Kundomdömen om Teneguia (Gran Canaria)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 106 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
4,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-18


6 av 10

+
Centralt
-
Sängar,vattentryck i dusch

Bekräftad gäst: 2020-01-12


9 av 10

+
Rummen,läget
-
städningen av golvet

Bekräftad gäst: 2020-01-11


4 av 10

+
Sköna sängar
-
Solstolsmadrasser...

Bekräftad gäst: 2019-12-29


1 av 10

+
Eftermiddagsol på balkongen
-
Dålig service vid poolen Skulle va bra med att kunna köpa något o äta o dricka

Bekräftad gäst: 2019-12-04


9 av 10

+
Läget, utsikten. Vi fick byta rum till ett med fantastisk utsikt. Alla var hjälpsamma och trevliga. Städerskorna glada och vänliga och gjorde ett jättebra jobb. (Mitt svar: "mat och dryck", gäller restauranger i huset)
-
Hotellet är ju som vi visste sedan tidigare rätt slitet. På översta våningen där vi bodde så luktade det från avloppet. Man fick vädra. Lamporna i just vårt badrum (men inte i andras) var idiotiskt satta så man blev helt bländad. Damer som sminkar sig blir väl inte så glada.

Bekräftad gäst: 2019-04-13


6 av 10

+
Fin utsikt från översta våningen.
-
Alldeles för dåligt utrustat kök.

Bekräftad gäst: 2019-03-27


10 av 10

+
Centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-03-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

31% av resenärerna rekommenderar

47 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
17
Bra
 
8
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2017-12-22

Inlägg av Kennerth_1 Fuerteventura, Spanien

Herr

Ett mycket trevligt och bra hotell. Det finns lägenheter samt hyres hotell rum. Det är ett bra ställe att bo på, för det ligger centralt. När vi var här så var det lågsesong. Servicen på hotellet var mycket bra. Stämningen var perfekt av Lola och hennes syster. (något slitet fast gemytligt)

 
2012-12-16

Inlägg av TravelSun5000 Göteborg, Sverige

Gbg, par 60+. Dec 2012

Genomsnittsbetyg, varken mer eller mindre. Funkar bra. Störande dock, trots att vi betalat 20 Euro för en veckas tillgång till wifi på rummet endast fick wifi till EN enhet i taget, alltså antingen till mobil, surfplatta eller dator. Är man två personer som vill använda wifi samtidigt,så får den ena vänta...Receptionen kunde inte ordna detta, i så fall fick man betala 20 € till..... För övrigt rätt OK, med ett helt SUVERÄNT läge vid huvudgatan. Tyst om nätterna trots centralt läge. Safebox på rummet. 14 euro pr vecka. Gillar verkligen läget , nära Yumbo med härligt folkliv o butiker., och gick man gatan rätt ner så var man snart nere vid sanddynerna.....Perfekt!

 
2011-02-25

Inlägg av apple96 Playa del Inglés, Spanien

Slitet men funktionellt hotellmed kall pool.

Hotellet var slitet men beboligt och faciliteterna fungerede trots skavanker och lite små ofräscheter här och där(läs ovanpå lampor och duscslang). Sängarna var godkända( fräscha). Den största besvikelsen är att poolen inte är uppvärmd fast det utlovats av researrangör. Uppskattningsvis var temperaturen i poolen samma som i havet. Barnen frös så de skakade trots ca 25-30 grader i luften. Såg inga skadedjur och lägenheten städades nästan dagligen så hygienen var ok.

 
2019-07-28

Inlägg av Icelanders Reykjavik, Island

Teneguia good for your budget

Me and my wife stayed in apartment nr. 503 and we liked it. Simple but good apartment, clean, good beds, good shower, big fridge, balcony with nice view. Good location, close to Yumbo shopping mall. 10 min walk to the beach. Friendly staff

 
2018-12-11

Inlägg av grancanaria14 Bristol, United Kingdom

visit

sstayed here for week in november in private apartment little gem. nice spacious appartment with verendah kitchen and walk in shower and close to all amenties including yumbo met owner as well - lovely lady