1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Teneguia (Gran Canaria)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
4,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

sten-gunnar,

+
lugnt
-
polbar

Bekräftad gäst: 2019-01-13


6 av 10

,

+
Läget i Playa del Ingles
-
Behöver finnas vinglas! Önskvärt med påslakan istället för filtar. Bättre kuddar. Livsfarlig kant vid trappan ner till receptionen, snubblar man på den så faller man med huvudet före ner i trappan!

Bekräftad gäst: 2019-01-06


7 av 10

Karin,
Gävle

+
Läget och att rummet kändes rent och fräscht.
-
Stekspade och visp till köket skulle underlätta matlagningen. Hårfön hade uppskattats. Dynor eller poolhanddukar till solstolarna. Bättre markering av entrén.

Bekräftad gäst: 2018-12-22


7 av 10

Danuta,
Göteborg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


6 av 10

Gerd,
Göteborg

+
Läget
-
Dyner på solstolarna

Bekräftad gäst: 2018-12-16


8 av 10

Jonette och Joakim ,
Åstorp

+
Lugnt och skönt, tyst runt poolområdet. Verkligen avslappnande.
-
Lösa kontakter, bör ses över. Vasken på toaletten var lös, bör ses över. Djupa tallrikar saknades. Lampan från loftgången lyste in genom sovrumsfönstret trots mörkläggningsgardin, störde något.

Bekräftad gäst: 2018-12-15


10 av 10

Madeleine,
Stockholm

+
Tillmötesgående o behjälplig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-11-21


9 av 10

Marita,
göte

+
Läget och trevlig personal Damerna som städade mycket trevliga
-

Bekräftad gäst: 2018-11-11


8 av 10

efraim,
lugnvik

+
trevlig personal
-
internet på rummet

Bekräftad gäst: 2018-11-07


8 av 10

Ritwa,
Stockholm

+
Läget nära till mycket
-
Entrén otydlig

Bekräftad gäst: 2018-04-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

31% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
15
Bra
 
8
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-12-22

Inlägg av Kennerth_1 Bromma, Sverige

Herr

Ett mycket trevligt och bra hotell. Det finns lägenheter samt hyres hotell rum. Det är ett bra ställe att bo på, för det ligger centralt. När vi var här så var det lågsesong. Servicen på hotellet var mycket bra. Stämningen var perfekt av Lola och hennes syster. (något slitet fast gemytligt)

 
2012-12-16

Inlägg av TravelSun5000 Göteborg, Sverige

Gbg, par 60+. Dec 2012

Genomsnittsbetyg, varken mer eller mindre. Funkar bra. Störande dock, trots att vi betalat 20 Euro för en veckas tillgång till wifi på rummet endast fick wifi till EN enhet i taget, alltså antingen till mobil, surfplatta eller dator. Är man två personer som vill använda wifi samtidigt,så får den ena vänta...Receptionen kunde inte ordna detta, i så fall fick man betala 20 € till..... För övrigt rätt OK, med ett helt SUVERÄNT läge vid huvudgatan. Tyst om nätterna trots centralt läge. Safebox på rummet. 14 euro pr vecka. Gillar verkligen läget , nära Yumbo med härligt folkliv o butiker., och gick man gatan rätt ner så var man snart nere vid sanddynerna.....Perfekt!

 
2011-02-25

Inlägg av apple96 Playa del Inglés, Spanien

Slitet men funktionellt hotellmed kall pool.

Hotellet var slitet men beboligt och faciliteterna fungerede trots skavanker och lite små ofräscheter här och där(läs ovanpå lampor och duscslang). Sängarna var godkända( fräscha). Den största besvikelsen är att poolen inte är uppvärmd fast det utlovats av researrangör. Uppskattningsvis var temperaturen i poolen samma som i havet. Barnen frös så de skakade trots ca 25-30 grader i luften. Såg inga skadedjur och lägenheten städades nästan dagligen så hygienen var ok.

 
2018-12-11

Inlägg av grancanaria14 Bristol, United Kingdom

visit

sstayed here for week in november in private apartment little gem. nice spacious appartment with verendah kitchen and walk in shower and close to all amenties including yumbo met owner as well - lovely lady

 
2018-10-07

Inlägg av DavidComptonUK Portsmouth, Storbritannien

Friendly staff, spacious accommodation

These apartments are located perfectly for the centre of PDI, a 2 min walk from Yumbo and a few mins from the beach. We found it to be very quiet, mostly older people. The rooms are pretty basic as is with most Spanish places but cleaned every day except Thursday and the water pressure good in the bathroom. Others had complained at road noise but we kept the bedroom window shut at night, I would imagine in very warm weather it could be an issue. A large fan was provided in the bedroom which made sleeping easier. The staff could not have been more friendly, I really couldn't have asked for better. I'll be coming back to these apartments, 10/10 from me.