Kundomdömen om Cordial Mogan Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 189 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Standarden på rummet, buffén till frukost o middag
-
?

Bekräftad gäst: 2020-02-12


8 av 10

+
Den gröna Omgivningen med träd och buskar!
-
Enkel karta över området

Bekräftad gäst: 2020-01-25


8 av 10

+
Välfungerande, vänlig personal
-
Hårt bröd till frukost Bättre läslampor vid sängarna

Bekräftad gäst: 2020-01-22


10 av 10

+
Tillgången till aktiviteter som Yoga , vattenjympa, pilates och stretching
-
större urval av lactosfritt och glutenfritt.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


10 av 10

+
Härlig trädgård som gör det lätt att koppla av.Fina bassänger
-
Lite fuktigt i rum och badrum.Handdukar och baddräkter torkar inte

Bekräftad gäst: 2020-01-18


9 av 10

+
Trädgården och poolområdet
-
Rummen behöver moderniseras

Bekräftad gäst: 2020-01-12


9 av 10

+
Miljön och frukost
-
Hotel har många gäster i en ganska liten ute, det kan blir lite rörigt! Men jag vet inte att man kan göra något åt det.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


9 av 10

+
Avskildhet trots nära till byn
-
Det var ju inte så roligt med kackerlackorna, ett av rummen hade kloakdoft

Bekräftad gäst: 2020-01-11


9 av 10

+
Fina miljöer samt pool. Även omgivningarna runt hotellet härliga
-
Bättre tydlighet om rummen då dessa va väldigt olika.

Bekräftad gäst: 2020-01-11


10 av 10

+
Bra läge. Fantastisk frukost. Trevliga pooler.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

5055 omdömen
Utmärkt
 
3775
Väldigt bra
 
1025
Bra
 
203
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2020-01-20

Inlägg av Hjuviksfru Göteborg, Sverige

Omgiven av grönska

Ett hotell som satsat på en grönskande omgivning. Vackra planteringar omger hotellet. Små slingrande stigar tar dig runt i hotellområde där du kan njuta av blommande buskar och stora palmträd. Det finns flera pooler på området och allt är rent och fint. Vi tyckte bäst om poolen lite längre bort från reception och frukostmatsal. Rolig vattengympa varje dag om man vill röra lite på sig. Stor frukostbuffé som verkligen kan rekommenderas. Väldigt trevlig personal speciellt i baren bredvid poolen ( tack för smakprovet av papaya). Vi hade en skön vecka på ett bra och trevligt hotell.

 
2019-12-26

Inlägg av Ingemar J

Underbar hotellmiljö och mycket vänlig och hjälpsam personal

Ligger i ett tyst område men ändå nära till affärer, restauranger, strandpromenad, strand, m.m. Fantastisk frukost och även väldigt bra och prisvärd buffémiddag. Poolområdet med ett stort antal pooler och även många bubbelpooler gjorde att hotellet aldrig kändes trångt.

 
2019-12-10

Inlägg av mozzarellah

Hög klass med fin trädgårdsanläggning vid poolområden och kring rumsbyggnader

Fint och rent hotell med god service och trevlig personal. Bra poolområden med gott om solsängar. Flertal aktiviteter dagligen vid poolen (yoga, pilates, vattengympa). Stor variation vid frukostbuffén, extra plus för att det serveras kaffe och te vid bordet samt att det finns Cava. Rummen är rymliga och funktionella. Lugnt och tyst på kvällar/nätter. Trädgårdarna och innergårdarna är prunkande av olika växter och sköts väl om. Rum i markplan fick ibland lite problem med insekter/myror som kom in i rummen. Negativt att man tar extra betalt för safetybox som redan finns installerade på rummen, det borde ingå i rumspriset. Endast 5 min till stranden, mysiga hamnen med restauranger och affärer.

 
2019-12-05

Inlägg av maylouisep Gävle, Sverige

Inte vad jag förväntat mig

Reste ensam som 65 årig kvinna och fick ett rum i ett förvisso vackert blå hus lite på sidan om och utan hiss men en brant stentrappa upp till boendet.Efter några dagar visar sig något slags smådjur/insekter i badrummet så jag valde att byta rum.Fick då ett nytt rum i stora byggnaden med hiss.Upptäckte gamla blodfläckar på sängkudden efter någon tidigare gäst,uppmärksammade detta till städerskan som gav mig ny kudde.I det nya rummet hördes mer eller mindre ofta ett brummande ljud,typ motor fläkt eller dylikt,nästan som om man bodde nära en tvättstuga.Bet ihop,orkade inte byta rum en gång till,om det överhuvudtaget fanns något ledigt.Nästa missöde var poolbaren där jag beställde en ost och skinkmacka samt en cola.Detta serverades vid min poolstol.Upptäcker snabbt att jag fått fel smörgås,tonfisk inte ost och skinka.Går då fram till bardisken och påtalar detta.Ett par intill säger då att de fått min macka.Kvinnan som jobbar i baren står då och håller i min smörgås,jag signalerar bestämt att jag vill ha en nygjord eftersom min mat satts i händerna på för mig helt obekanta hotellgäster.Men,det fick jag INTE.Slutklämmen på denna fantastiska service är att JAG fick både min egen ost och skinkmacka OCH den med tonfisk uppsatt på min slutnota.Gick då till poolbaren och påtalade detta men den inblandade kvinnan som jobbade där och kände till felet med smörgåsarna,tjattrade på spanska och spelade ovetande.What to do ??? Ja,snälla nån,bara att konstatera att detta hotell och dess samtlig personal inte levde upp till mina förväntningar.Synd,för Puerto de Mogan är charmigt förövrigt.Personligen är jag tyvärr tveksam till att rekommentera detta hotell och själv kommer jag inte tillbaka. ,

 
2019-12-03

Inlägg av 752annet Luleå, Sverige

Cordinal Mogan Playa

Fint och rent hotell med mycket god service och professionell personal. Bra poolområde med gott om solplatser. God variation vid frukost, extra plus till att det serveras kaffe och te vid bordet under frukosten samt att det finns Cava. Middagsbufféen är bra och likaså maten och drinkarna vid poolen. Rummen är fina och funktionella. Trädgårdarna och innergårdarna är prunkande av växter och sköts väl om. Det enda negativa man kan säga om hotellet som helhet är att det skulle kunna moderniseras och fräschas upp.