Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

  • Nytt och toppmodernt
  • Rymliga rum och sviter
  • Promenadavstånd till hamnen

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till Radisson Blu Resort & Spa – ett helt nytt och toppmodernt lyxhotell i en av Gran Canarias allra charmigaste orter Puerto de Mogán. På hotellet finns allt för att du ska kunna koppla av – stort poolområde med separat barnpool, två restauranger, ett härligt spa. Till den charmiga hamnen i Puerto de Mogán är det promenadavstånd.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Mycket bra att poolerna var uppdelade för barnfamiljer och tyst pool
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Radisson Blu Resort & Spa är ett helt nytt, toppmodernt lyxhotell som ligger i charmiga Puerto de Mogán. Här finns två poolområde med flera saltvattenpooler, varav en separat barnpool som är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar. Observera att ett av poolområdena är under renovering (golvbyte) fram till 4 december 2019 vilket kan vara störande dagtid.

På hotellområdet finns en bufférestaurang och en italiensk à la carte-restaurang. Vårdad klädsel middagstid (män ska bära långbyxor). En snackbar som erbjuder enklare italienska rätter och snacks.

Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år. Spa med massage och diverse sköna behandlingar mot avgift. Gym. Gratis pilates, yoga, volleyboll, fotboll, basket och klättervägg. Tennis och paddeltennis mot avgift. Löparbana på 1 kilometer. Gratis wifi på hela hotellområdet. Room service. Ca 100 meter till ett litet köpcentrum med ett par affärer och restauranger. Ca 800 meter till stranden och den mysiga hamnen med butiker, caféer och restauranger.

Måltider

Frukostbuffé. Julmiddag (25 dec) och nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Observera att ett av poolområdena är under renovering (golvbyte), vilket kan vara störande dagtid. Renoveringen beräknas vara klar kring den till 12 december.