Kundomdömen om Cordial Muelle Viejo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 328 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Karin,
Sollentuna

+
Läget. Poolområdet Trevligt med brödpåse på dörren varje morgon
-
En mindre kastrull till köket. Ett bordtennisbord.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

Wisam,
Tomi

+
Platsen
-
Frukost och mer arbete med insiktar för att det ligger nära berget

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

David ,
Stockholm

+
Poolområdet och lägenheten
-
Borde finnas en enklare bar vid poolområdet. För korta pooltider (varför stänga poolen redan klockan 18?). Personalen syntes oftast inte till i receptionen.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Jenny,
Kristianstad

+
Poolen och utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Tom,
Stockholm

+
Lugnet, poolen, lägenheten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Esmail,
Stockholm

+
Pool
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Youssef,
Filipstad

+
Allt i hotellet är 10 av 10
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Satu,
Gävle

+
Tillgänglighet av solstolar och de underbara "himmelssängarna". Lyx!
-
Poolen kunde vara öppen längre än till 18

Bekräftad gäst: 2019-08-21


10 av 10

Hamed,
Stockholm

+
läge nära havet med fina poolen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-21


8 av 10

Mattias,
Årsta

+
Läget, poolområdet, altanen, fräschhet.
-
Utökad service i form av bar/dyl på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-08-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

37 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
2
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-04-23

Inlägg av 992svene Härnösand, Sverige

Överträffade alla förväntningar !

Hotellet ligger perfekt vid stranden i Puerto de Mogan. Inte många steg ner till stranden eller första restaurangen. På hotellet/i lägenheten finns allt du kan önska dig. Gott om förvaring, bra sängar. Fint badrum med takdusch. Kök med bra utrustning, stor kyl och frys. TV i både v-rum och sovrum. Balkong med bord och fyra stolar samt två solsängar. Fjärrmanövrerad markis. Bröd på dörrhandtaget varje morgon. Poolen är stor och inte alls kall, åtminstone inte då vi var där, 3-17 april, gissar minst 22 C. Gott om plats kring poolen. Utsikt mot havet från poolen. Mycket bra bemötande av personalen.

 
2019-04-04

Inlägg av B1477GAsofial Puerto de Mogán, Spanien

Hotellet är toppen

Jag och min man har nu varit här snart en vecka. Helt fantastiskt. Fin utsikt från balkongen, se bild. Den är tagen från vår lägenhet. De har trevlig personal framförallt Ruth som är Väldigt service inriktad. Vi har fått känslan om att de är måna att gästerna skall trivas. Väldig bra städning Om det nu skulle vara något konstruktivt så skulle vi ha önskat oss lite varmare pool..

 
2019-09-01

Inlägg av Kristina V

Exelent hotel

Exelent hotel. Good location, nice pool, extremely kind personal. However we had problem with transfer, which we tried to book via hotels website - money from bank account were deducted, and booking confirmation never arrived. As I understood - it is another company provides transfer services. It took 3 months to get refunded. So I would advise to think twice before booking transfer.

 
2019-04-01

Inlägg av CamillaKazantzis

Amazing hotel!!

This is our new favorite hotel at Gran Canaria. We had an 2 bed apartment and it was big and it has everything you need when you are on vacation. We had room 206. Perfect location and so calm. The staff is so nice and they keep this hotel so nice and clean. We got bread on the door every morning and that is so good to have for breakfast. We will definitely go back next year.

 
2019-01-19

Inlägg av Ann-Sofie L

Great place to stay!

Nice hotel with apartments, large rooms and a BIG terrass. Nice pool, lots of sunbeds. All kitchen equipment and fresh bread hanging on the door every morning. An extra plus för Ruth, very nice receptionist! Ann-Sofie and Peter, Sweden