1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cordial Muelle Viejo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Johanna ,
Stockholm

+
Läget, poolen. Lugnt och skönt iom att det inte fanns någon bar/restaurang. Under vår vecka installerades en kaffemaskin så det var toppen
-
Det sämsta var alla kackerlackor i rummen. Var helt otroligt många och hotellet bör saneras för att minimera dessa. Inte kul att hitta kackerlackor i köksskåpen.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Katharina,
Åkersberga

+
Bra läge, fräscha lägenheter, fantastisk altan och bonus med färskt bröd varje morgon.
-
Markisen över altanen hjälpte inte mot den gassande solen på eftermiddagen, det gåt kanske att förbättra. När vi kom fram till hotellet och skulle checka in fanns det ingen hotellpersonal på plats så det tog en stund innan vi kom in på hotellet, så det kan också förbättras.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Margaretha,
Hässleholm

+
Perfekt läge!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

,

+
Fin, stor, ren och modern lägenhet. Fin uteplats med havsutsikt.
-
Möjlighet att nå någon ansvarig efter kontorstid.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Sandra,
Sandviken

+
Läget är helt fantastiskt samt att det var fräscht, rent och snyggt. Stooor altan/balkong
-
Allt var toppen!!

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Stefan ,
Hallstahammar

+
Storlek och utrustning. Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Charlotte,
Helsingborg

+
Rent, lugnt, bra läge och supertrevlig personal!
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Bibban,
Lomma

+
Perfekt läge. Fullt utrustat kök. Underbar personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

,

+
Lugnt, rymligt, rent och vacker miljö
-
Gym

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

,
STO

+
Läget, utrustningen, renheten,finishen, stillheten, poolområdet, ligger "mitt i smeten".
-
Variation på frukostbröden som hänger på dörren.

Bekräftad gäst: 2019-05-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

31 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
1
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-04-23

Inlägg av 992svene Härnösand, Sverige

Överträffade alla förväntningar !

Hotellet ligger perfekt vid stranden i Puerto de Mogan. Inte många steg ner till stranden eller första restaurangen. På hotellet/i lägenheten finns allt du kan önska dig. Gott om förvaring, bra sängar. Fint badrum med takdusch. Kök med bra utrustning, stor kyl och frys. TV i både v-rum och sovrum. Balkong med bord och fyra stolar samt två solsängar. Fjärrmanövrerad markis. Bröd på dörrhandtaget varje morgon. Poolen är stor och inte alls kall, åtminstone inte då vi var där, 3-17 april, gissar minst 22 C. Gott om plats kring poolen. Utsikt mot havet från poolen. Mycket bra bemötande av personalen.

 
2019-04-04

Inlägg av B1477GAsofial Puerto de Mogán, Spanien

Hotellet är toppen

Jag och min man har nu varit här snart en vecka. Helt fantastiskt. Fin utsikt från balkongen, se bild. Den är tagen från vår lägenhet. De har trevlig personal framförallt Ruth som är Väldigt service inriktad. Vi har fått känslan om att de är måna att gästerna skall trivas. Väldig bra städning Om det nu skulle vara något konstruktivt så skulle vi ha önskat oss lite varmare pool..

 
2019-04-01

Inlägg av CamillaKazantzis

Amazing hotel!!

This is our new favorite hotel at Gran Canaria. We had an 2 bed apartment and it was big and it has everything you need when you are on vacation. We had room 206. Perfect location and so calm. The staff is so nice and they keep this hotel so nice and clean. We got bread on the door every morning and that is so good to have for breakfast. We will definitely go back next year.

 
2019-01-19

Inlägg av Ann-Sofie L

Great place to stay!

Nice hotel with apartments, large rooms and a BIG terrass. Nice pool, lots of sunbeds. All kitchen equipment and fresh bread hanging on the door every morning. An extra plus för Ruth, very nice receptionist! Ann-Sofie and Peter, Sweden

 
2018-12-27

Inlägg av sabinaandfamily

Beautiful location, wonderful sea view, great service, clean and tidy.

We very much appreciated hotel Cordial Muelle Viejo as a family with kids. The location is great and the apartments modern, clean and fresh. Wonderful pool area and garden. Good service and we really felt welcome. It is a place where you feel at home. The children loved it.