1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cordial Mogan Valle

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Karin,
Eklund

+
Allt. Vi har bott där 6-7 ggr.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


9 av 10

Eva,
Partille

+
Läget och stor terass
-
Varmare vatten i splash parken. Bättre stekpanna på rummet, skulle funnits stekspade också. Städpersonalen kom för tidigt. De knackade på mellan 10-10.30 ca. Då hade vi knappt hunnit äta frukost.. En dag satte vi upp lappen om att vi ej ville bli störda på förmiddagen och vände på den vid 12 sålde kunde se att de fick komma. Kl 15.40 hade de skrivit en lapp om att de inte städat pga. att vi inte velat bli störda.. Kuddarna i sängarna var otroligt obekväma. Långa, hårda, platta.. de sämsta kuddarna vi provat någonsin.

Bekräftad gäst: 2019-02-17


8 av 10

Martin,
Stockholm

+
Bra läge, bra lägenhet. Hade skickat mail till hotellet inann och bett - om möjligt - att få ett rum i en specifik del av hotellet. Det funkade bra.
-
Vi fick ett gult armband vid incheckningen för att "visa att vi bor där" enligt damen i receptionen. Eftersom vi har bott där förut tog det inte lång tid att räkna ut att det gula armbandet betyder "akta, dessa personer har bara bokat rum och inte några måltider". Lite blekt av Cordial. Vi är mycket beresta, snart 60, även återkommande gäster på detta ställe. Banden åkte redan på kvällen och vi såg till att undvika allting på hotellet och dricka/äta ute. Jag reser mycket mot Latinamerika och där förväntar jag mig sådant.

Bekräftad gäst: 2019-02-16


8 av 10

Elisabet,
Tungelsta

+
Fina lägenheter med bra utrustning!
-
Bättre städning! Poolen vid vårt rum stängdes av utan information om varför och när den skulle öppnas igen! Stängd måndag till torsdag = nästan hela veckan. Inte ok! Trädgårdsskötsel tidig morgon utanför rummet med mycket högljudd personal.

Bekräftad gäst: 2019-02-16


8 av 10

Kerstin,
Stockholm

+
Frukosten och utsikten
-
Krångligt att hitta numret på hissarna. Det borde stå på baksidan av hiss schaktet där pilarna är och inte bara vid hissdörren. Vi fick åka 4 olika hissar varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-02-13


6 av 10

Kenth,
Falun

+
-
Rummet vette mot ett tegeltak samt ett platt tak med några värmepumpar samt kattexkrementer.Vi har bott på hotellet ett antal gånger tidigare och då varit mycket nöjda med utsikten och rummet i övrigt.Vi hade naturligtvis kunna begära ett annat rum, men eftersom vi fick vänta drygt två timmar på att rummet skulle bli klart, och var trötta efter en lång resa kändes det inte som en option.

Bekräftad gäst: 2019-02-02


10 av 10

Kent ,
Strängnäs

+
Bra utrustning i lägenheten
-

Bekräftad gäst: 2019-01-30


10 av 10

Linnea,
Enköping

+
Familjärt Inbott många pooler
-
Få bort alla katter ! De är mycket störrande ! Pussar in sina revir !!! Luktar illa !!!

Bekräftad gäst: 2019-01-26


9 av 10

Kasia,
Sollebrunn

+
Fjärde året vi är där o vi är nöjda, perfekt när man har barn med sig. Lagom stort o bra läge.
-
Badvakten i år var kass. Nya regler och tillrättavisningar åt barnen hela tiden så de tyckte inte det var lika kul att bada i år som tidigare.

Bekräftad gäst: 2019-01-20


7 av 10

Barbro,
Kullavik

+
Altanen till lägenheten
-
Maten Bättre WiFi Informera bättre om nivåskillnader och utspritt hotell

Bekräftad gäst: 2018-12-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

2649 omdömen
Utmärkt
 
1170
Väldigt bra
 
1105
Bra
 
273
Mindre bra
 
63
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2019-03-09

Inlägg av Throwmountain Linköping, Sverige

Stort och familjevänligt

Riktigt stort och bra lägenhetshotell. Vi fick först ett rum som inte var enligt våra önskemål då det rummet vi skulle få ej var klart. Vi sa till och fick byta andra dagen utan problem. Då jag fyllde år under resan så blev vi även gratulerad med en flaska bubbel, mycket trevligt. Helt ok poolområde. Splash parken var väl si så där.. våra barn tyckte den var lite tråkig. Ingen morgonsol på balkongerna då solen går upp på samma sida berget som hotellet ligger på. Sol på balkongerna från ca 11-17. Personalen i receptionen och barerna var väldigt trevliga och vänliga och vi hade en mycket bra vecka!

 
2019-01-04

Inlägg av Susanne B Göteborg, Sverige

Perfekt semester

Har varit här för 4:e gången och vi är alltid lika nöjda. Vi firade två födelsedagar samt nyår på hotellet. Förbättringsarbeten pågår hela tiden. Denna gång överraskades vi av nyrenoverade badrum. Lägenheterna är stora med TV i båda rummen och en stor terass. Det saknades en stol och en fjärrkontroll men när vi sa till fixade personalen det omgående. Vi har alltid fått ett väldigt bra bemötande och tycker att servicen är kanon. Yngsta sonen råkade ut för en liten olycka och behövde sys. Vi fick fantastisk hjälp direkt och läkaren väntade på oss i grannhotellet. Animationsteamet var också jättebra. Barnen älskade aktiviteterna, framför allt minidisco på kvällarna. Det finns en klätterställning med rutschkana och bollhav samt bordtennis och billardbord direkt utanför restaurangen. Detta underlättar enormt när barnen är klara med maten och de vuxna vill sitta kvar en stund. Buffen är varierat och det blir inte tråkigt även vid längre vistelse. Dock hade jag önskat mer vegana alternativ, exempelvis sojaprodukter som tofu eller plantbaserade alternativ till den vanliga mjölken. Som Club Cordial medlem fick vi en välkomstpresent i form av en frukttallrik och en flaska vin. På nyårskvällen ingick bubbel, vin och en fantastisk nyårsbuffet. Vi kommer säkert tillbaka!

 
2019-01-04

Inlägg av Camper747114 Lomo Quiebre, Spanien

4:e gången

4 gången på samma hotell, och vi gillar de, i år har dom dock börjat med löjliga plastarmband som man måste ha trots att det inte är ett ”all inclusive” hotell, poolen känns kallare än förra året och sängarna är lika dåliga som alltid. Vi får se om de blir en 5:e gång

 
2018-12-08

Inlägg av 955ylvaa

Dröm om en skön vecka

Vi ville komma iväg en vecka för att koppla av och njuta av lite varmare klimat. Personalen är trevlig. Fram för allt i receptionen. Skulle vilja ge högre poäng men det går tyvärr inte. Frukost helt ok. Allt man kan önska sig. Ljudnivån lite för högt för att riktigt njuta. Det regnade dessvärre när vi var där. Då gick det inte att sitta ute på terassen. Taket var segelduk som läckte igenom och droppade länge efter att regnet upphört. Gick alltså tyvärr inte att sitta ute trots att det inte var kallt. Sängarna var sköna men hemska kuddarna var helt bedrövliga, platta och totalt omöjliga att forma efter nacke och huvud. Vi trivdes trots allt men kuddar och terass utan lite tak drog ner betyget.

 
2018-07-04

Inlägg av marcusp885 Gävle, Sverige

Bra familjehotell

Reste med familj bestående av två vuxna och två barn till Puerto de Mogan. Kom sent på natten och vi blev väl emottagna i receptionen. Vid minsta problem så fick vi omedelbar service. Vi fick en en lägenhet med ett sovrum och vardagsrum lägenheten hade även en gigantisk balkong/altan ca 30 kvm med två solstolar matbord för fyra personer samt dusch. Rummet var fräscht och städades 5ggr varje vecka. Hotellet hade en splash park för de minsta och även tre pooler varav en så kallad tyst pool för de som inte vill ha så mycket stoj. Vid splash park fanns en servering av lite enklare rätter såsom pizza. Vi tog med oss pizza till poolen några gånger och den var helt klart godkänd. Hotellet kändes säkert så vid två tillfällen lät vi våra barn 10 och 12 år stanna på hotellet medan vi gick ned till stranden ca 10 minuters promenad från hotellet. Vi hade självhushåll så vi testade inte hotellets restaurang. Mitt emot hotellet finns det en stor supermarket med bra öppettider 08:30-22:00. Vi fick helt klart mersmak av hotellet.