1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Babalu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Raili,
Eskilstuna

+
Stort fint balkong med sol sängar och fantastiska utsikt.
-
Mer bestick och bättre stekspade och stekpanna.

Bekräftad gäst: 2019-02-06


8 av 10

Eila,
Tyresö

+
Lugnt läge, stor altan och bra utrymmen
-

Bekräftad gäst: 2019-02-06


8 av 10

Torsten,
Enköping

+
Fint poolområde
-

Bekräftad gäst: 2019-01-30


9 av 10

Aila,
Västerås

+
Utsikten balkongen
-
Flera maddrasser vid poolen. De hade tagit slut när vi skulle ha

Bekräftad gäst: 2019-01-23


8 av 10

Britt-Marie,
Stockholm

+
Uppvärmd pool,stor terass.
-
Att få reda på när bussen till hemresan hämtar upp.

Bekräftad gäst: 2019-01-19


10 av 10

Malin,
Hälleforsnäs

+
Läget och balkongerna
-

Bekräftad gäst: 2019-01-12


8 av 10

Stefan,
Malmö

+
Belägenheten,.pooolen,. utsikten,. Närheten till närmaste butik.
-
Några engelspråkiga kanaler på tv.

Bekräftad gäst: 2019-01-12


4 av 10

Micke,
Öregrund

+
Läget fantastisk utsikt bra poolområde
-
Städningen kunde bli bättre annars kanon

Bekräftad gäst: 2018-12-26


8 av 10

Birgitta,
Stockholm

+
Fina lägenheter och stora balkonger och terasser. Maten i poolbaren helt ok.
-
värma upp den stora poolen som var iskall.

Bekräftad gäst: 2018-12-22


6 av 10

Ramiro,
Fuentes

+
Personal av pollen och rummet
-
Wifi.. telefon

Bekräftad gäst: 2018-12-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

643 omdömen
Utmärkt
 
201
Väldigt bra
 
253
Bra
 
117
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2018-12-12

Inlägg av 831petere Kiruna, Sverige

Bra hotel

Mycket bra & lugnt hotel till bra pris. Mestadels Skandinavien många återvändare. Det finns alltid lediga solstolar. Borde vara +3. Köksutrustningen lite sparsam. Välj deluxe rummen så får man solstolar på balkongen.

 
2018-11-17

Inlägg av Jorwil Skutskär, Sverige

Det som behövs

Detta hotell har precis det som behövs för de som vill ha en avkopplande semester utan krav på lyx. Vi lagade frukost själva och åt lättare lunch i poolbaren. Flera restauranger finns på andra sidan gatan och affärer finns också. En större kallare pool och en mindre varmare gör valfriheten god. Vi skulle kunna tänka oss att komma tillbaka.

 
2017-06-16

Inlägg av Leif D Marsfjäll

HELT OK.

Lägenheten jag bodde i var helt ok. Det mesta fanns, förutom en brödrost. Tyvärr fanns det bara en ynkligt liten TV med myntinkast och 1 Euro per timme. BBC och tyska Eurosport var de enda kanaler jag ansåg värda att se. Däremot tycks det variera från lägenhet till lägenhet, eftersom jag sett bilder där en normalstor TV fanns, utan myntinkast. Balkongerna är hotellets största tillgång. De är så väl tilltagna att både solsängar och bord med stolar ryms utan problem. Däremot är det skamligt att man måste betala för att få en solsäng på balkongen, 6 Euro för en vecka. Sängarna är i vanlig ordning ett kaptitel för sig, hårda och korta. Dessutom hade min säng tydligen något slags gummiunderlägg under underlakanet, typ sådana som brukar finnas på sjukhus och jag anser att de är obehagliga. Fukten från kroppen blir kvar under nattens lopp och det är inte bra. Städningen var av normal standard, ingenting att klaga på i det fallet. Läget är på topp, dvs. jättehögt upp. Man kan gå upp från Amadores-stranden på ca 20 minuter, men det är en mödosam promenad. Europa Shoppingcenter som ligger 2 minuter bort har ett par mataffärer och restauranger, men jag tycker det är ett riktigt trist shoppingcenter. Sammanfattningsvis tycker jag att läget, frånsett utsikten ut över havet, är rätt så trist. Det finns bättre alternativ.

 
2016-11-02

Inlägg av Ellinor Å

Havsutsikt och bra priser!

Verkligen prisvärt boende. Fin utsikt med stor balkong och två pooler. Hotellet ligger bra till mellan puerto rico och Amadores. Värt att nämna är att hotellet ligger ovanför en lång backe eller trappa, men vi hade inget emot att gå. Man får betala extra för wifi som fungerar sisådär och rummen var varma.

 
2016-04-03

Inlägg av nicella Lysekil, Sverige

Lägenhet med havsutsikt.

Lägenheten var bra med separat sovrum och ett väl utrustat kök, sittplatser inne och soffa. Det fanns kaffekokare och brödrost m.m. Rymligt badrum med dusch och toalett. Hårtork fanns. Altanen var stor och hade en strålande utsikt. Två solstolar och bord med stolar för frukost. Härligt! Lite störande med musik från poolområdet från 9.00-22.30 varje dag. Låg högt upp men taxi fanns lätt. Bra läge med strand åt båda håll 500 m. när man gått ner för backarna. Dyr Wifi 20E för 4 dagar. Dålig mottagning.