1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sol Barbacán

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Susanne,
Stockholm

+
Närheten, bemötande, servicen
-
Saknar er personal på plats

Bekräftad gäst: 2019-07-17


8 av 10

Lars,
stockholm

+
-
solskydd på eftermiddagen på balkongen vore bra och ett gratis värdeskåp på rummet tycker jag var snålt att inte ha.

Bekräftad gäst: 2019-07-03


8 av 10

,

+
Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-26


9 av 10

Janne,
Vindel

+
Centralt, bra poolområden, fin balkong
-

Bekräftad gäst: 2019-06-26


9 av 10

Janni,
Stockholm

+
Fin service, bra utbud på frukost respektive kvällsbuffe. Även restaurangens utbud till lunch/a la carte var mycket bra.
-
Rökfria rum fanns...Men gärna rökfria balkonger. Trist att sitta ute när grannarna röker...

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Per,
Södertälje

+
Ingen störande trafik i den flygel vi bodde i. (Nordliga mot bergen) Hyfsat tyst generellt.
-
En lös bäddmadrass som man skulle kunna nyttja på resårbotten i de fall man tycker sängen är för hård. (Inget fel på sängen men bra hård var den.)

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Jan,
Gävle

+
Rymlig lägenhet, mycket trevlig och hjälpsam personal och mycket fin frukost.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-19


10 av 10

Kristina,
Arboga

+
Väldigt lungt. Trevlig personal. Firade min födelsedag där och då överraskade de med en present. Uppskattades mycket av mig. Fick byta lägenhet pga renovering och fick ersättning i form av tre middagar. Det var mycket frikostigt. Rent och snyggt runt poolen. Trots att det var väldigt få som låg runt poolen så var det ändå en badvakt där och det kändes tryggt.
-
Första delen av veckan hade vi lägenhet 267. Där hördes det väldigt väl från trafiken på gatan utanför och in i sovrummet. Vi hade inga problem att sova men har man det kan det nog vara svårt att sova.

Bekräftad gäst: 2019-06-05


9 av 10

Therese,
Arboga

+
Bra läge mitt, nära till restauranger och butler. En oss med härliga bungalowe och hotell. Mycket välskött.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

Anne-Christine,
Uppsala

+
Läget
-
Musik vid poolen. Bättre engelsktalande personal. Fler svenska Tv kanaler

Bekräftad gäst: 2019-05-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1263 omdömen
Utmärkt
 
749
Väldigt bra
 
399
Bra
 
85
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-06-22

Inlägg av Elin E

Bra familjehotell

Toppen hotell för familjen. Var där under lågsäsong och det var lugnt och skönt. Bra och stor bungalow. Trevlig personal. Bra poolområde. Bra gym. Lite långt från stranden. Rent och fint. Vill gärna komma tillbaka.

 
2019-05-19

Inlägg av holmlundkhamlichi

Bästa hotellet och personalen

Vi kom hem från Gran Canaria igår, bodde som dom senaste gångerna på Sol Barbacan, och det finns en anledning till att vi alltid åker tillbaka till samma hotell; personalen med den goda servicen och läget; i hjärtat av Playa Del Ingles! Hotellet har något för alla! Vi ses igen i oktober 😊

 
2019-05-13

Inlägg av Robin L Kungsängen, Sverige

Jättebra hotel i Plays del Ingles...

Efter ett tips så bokade vi detta hotell och med lite tur fick vi lägenhet på våningsplan 5, helt otroligt bra, en stor 2-rums lägenhet med en jättebalkong, härligt att ligga och sola på lite privat. Vår lägenhet var 576 och ingång i Öster, hade alltså middag & kvällssol. Ett bra kök med allt, bra toa & dusch, stort sovrum & ett stort vardagsrum.

 
2018-11-27

Inlägg av AnnaH5061 Uppsala, Sverige

Rent och trevlig personal.

Vi bodde en barnfamilj med 2 vuxna och 2 barn i lägenhet med stor terass precis ovanför restaurangen. Väldigt livat när showerna hölls på källstid annars väldigt tyst och lugnt. Vill man ha sol på sin balkong eller terass så välj rum mitt emot på andra sidan hotellet. Bungalowsen såg trevliga ut. Det var inte så många gäster eftersom det va lågsäsong. Mkt bra städning av rummen och trevlig personal. Fint gym med nyare maskiner och fria vikter. Bra kök med enklare utrustning men med allt man behöver. Går dock inte att få plats med stekpanna och kastrull samtidigt. Det ända vi saknade var en sax och en liten pall i badrummet så de mindre barnen når upp till handfatet. Hårda och knöliga sängar annars var rummen bra. Lite dåligt med vägguttag. Väldigt bra Wifi. Bra pooler som är varma och gott om plats runt om. Gratis poolhandukar som är fria att byta. Tråkig miniklubb med pyssel och teenclub va i princip obefintlig. Det va en hörna med shack, puzzel och 4- i rad. Minidiscot va i senaste laget (20:30) och riktar sig till småbarn som kan Holländska. Minigolfen va gammal och sliten. Vill man göra annat än att sola och bada med barn, ska man nog välja ett annat hotell men i det stora hela är vi väldigt nöjda.

 
2018-07-25

Inlägg av Helena B Raseborg, Finland

Ett bra hotell!

Detta är ett trevligt hotell med bra läge! Vi fick en härlig bungalow med takterass och njöt verkligen av boendet! Frukosten var god och det fanns alltid bord att sitta utomhus och äta. Hotellet har flera pooler, vilket var trevligt. Vi deltog i många aktiviteter som Animation teamet ordnade, extra plus till dem! Hit kommer vi gärna igen!