Kundomdömen om Cordial Muelle Viejo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 393 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Bra läge med god standard
-
En hotellbar

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Suveränt läge, bästa hotellet och balkong jag bott på! Poolen och hela området och solsängar, superbra!
-
Tillgång till flaskvatten, skulle finnas en tjänst att få vatten till rummet. Det var långt att gå till Spar och kånka vatten varje dag. En liten poolbar kanske.

Bekräftad gäst: 2020-03-11


10 av 10

+
Läget och att det är så lugnt
-

Bekräftad gäst: 2020-03-08


10 av 10

+
Läget vid vattnet. Stor lägenhet med plats för oss alla sex. Välutrustad.
-
Angående fråga 6: Det fanns ingen restaurang på hotellet, och vi saknade inte den. Det fanns många restauranger och serveringar i närheten.

Bekräftad gäst: 2020-02-29


10 av 10

+
Läget, poolområdet och den fina lägenheten.
-
Wi-Fi!!! Fungerade inte särskilt bra. För svagt. Kom och försvann.

Bekräftad gäst: 2020-02-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-16


10 av 10

+
Toppen hotell, stort rum fin stor altan alla bekvämligheter man kan önska sig med bästa läge vid stranden/havsutsikt. Brödpåse på dörren varje morgon är verkligen fint . Ett stort Tack till Rut och Nick för bästa service och alltid ett leende , och så klart tack till alla vi inte kan namnen på men gjort vår resa så bra .
-
Vi var och är jätte nöjda och Vill komma tillbaka nästa år .

Bekräftad gäst: 2020-02-15


10 av 10

+
Helt fantastiskt hotell. Allt stämmer. Kommer att boka igen. Bättre kan det inte bli. Vi har inget att anmärka.
-
Inget, då försämras det kanske

Bekräftad gäst: 2020-02-09


10 av 10

+
Mycket fint rum med stor balkong,badrummet mycket fräscht,frukostbröd varje morgon på dörren,läget helt perfekt.Trevlig personal.
-
En poolbar

Bekräftad gäst: 2020-02-01


10 av 10

+
Bästa läge i samhället närhet till havet, lägenheten stor och välutrustad, rent och välordnat
-
Någon form av servering vid receptionen vore ett plus

Bekräftad gäst: 2020-01-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

49 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
4
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2020-03-31

Inlägg av 13matsl Örnsköldsvik, Sverige

Coronasemester.

Åkte precis i fel tid. Hela Spanien i karantän. Ett fantastiskt fint lägenhetshotell. Trevlig personal och ett av de absolut bästa lägen jag bott på. Sol fr 11 till nedgång. Fint poolområde som vi tyvärr bara fick nyttja 2 dagar pga corona. Åker gärna tillbaka.

 
2020-01-29

Inlägg av sviddas66

Flugan

Fantastiskt hotel, jättefina rum med stor balkong med utsikt mot strandpromenaden, stranden ligger 20m från hotellet, personalen jätte trevliga Poolen är mycket fin och rent. Prova restaurangen som ligger direkt när man kommer ut från hotellet. Hit återkommer vi flera gånger.

 
2019-11-25

Inlägg av anma774 Göteborg, Sverige

Fräscht lägenhetshotell

Fräscht lägenhetshotell. Tre våningar med ca 25 lägenheter. Hälften har utsikt mot stranden medan hälften av hotellängan snarare har ”utsikt” mot bar eller trädkronor. Nytt och fräscht. Städning 5 dagar i veckan. Bröd på dörren varje morgon.

 
2019-10-27

Inlägg av KjellA238 Strängnäs, Sverige

Bästa boendet

Fantastiskt hotell med bästa läge vid stranden. Stora lägenheter med stor altan och utsikt mot havet. Pool precis vid havet. Välutrustade lägenheter med kyl, frys, ugn och micro. Även tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Bra aircondition och mycket bra wifi överallt på området. Frukostbröd på handtaget varje morgon. Städning 5 dagar i veckan om man önskade det. Vi har inget att klaga på. Bästa boendet helt enkelt.👍🏻

 
2019-04-23

Inlägg av 992svene Härnösand, Sverige

Överträffade alla förväntningar !

Hotellet ligger perfekt vid stranden i Puerto de Mogan. Inte många steg ner till stranden eller första restaurangen. På hotellet/i lägenheten finns allt du kan önska dig. Gott om förvaring, bra sängar. Fint badrum med takdusch. Kök med bra utrustning, stor kyl och frys. TV i både v-rum och sovrum. Balkong med bord och fyra stolar samt två solsängar. Fjärrmanövrerad markis. Bröd på dörrhandtaget varje morgon. Poolen är stor och inte alls kall, åtminstone inte då vi var där, 3-17 april, gissar minst 22 C. Gott om plats kring poolen. Utsikt mot havet från poolen. Mycket bra bemötande av personalen.