1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Helen,
Malmö

+
Värmen och solen. Utsikten.
-
Hotellrummet luktade mögel. Vi fick visserligen byta rum men det blev inte någon bra upplevelse då de fyra första nätterna var jobbiga. Alla kläder luktade och luftkonditioneringen fungerade ej.

Bekräftad gäst: 2019-02-23


9 av 10

Lars,
Eskilstuna

+
Läget samt rummen var bra
-
Sängarna var alldeles förnmjuka

Bekräftad gäst: 2018-11-28


7 av 10

Jenny,
Stockholm

+
Aktiviteterna
-
Service och städning

Bekräftad gäst: 2018-11-28


6 av 10

Monika,
Onsala

+
Utomhusgymmet!
-
Utbildning av kökspersonalen - vi var 2 i vårt sällskap som blev matförgiftade! Vi låg i 24h var, helt utslagna - hur är det möjligt 2018 att man steker kyckling, gris och nöt på SAMMA stekyta och dessutom tar i det ostekta köttet med samma instrument som det lagade när man serverar maten???!!! Under all kritik! Dessutom var servicen väldigt ojämn och städningen var katastrof.

Bekräftad gäst: 2018-04-07


9 av 10

,

+
All personal var mycket vänliga, positiva och tjänstvilliga.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-17


10 av 10

Lillebeth,
Väddö

+
Inga extra avgifter för saftybox, handdukar mm mycket bra!
-
Rummen i markplan mot poolområdet bör nedgraderas! Full insyn råder och samtliga gäster i bokade rum där behövde ha de tjocka gardinerna fördragna dygnet runt. Vi fick ett sådant och begärde byte snarast. Första natten bodde vi i ett sådant rum. I receptionen var de tillmötesgående och vi bytte dag två.

Bekräftad gäst: 2018-03-14


9 av 10

Bror,
Mariehamn

+
varmt poolvatten och bra gym
-
Inte så bra utsikt från rummet p.g.a. övre våningens tak och svårt att få sol på uterummet p.g.a rummets läge mot norr (knappast lätta problem att lösa!) I övrigt var rummet mycket bra

Bekräftad gäst: 2018-02-03


8 av 10

Åke,
Gävle

+
Att det mesta fanns inom hotellet.
-
I framtiden bör man se till att skilja på barnfamiljer och pensionärer på grund av smittorisken. Andra veckan blev först jag och sedan hustrun smittade och kraftigt förkylda. Besök hos läkare och penicillinbehandling samt 1 vecka av 2 spolierad. Vi är i 80 årsåldern och vet att barn är oerhört smittsamma. Vi har 12 barnbarn samt 3 barnbarnsbarn så vi vet vad vi talar om. Aldrig mer bokar vi hotell utan att förvissa oss om att det är för vuxna.

Bekräftad gäst: 2018-01-31


8 av 10

Resglad,
Stockholm

+
Konceptet, tyst; respektfullt, bekvämt, vänligt
-
Mjukare solstolar vid poolen, se över standarden på superiorklass ( badrockkar ska vara hela , poolhanddukar hela mm)

Bekräftad gäst: 2018-01-27


9 av 10

Mari-Ann,
Mariestad

+
Standard, service, vänlighet och bekvämligheten.
-
Jämnare kvalitet på maten i a l carte-restaurangen.

Bekräftad gäst: 2017-12-27


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.