1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Heliomar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Tiina,
Stockholm

+
Uppvärmd pool, stora lägenheter.
-
kaffebryggare

Bekräftad gäst: 2019-02-13


10 av 10

,

+
Bra läge!
-
Behöver frächas upp, börjar bli slitet!

Bekräftad gäst: 2019-01-30


5 av 10

Ulrika,
Salem

+
Bra läge
-
Mer info om service etc från hotellet

Bekräftad gäst: 2019-01-09


8 av 10

,

+
Läget tyst ock ingen trafik buller
-
Saknade wifi på rummet

Bekräftad gäst: 2018-12-29


6 av 10

Dan,
Kiruna

+
Relativt nära till handelscentrum.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-26


4 av 10

Inger,
Nacka

+
Närheten till shopping och stranden
-
Handdukarna borde bytas ut dem var trasiga och ofräscha. Rummet hade en ofräsch lukt

Bekräftad gäst: 2018-12-26


9 av 10

unto,
stockholm

+
stura rum ,närhet köptsentrum,,,,lagåm promenat till sranden.
-
ved ej.

Bekräftad gäst: 2018-12-19


10 av 10

Ingela,
Bromma

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2018-12-08


9 av 10

Annelie,

+
Läget
-
Sängarna är katastrof

Bekräftad gäst: 2018-12-08


7 av 10

Arne,
Tullinge

+
Närhet till centrum
-
Gardiner

Bekräftad gäst: 2018-12-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

107 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
44
Bra
 
26
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-06-21

Inlägg av Leif D Marsfjäll

ETT TYPISKT BUDGETHOTELL

Läget är bra, ovanför Shopping Center. Det är 79 trappsteg att ta sig uppför. Därefter en hel del trappor inne på hotellområdet. Ett tips ang. läget. Av egen erfarenhet är det mycket bättre att välja ett hotell på västra sidan. På den östra har man i regel kvällssol och lägenheterna blir vedervärdigt varma och de flesta av åtminstone de billigare hotellen saknar AC. Om du har svårt för värme, välj västra sidan. Hotellet är väl underhållet när det gäller exteriören och även min lägenhet var prydlig invändigt. Lägenheterna är relativt rymliga, med ett rymligt badrum. Balkonger och terrasser är också bra. Det tråkiga är interiören och utrustning. Det mesta är slitet och i behov av att bli utbytt. Det är tråkigt att en sådan enkel sak som att ändamålsenliga knivar och annan basutrustning saknas, så onödigt! Däremot är kyl/frys helt ok. Soffor och fåtöljer är i behov av att bytas ut. TV;n och utbudet är rätt då torftigt, inget fritt wi-fi i allmänna utrymmen och dyrt, som vanligt, om man ville ansluta sig. Nu till det verkligt negativa, sängarna!! I vanlig ordning stenhårda, korta och inga bäddmadrasser. Jag tog upp detta med receptionen och gjorde visst bort mig när jag föreslog att de skulle köpa sängar från IKEA och fick till svar att dessa sängar kom från IKEA och att standardlängden i Spanien är 190 cm. Jag hade inget vettigt motargument längre. Sammanfattningsvis ett hyfsat hotell som kunde vara så mycket bättre om ledningen intresserade sig, men tydligen inte.

 
2018-03-16

Inlägg av Birgitta G Uppsala, Sverige

Slitet hotell som inte borde ha mer än en stjärna

Sängarna är hemska, man får ont överallt. Handdukarna slitna, fransiga och t.o.m hål i. Även lakanen var det hål i. Jätteäckliga gamla filtar. Dålig köksutrustning är det ju på alla hotell där nere, men tycker att det borde finnas en brödkniv åtminstone. Det fanns både mikro, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare men bara en kontakt i väggen. Övermålade fuktskador på väggen i vardagsrummet.Duschdraperiet var smutsigt nedtill.Fruktansvärd belysning. Ingen bordslampa bara kallt neonljus som inte räckte till att läsa i. Sänglamporna satt för högt, gick inte att läsa i sängen.För trångt vid poolen. Folk lade ut sina handdukar tidigt och kl 10 fanns ingen plats kvar. Det står visserligen i beskrivningen att det är mycket trappor inom hotellområdet men det måste framgå tydligare hur jobbiga trappor det är. Försökte byta lägenhet för att komma längre ner men det var omöjligt. Även att byta hotell var omöjligt.Förövrigt såg vi en stor kackerlacka i vardagsrummet. Sade till städpersonalen och dom visade oss på en burk med insektsmedel i ett skåp. Om man inte har några problem med att gå i en massa trappor är läget bra. Det är nära till centrum och ganska nära till havet. Ett plus är poolbaren där det finns en del att välja på i matväg.

 
2017-01-22

Inlägg av chris h vänersborg

trevligt medelklasshotell

Det var andra gången vi besökte detta lägenhetshotell som ligger centralt i puerto rico, med endast några trappor ner till köpcentrumet. Rent snyggt och lugnt på hotellet. ca 2 km till stranden, lite uppförsbacke när man går hem från stranden. Lägenheterna är rena och fina och städerskorna trevliga. Vi kan åka hit igen!

 
2015-03-24

Inlägg av ReginaSweden

Helt okej

Bodde här i början av april 2014. Lägenheten hade ett härligt kök och en härlig balkong ut mot shoppingcentret. Hotellet ligger väldigt centralt. Tar ungefär 5-6 min att ta sig till shoppingcentret. Enda jag störde mig lite på var att det luktade avlopp i badrummet under hela vistelsen och sängarna var något hårda. Men sov ändå rätt bra. Och vissa kvällar fanns det en nattvakt som stod vid ingången till hotellet. Gullig man som var riktigt trevlig, trots knackigt engelska Tycker det var rätt skönt med rymliga lägenheter. Bodde här själv, då jag åkte ner för att överraska mamma, som firade sin födelsedag i Puerto Rico.

 
2015-03-08

Inlägg av petero224 Karlstad, Sverige

Puerto Rico - Heliomar - Skön vecka

Spenderade i vecka med fru och två tonårsdöttrar på Heliomar och är mycket nöjd. Bra boende, bra rena lägenheter. Städningen fungerade utmärkt. Polen var helt ok. Bra utgångspunkt för att upptäcka Puerto Rico och omgivningarna. Wifi funkade inte så tonåringarna var frustrerade, jag tyckte det var ganska bra. Tips - undvik resturangerna i centret nedanför på kvällarna och promenera ner till stranden istället - rekommenderar Beach club. Ta en tur med färjan till Mogan, gå på marknad och ta bussen hem. Spela golf på Anfi - fantastisk bana.Be om nappgaranti om ni åker ut och fiskar.