Kundomdömen om Babalu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 240 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
So friendly stuff.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


6 av 10

+
Läget
-
Det som är gjort är nog gjort

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Läget
-
Mera köksutrustning och ev takfläkt/bordsfläkt ??

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
Stort badrum,bekväma sängar,stor altan
-
Lite mer köks utrustning

Bekräftad gäst: 2020-02-12


9 av 10

+
Härlig utsikt stor balkong bra städning sköna sängar
-
Bättre köks utrustning tex ingen stek spade fick gå och köpa en

Bekräftad gäst: 2019-12-29


5 av 10

+
Poolområdet var bra,och balkongen
-
Städningen inte så bra och bäddningen av sängen såg väldigt slarvigt ut varje dag,skärpning.

Bekräftad gäst: 2019-12-28


8 av 10

+
Läget, utsikten och balkongen.
-
Städning och service i receptionen

Bekräftad gäst: 2019-12-21


7 av 10

+
Fantastisk balkong
-
Bättre mat vid poolbaren

Bekräftad gäst: 2019-12-21


1 av 10

+
ingen
-
?

Bekräftad gäst: 2019-12-21


8 av 10

+
Mysigt, lagom stort, uppvärmd pool, pollbaren och läget. Sol hela dagen!!
-
SÄNGARNA!!! De är sten hårda! Det är bara en hård resårmadrass utan någon bäddmadrass.

Bekräftad gäst: 2019-12-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

691 omdömen
Utmärkt
 
221
Väldigt bra
 
269
Bra
 
119
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2019-11-24

Inlägg av Ingela S

Kan inte rekommendera Babalu

Städningen är ok förutom smutsigt örngott, smutsiga glas och koppar, en del hårstrån, fågelbajs på balkongmöblerna. Vi började med att diska och torka rent. Det gav ett trött och halvsunkigt intryck. Finns ingen TV-kontroll eller vattenkokare, det kan tydligen hyras vid receptionen. Personalen var okej, inte otrevliga men svarade så kortfattat som möjligt på våra frågor. Polen är okej, en del är uppvärmd, det fanns alltid solstolar, De var i hårdplats men mjuka dynor kan hyras. Vid polbaren spelas musik på rätt hög volym, de sänkte lite när jag bad om det. Långt att gå i branta backar eller trappor till både Amadores och Puerto Rico men ger bra motion. Utsikten är fantastisk. Ett basic boende som är värd 2 stjärnor.

 
2019-07-29

Inlägg av Peter J Puerto Rico, Spanien

Flera besök

Har bott här flera gånger, många år i rad. Rent snyggt trevlig personal och bra läge in The top of Puerto Rico. Ingen lyx men det som behövs finns och fungerar! Lite långt ner till centrum och stranden om man vill vistas mycket där men finns fungerande taxi och busstrafik. Vi är nöjda.

 
2018-12-12

Inlägg av 831petere Kiruna, Sverige

Bra hotel

Mycket bra & lugnt hotel till bra pris. Mestadels Skandinavien många återvändare. Det finns alltid lediga solstolar. Borde vara +3. Köksutrustningen lite sparsam. Välj deluxe rummen så får man solstolar på balkongen.

 
2018-11-17

Inlägg av Jorwil Skutskär, Sverige

Det som behövs

Detta hotell har precis det som behövs för de som vill ha en avkopplande semester utan krav på lyx. Vi lagade frukost själva och åt lättare lunch i poolbaren. Flera restauranger finns på andra sidan gatan och affärer finns också. En större kallare pool och en mindre varmare gör valfriheten god. Vi skulle kunna tänka oss att komma tillbaka.

 
2017-06-16

Inlägg av Leif D Marsfjäll

HELT OK.

Lägenheten jag bodde i var helt ok. Det mesta fanns, förutom en brödrost. Tyvärr fanns det bara en ynkligt liten TV med myntinkast och 1 Euro per timme. BBC och tyska Eurosport var de enda kanaler jag ansåg värda att se. Däremot tycks det variera från lägenhet till lägenhet, eftersom jag sett bilder där en normalstor TV fanns, utan myntinkast. Balkongerna är hotellets största tillgång. De är så väl tilltagna att både solsängar och bord med stolar ryms utan problem. Däremot är det skamligt att man måste betala för att få en solsäng på balkongen, 6 Euro för en vecka. Sängarna är i vanlig ordning ett kaptitel för sig, hårda och korta. Dessutom hade min säng tydligen något slags gummiunderlägg under underlakanet, typ sådana som brukar finnas på sjukhus och jag anser att de är obehagliga. Fukten från kroppen blir kvar under nattens lopp och det är inte bra. Städningen var av normal standard, ingenting att klaga på i det fallet. Läget är på topp, dvs. jättehögt upp. Man kan gå upp från Amadores-stranden på ca 20 minuter, men det är en mödosam promenad. Europa Shoppingcenter som ligger 2 minuter bort har ett par mataffärer och restauranger, men jag tycker det är ett riktigt trist shoppingcenter. Sammanfattningsvis tycker jag att läget, frånsett utsikten ut över havet, är rätt så trist. Det finns bättre alternativ.