Kundomdömen om Colina Mar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 1089 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-25


7 av 10

+
Maten, utsikten från balkongen och städningen
-
VVS, översvämning i hallen efter varje dusch, inte i badrummet!!

Bekräftad gäst: 2020-01-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-18


10 av 10

+
Man kunde välja att äta frukost pi lägenheten eller gå till resturangen
-
Vet inte

Bekräftad gäst: 2020-01-18


9 av 10

+
Food & enterteiment
-
Servis

Bekräftad gäst: 2020-01-15


10 av 10

+
Allt, utsikt, renlighet, kvalitet.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-15


8 av 10

+
Hotellet var faktiskt bättre än beskrivningen. Bra med aktiviteter, underhållning och bra poolområden. Städningen var toppen! Herrn i poolbaren var trevlig.
-
Något tråkig mat vissa dagar, men för det mesta helt ok. Ljudnivån inne i restaurangen var helt bisarrt hög och skränig. Inte speciellt ljudkänslig men det här var på en annan nivå. Min treåring satt och höll för öronen när vi var tvungna att sitta inne. Dumpa gärna strålkastarna på uteserveringen också. Barpersonalen i restaurangbaren var sura och inte speciellt trevliga. Kan behöva jobba på kundservice.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


8 av 10

+
Utsikten, poolen.
-
Variationen på maten. Dämpa musiken då det inte är vattenaktivitet.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


6 av 10

+
Det fanns alltid lediga solstolar. Inga köer till buffen.
-
Personal i restaurang/bar var på gränsen till otrevliga. Inte ett leende. Verkade ge bättre service till de som var från England.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1595 omdömen
Utmärkt
 
397
Väldigt bra
 
624
Bra
 
337
Mindre bra
 
123
Underkänt
 
114

5 senaste omdömen

2019-03-09

Inlägg av 80susannep

Bra dagtid

Hotellet som helhet är ok. Vi hade bara frukost. Inget speciellt men ok. Poolområde ok men stänger vid 17.00. Lite tidigt. Servicen i baren var stundom mycket dålig. Många behöver gå en charmkurs. Hotellrum slitet men helt ok. Bra sängar. Vi gick till amadores stranden. Väldigt fint. 3 km. Taxi kostar bara 3 euro. God mat vid köpcentrum Europa. Annars långt till allt.

 
2018-12-25

Inlägg av SwedenJessica Norrköping, Sverige

Läget!

Första gången för oss på Colina Mar. Lägenheten var enkel, köket såg ut att vara nyligen renoverat, helt och rent. Standardutrustning i skåp och lådor, stekpannan såg helt ny ut. Badrummet litet men kändes rent. Sängarna hade ju inga lyxmadrasser precis men var helt ok, fungerade att sova hela nätter i utan att vakna helt ledbruten. Utsikten, magisk. Såg ut över hela Puerto Rico-dalen och stranden, vad mer kan man önska! Personalen hade vi inga problem med, vänliga och artiga enligt oss. Vi kan absolut tänka oss att komma tillbaka hit.

 
2018-11-13

Inlägg av emmulina

Helt ok hotell.

Hotellet har fantastiskt läge och utsikt! Hårda sängar, något slitet hotell. Hög musik nästa hela dagen. Nära till den lokala shoppingstället men långt ner till stranden. Vi hade all inklusive, men maten godkänner vi inte, åt mestadels utanför hotellet dock erbjuder dom goda drinkar. De har ala carte mot betalning. Wifi inte på rummen eller AC, finns en bordsfläkt som inte fungerade för oss. Mycket myror på rummet men det finns myrspray!

 
2018-05-22

Inlägg av LennartA42

Familjeresa med barn o barnbarn

Resan var fri från negativa händelser, Men eftersom jag (77 år och dåliga ben) bör man boka flygplats där man kan sträcka på benen! Inget extra, med miljötänk, hyfsad mat, trevlig personal, Saknade lite info på resan, vi åkte hem i mörker, säg inget av naturen under oss, nästa resa blir på dagtid!

 
2018-04-03

Inlägg av Johan W

Påsk på Colina Mar 2018

Boende på Colina Mar ett högt beläget hotell i Puerto Rico 162 meter över havet med jättefin utsikt över samhället och stranden. Ner till byn finns en trapp på ca 700 trappsteg (15 min) vilket går bra nedför. Upp till hotellet tar man gärna taxi för 3,50-4 euro per resa. Hotellet är ok normal standard rent och fräscht, lite mörka färger :) . Lite hårda sängar på rummet. Vi fick en hård och en mjuk. Extrasäng finns i allrummet en tunn madrass passar små barn. Städning på rum varje dag. Vi hade inte all inclusive. Åt på byn på kvällen och enklare lunch på rummet. Samhället känns lite slitet med gamla gallerior inga kända affärer mest turistprylar. Amadores bredvid är en fin strand att besöka . Hotellet ligger ca 40 min från flygplatsen.