Kundomdömen om Sol Barbacán

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 359 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Andreas ,
Bohus

+
Trivdes bra i allmänhet.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Denise,
Stockholm

+
Poolerna, bungalows,
-
Städ av rummet

Bekräftad gäst: 2019-10-23


10 av 10

Anna-Karin,
Kumla

+
Vi fick en Bungalow som låg väldigt avsides , men fick utan problem byta till en mindre lägenhet med närhet och utsikt över poolområdet , slutet gott allting gott .
-
Vi är helt nöjda med det vi fick .

Bekräftad gäst: 2019-10-16


9 av 10

Sara,
Anderslöv

+
Det bästa var helt klart att vi åkte på denna tidpunkt då det inte var mkt folk alls.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Eva,
Vellinge

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Kristina,
Sundsvall

+
Lägenheten super fin sköna sängar.
-
Frukosten. Dyr.

Bekräftad gäst: 2019-10-02


10 av 10

Östen,
Handen

+
Jag vill gärna komma tillbaka
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


10 av 10

Sofia,
Malmö

+
Lugnt och fina rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Anne,
Malmö

+
Trevlig personal. Bra rum. Centralt. Stor balkong. Bra Badrum.
-
Hiss ner till poolen. Besvärligt med trapporna. Stod inget om att man måste gå i trappor.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

,

+
Det är tent och snyggt överallt, rummen städades varje dag, flera pooler, gymmet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1310 omdömen
Utmärkt
 
788
Väldigt bra
 
405
Bra
 
87
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-10-20

Inlägg av TinaP2448 Umeå, Sverige

Tina

Bästa bungalow nånsin vi bott i ♥️ hade varsitt badrum 👍 sminkspegel, hårtork osv 👍 våran städerska Pino var underbar 👍 störde aldrig. Kommer absolut tillbaka ♥️ ni måste åka hit! Inga kryp och tyvärr inga katter heller 😢 men Negro bor i receptionen 😻

 
2019-08-21

Inlägg av linaernstsson Gävle, Sverige

Familjehotell, härlig semester

Vi reste till hotellet Barbacan, 2 vuxna och 2 barn som var 7 och 9 år. Vi läste innan om hotellet, kollade bilder och TripAdvisor. När vi kom fram så blev vi riktigt nöjda. Rummen var fräscha, vilket märktes på badrum, sovrum och allrum. Snygg in redning. Vi hade uteplats med direkt anslutning mot poolen, solstolar. Kändes lyxigt med närheten. Balkongerna runt hotellet är stora. Vi bodde i lägenhet, ej bungalow. Helhetsintrycket med hotell, områden och personal är att vi är supernöjda. Vi gick till havet varje dag, 25 min prom med barn. Mycket att titta på, så sträckan var inga problem.

 
2019-06-22

Inlägg av Elin E

Bra familjehotell

Toppen hotell för familjen. Var där under lågsäsong och det var lugnt och skönt. Bra och stor bungalow. Trevlig personal. Bra poolområde. Bra gym. Lite långt från stranden. Rent och fint. Vill gärna komma tillbaka.

 
2019-05-19

Inlägg av holmlundkhamlichi

Bästa hotellet och personalen

Vi kom hem från Gran Canaria igår, bodde som dom senaste gångerna på Sol Barbacan, och det finns en anledning till att vi alltid åker tillbaka till samma hotell; personalen med den goda servicen och läget; i hjärtat av Playa Del Ingles! Hotellet har något för alla! Vi ses igen i oktober 😊

 
2019-05-13

Inlägg av Robin L Kungsängen, Sverige

Jättebra hotel i Plays del Ingles...

Efter ett tips så bokade vi detta hotell och med lite tur fick vi lägenhet på våningsplan 5, helt otroligt bra, en stor 2-rums lägenhet med en jättebalkong, härligt att ligga och sola på lite privat. Vår lägenhet var 576 och ingång i Öster, hade alltså middag & kvällssol. Ett bra kök med allt, bra toa & dusch, stort sovrum & ett stort vardagsrum.