Kundomdömen om Cordial Mogan Valle

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 83 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trivelig og oversiktlig.
-
Vi trenger inge forbedring.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
Servicen
-
Maten

Bekräftad gäst: 2020-02-12


8 av 10

+
Frukosten Poolen Rums städningen
-
Få bort alla kattor. Gjorde sina behov i korridorerna Duvorna påträngande

Bekräftad gäst: 2020-01-18


10 av 10

+
Bra och rymliga lägenheter med stor altan med eftermiddagssol. "The queit pool" är en skön och avstressande miljö, alltid snyggt och fräscht. Hotellet har ett lugnt läge.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-12


8 av 10

+
Bra läge, stort och bra rum och badrum
-
Lite krokar på väggarna att hänga jacka och kofta på och i sovrummet för morgonrock

Bekräftad gäst: 2020-01-11


8 av 10

+
Bra och tillmötesgående reception och trevlig personal i matsalen
-
Städningen och köksutrustning

Bekräftad gäst: 2019-12-15


8 av 10

+
Bra med parkeringsmöjligheter nära hotellet. Alltid tillmötesgående personal i receptionen.
-
Tråkigt med katterna som bajsade på vår balkong nästan varje natt och förde oväsen (skrek) på nätterna

Bekräftad gäst: 2019-12-14


8 av 10

+
Läget, hotellet i sig
-
Det luktade mögel i vår lägenhet. Städningen kan absolut förbättras! Byt inte handdukar varje dag. Bättre skyltning, det är lite svårt att hitta!

Bekräftad gäst: 2019-11-13


8 av 10

+
Bra med olika pooler. Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-20


10 av 10

+
Stor och trevlig lägenhet. Fin terass.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

2860 omdömen
Utmärkt
 
1299
Väldigt bra
 
1162
Bra
 
290
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
43

5 senaste omdömen

2019-12-15

Inlägg av Anders W Stockholm, Sverige

Väldigt väldigt bra!

Mycket bra hotell med eget boende. Hjälpsam och trevlig personal. Hotellet ligger på en berg sida så det är nivåskillnader men det finns mycket gott om hissar i hela området så inga problem för någon. Rummen är mycket snygga. TV i både vardagsrum och sovrum med svensk kanal. All tänkbar utrustning i köksdelen hög standard i duschrum/toalett och i övrigt. Vi bodde längst ner med härligt grönskande växter omkring och endast en minuts gång till en av poolerna. Tio minuters promenad ner till hamnen där alla förträffliga fisk och skaldjurs restaurangerna ligger med alla hus översållade med Bouganville och andra vackra blommor. Rekommenderar starkt detta ställe.

 
2019-11-11

Inlägg av G7353FUdaniell

Bra hotell

Ett trevligt hotell i en mysig by. Lägenheten var fräsch, välstädad och mysig. Ett plus för den fina balkongen/terassen. Köket var välutrustat och badrummet modernt och snyggt. Den ena poolen var kall de första dagarna, men höll efter ett par dagar ca 27 grader. Personalen på hotellet var både hjälpsamma och trevliga.

 
2019-03-28

Inlägg av andersgkarlsson Stockholm, Sverige

Bra för barnfamiljer

Ganska stort lägenhetshotel, med bra utrymme i lägenheterna. Dock relativt slitet hotell, med sängar som bör bytas. Dock stort plus för dom väl tilltagna altanerna/balkongerna, dom största jag haft, och väldigt bra.Läget mycket bra och en mysig by, som var väldigt trevlig. Personalen hjälpsam och bra. Dock tycker jag den passar familjer med barn bäst, inte så hög mysfaktor för vuxna, utan då behöver man gå ut. Många bra ställen att äta på.

 
2019-03-09

Inlägg av Throwmountain Linköping, Sverige

Stort och familjevänligt

Riktigt stort och bra lägenhetshotell. Vi fick först ett rum som inte var enligt våra önskemål då det rummet vi skulle få ej var klart. Vi sa till och fick byta andra dagen utan problem. Då jag fyllde år under resan så blev vi även gratulerad med en flaska bubbel, mycket trevligt. Helt ok poolområde. Splash parken var väl si så där.. våra barn tyckte den var lite tråkig. Ingen morgonsol på balkongerna då solen går upp på samma sida berget som hotellet ligger på. Sol på balkongerna från ca 11-17. Personalen i receptionen och barerna var väldigt trevliga och vänliga och vi hade en mycket bra vecka!

 
2019-01-04

Inlägg av Susanne B Göteborg, Sverige

Perfekt semester

Har varit här för 4:e gången och vi är alltid lika nöjda. Vi firade två födelsedagar samt nyår på hotellet. Förbättringsarbeten pågår hela tiden. Denna gång överraskades vi av nyrenoverade badrum. Lägenheterna är stora med TV i båda rummen och en stor terass. Det saknades en stol och en fjärrkontroll men när vi sa till fixade personalen det omgående. Vi har alltid fått ett väldigt bra bemötande och tycker att servicen är kanon. Yngsta sonen råkade ut för en liten olycka och behövde sys. Vi fick fantastisk hjälp direkt och läkaren väntade på oss i grannhotellet. Animationsteamet var också jättebra. Barnen älskade aktiviteterna, framför allt minidisco på kvällarna. Det finns en klätterställning med rutschkana och bollhav samt bordtennis och billardbord direkt utanför restaurangen. Detta underlättar enormt när barnen är klara med maten och de vuxna vill sitta kvar en stund. Buffen är varierat och det blir inte tråkigt även vid längre vistelse. Dock hade jag önskat mer vegana alternativ, exempelvis sojaprodukter som tofu eller plantbaserade alternativ till den vanliga mjölken. Som Club Cordial medlem fick vi en välkomstpresent i form av en frukttallrik och en flaska vin. På nyårskvällen ingick bubbel, vin och en fantastisk nyårsbuffet. Vi kommer säkert tillbaka!