Kundomdömen om Sol Barbacán

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 337 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Kristina,
Sundsvall

+
Lägenheten super fin sköna sängar.
-
Frukosten. Dyr.

Bekräftad gäst: 2019-10-02


10 av 10

Östen,
Handen

+
Jag vill gärna komma tillbaka
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


10 av 10

Sofia,
Malmö

+
Lugnt och fina rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Anne,
Malmö

+
Trevlig personal. Bra rum. Centralt. Stor balkong. Bra Badrum.
-
Hiss ner till poolen. Besvärligt med trapporna. Stod inget om att man måste gå i trappor.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

,

+
Det är tent och snyggt överallt, rummen städades varje dag, flera pooler, gymmet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-14


9 av 10

Thomas,
Falun

+
Superfint poolområde, stora balkonger med bra läge, trevlig personal.
-
Maten var alltför konstig för våran smak. Konstiga kombinationer mm. Kaffet var alldeles för blaskigt. Fick beställa en espresso varje gång för att fylla ut med, och det kostade extra. Ingen måltidsdryck ingick till middagen, inte ens vatten. Ändå hade vi halvpension. Förväntade oss att någon dryck borde ha ingått i alla fall.

Bekräftad gäst: 2019-08-14


10 av 10

Thunderfist,
Stockholm

+
Hekheten
-
Bättre engelska hos personalen, även om det funkar sonder är.

Bekräftad gäst: 2019-08-14


10 av 10

Lina,
Gävle

+
Över förväntan gällande standard på rum, snyggt, rent och trevligt. Poolerna och omgivningarna var riktigt bra. Fanns gott om solstolar när vi åkte, aug. Vi är riktigt nöjda med vår resa till Barbacan.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-14


7 av 10

,

+
Mycket bra frukostbuffé
-
Nya sägar, dessa knarrande bara man tittade på dem nästan och bättre städning av golven hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Mathias,
Uppsala

+
Rent, snyggt och alltigenom bra! Service-inriktad och trevlig personal.
-
Bättre mat i restaurangen. Service vid borden är utmärkt, kvalitet och variation på maten behövs!

Bekräftad gäst: 2019-07-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1297 omdömen
Utmärkt
 
777
Väldigt bra
 
403
Bra
 
87
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-08-21

Inlägg av linaernstsson Gävle, Sverige

Familjehotell, härlig semester

Vi reste till hotellet Barbacan, 2 vuxna och 2 barn som var 7 och 9 år. Vi läste innan om hotellet, kollade bilder och TripAdvisor. När vi kom fram så blev vi riktigt nöjda. Rummen var fräscha, vilket märktes på badrum, sovrum och allrum. Snygg in redning. Vi hade uteplats med direkt anslutning mot poolen, solstolar. Kändes lyxigt med närheten. Balkongerna runt hotellet är stora. Vi bodde i lägenhet, ej bungalow. Helhetsintrycket med hotell, områden och personal är att vi är supernöjda. Vi gick till havet varje dag, 25 min prom med barn. Mycket att titta på, så sträckan var inga problem.

 
2019-06-22

Inlägg av Elin E

Bra familjehotell

Toppen hotell för familjen. Var där under lågsäsong och det var lugnt och skönt. Bra och stor bungalow. Trevlig personal. Bra poolområde. Bra gym. Lite långt från stranden. Rent och fint. Vill gärna komma tillbaka.

 
2019-05-19

Inlägg av holmlundkhamlichi

Bästa hotellet och personalen

Vi kom hem från Gran Canaria igår, bodde som dom senaste gångerna på Sol Barbacan, och det finns en anledning till att vi alltid åker tillbaka till samma hotell; personalen med den goda servicen och läget; i hjärtat av Playa Del Ingles! Hotellet har något för alla! Vi ses igen i oktober 😊

 
2019-05-13

Inlägg av Robin L Kungsängen, Sverige

Jättebra hotel i Plays del Ingles...

Efter ett tips så bokade vi detta hotell och med lite tur fick vi lägenhet på våningsplan 5, helt otroligt bra, en stor 2-rums lägenhet med en jättebalkong, härligt att ligga och sola på lite privat. Vår lägenhet var 576 och ingång i Öster, hade alltså middag & kvällssol. Ett bra kök med allt, bra toa & dusch, stort sovrum & ett stort vardagsrum.

 
2018-11-27

Inlägg av AnnaH5061 Uppsala, Sverige

Rent och trevlig personal.

Vi bodde en barnfamilj med 2 vuxna och 2 barn i lägenhet med stor terass precis ovanför restaurangen. Väldigt livat när showerna hölls på källstid annars väldigt tyst och lugnt. Vill man ha sol på sin balkong eller terass så välj rum mitt emot på andra sidan hotellet. Bungalowsen såg trevliga ut. Det var inte så många gäster eftersom det va lågsäsong. Mkt bra städning av rummen och trevlig personal. Fint gym med nyare maskiner och fria vikter. Bra kök med enklare utrustning men med allt man behöver. Går dock inte att få plats med stekpanna och kastrull samtidigt. Det ända vi saknade var en sax och en liten pall i badrummet så de mindre barnen når upp till handfatet. Hårda och knöliga sängar annars var rummen bra. Lite dåligt med vägguttag. Väldigt bra Wifi. Bra pooler som är varma och gott om plats runt om. Gratis poolhandukar som är fria att byta. Tråkig miniklubb med pyssel och teenclub va i princip obefintlig. Det va en hörna med shack, puzzel och 4- i rad. Minidiscot va i senaste laget (20:30) och riktar sig till småbarn som kan Holländska. Minigolfen va gammal och sliten. Vill man göra annat än att sola och bada med barn, ska man nog välja ett annat hotell men i det stora hela är vi väldigt nöjda.