappa ner till litet område med supermarket och restauranger. Ett litet familjärt hotell, lugnt och skönt. Rekommenderas! Litet minus för att man måste betala för wi-fi, det funkade dessutom sådär.

 
2017-03-09

Inlägg av Susanna H Sollentuna, Sverige

Mysigt litet hotell

Vi bodde i trerumslägenhet som var i helt okej skick. Bra med utrymmen och fräscht trots lite äldre standard. Vi hade en fin altan, dock inte med havsutsikt men mysig. Städningen var bra men de städade ofta sent på dagen. Köpewifit funkade sådär på hotellet dock bättre på stranden och i centrum. Vi hade bil och bra gratis parkering på gatan finns. Lite dåligt med köksutrustning om man vill laga mat hemma. Poolområdet är litet och känns trångt. Det finns en till pool på området men som bara är för de som bor där privat. Ganska många trappor till hamnen för att sedan ta sig till strand eller centrum och långt att gå runt men å andra sidan många bra möjligheter för trappträning :). När vi var där höll de på att bygga upp en ny bar/restaurang (vad det såg ut som iallafall), när den blir klar blir det helt klart ett plus för hotellet. Det finns en reception som har öppet dagtid och där kan man köpa det nödvändigaste och lite till. Finns ett område i närheten där det finns lite restauranger och en mataffär. Sammanslaget ett helt okej hotell i den prisklassen.

 
2014-12-15

Inlägg av Meander463985

Toppen Hotell!

Jag bodde här själv i en vecka och måste säga att personalen har varit helt underbara mot mig. Poolen var jättebra och det bästa var att jag hade hela poolområdet nästan för mig själv hela veckan. :) Om ni ska äta på hotellet så rekommenderar jag er att testa Sandwich Pollo, det var den godaste kycklingmacka jag ätit! Tack vare "mördar trappan" som leder upp till hotellet så har jag kommit igång med mitt motionerande igen, annars kostar det inte många kronor att ta taxi upp för backen. Hotellet låg lagomt långt bort från centrum, så jag stördes inte av några ljud. Perfekt hotell om man vill ta det lugnt och koppla av! :D

 
2013-04-08

Inlägg av Jossan13

Mysigt och lugnt, med väldigt bra läge.

Vi trivdes superbra på hotellet och hade turen att få en av lägenheterna med havsutsikt. Lugnt och mysigt hotell med väldigt trevlig och hjälpsam personal!! Om vi åker tillbaka så väljer vi utan tvekan detta hotell.

 
2012-01-08

Inlägg av solenergi Kiruna, Sverige

solenergi

Vi bodde på Los Veleros Apartments en vecka (30/12-6/1) och tyckte att det var prisvärt. Lugnt läge utan trafik, promenadavstånd till playan i Puerto Rico och Amadores. Även möjligheter till vandring i bergen bara 10 minuter från lägenheten, vi vandrade bl.a till Arguineguin och gick på marknad där. Lägenheten hade sköna sängar och var ren. Poolen var liten men det var ingen trängsel runt poolen. Fin utsikt från balkongen där det fanns två solbäddar och bord/stolar. Alldeles intill finns ett litet köpcenter. Har man svårt att gå i trappor ska man bo någon annanstans då det är ca 200 trappsteg ner till hamnen.