Kundomdömen om Sol Barbacán

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 264 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Uppvärmda pooler och aktiviteterna
-
Önskade att det hade funnits en sax. Det ena sovrummet var väldigt trångt och garderoben gick inte riktigt att använda då dörren inte gick att öppna helt pga sängen.

Bekräftad gäst: 2020-03-07


10 av 10

+
Mycket bra hotell, har inte så mycket dåligt att säga om det. Vi hade det så bra. Saknade inget förutom en visp i köket.
-
Tyckte att dryck kanske var lite dyr på hotellet, vi åt och drack ändå i baren men de flesta tog med eget till poolen.

Bekräftad gäst: 2020-03-07


9 av 10

+
Rummet och servicen
-
Toaletterna runt poolområdet.

Bekräftad gäst: 2020-02-29


9 av 10

+
Rent och fräscht, aktiv engagerad personal
-
Servicen i restaurangen

Bekräftad gäst: 2020-02-08


8 av 10

+
Balkongen/Altanen
-
Liten kastrull, städningen av rummen

Bekräftad gäst: 2020-02-08


10 av 10

+
Trevlig personal. Rymlig bungalow. Bra utrustning i köket. Nära till lokaltrafik, affärer och restauranger.
-
Ingenting just nu.

Bekräftad gäst: 2020-02-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-01


10 av 10

+
Lugnt och bra miljö !
-
Glutenfria utbudet i maten

Bekräftad gäst: 2020-01-25


9 av 10

+
Trevlig underhållningspersonal och program! Vackra planteringar och blommor samt skötseln av dem đŸ„°
-
I buffen och frukosten kunde det åtminstone anges och maten är glutenfri eller laktosfri. Annars bra variation och god mat helt igenom! I bungalows mot sidan med trafik kunde kanske något mer göras mot ljudnivån från trafiken. Byte av strand/badhanddukar kunde göras tidigare än kl 10 eller med rumskortet vilken tid som helst.

Bekräftad gäst: 2020-01-25


9 av 10

+
Det bästa var helheten. Jättefina och rymliga rum, kanonmat i restaurangen och roliga aktiviteter för barn och vuxna.
-
Vi hade faktiskt ingenting att klaga på under vår vistelse där.

Bekräftad gäst: 2020-01-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1353 omdömen
Utmärkt
 
820
Väldigt bra
 
414
Bra
 
87
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2020-03-06

Inlägg av Plotan Östersund, Sverige

Väldigt lite att påpeka

Bodde här under våran sportlovsvecka i en Bungalow, den är oerhört rymlig för våran familj på 5 med två stora badrum och två sovrum och väldigt bra bäddsoffa i vardagsrum. Välfungerande AC och den fantastiska uteplatsen där vi satt i många timmar. Det enda vi egentligen saknade i utrustning var en visp. Wi-Fi är inte snabbt men mycket stabilt på ca 2MB. Själva hotell området är väldigt mysigt och det finns rejält med aktiviteter och härlig personal. Hoppas vi får tillfälle att bo här igen.

 
2020-02-22

Inlägg av ullejimpa Motala, Sverige

Bästa hotellet på Gran Canaria

Detta var tredje gången vi bodde på Sol Barbacan och vi är lika nöjda som tidigare år. Vi reste med tonåringar samt mor- och farföräldrar och det finns något för alla åldrar. Funktionella bungalows, trevlig personal, god mat, varma pooler och inga extra avgifter för något inom hotellet såsom minigolf, byte av poolhandukar, eftermiddagsbingo etc, trevlig underhållning. Jag har tidigare bott och jobbat på Gran Canaria samt de senaste 15 åren rest privat med familjen och i mitt tycke finns inget i denna prisklass som kan mäta sig. Ska jag nämna något som sticker ut extra så är det stämningen på hotellet, varm och hjärtlig och var man än kommer så får man ett glatt hej, oavsett om det är hotelldirektören, kocken eller trädgårdsmästaren man möter. Vi återkommer! Ulrika

 
2020-01-12

Inlägg av xnikan

Mycket fin anläggning

Har precis kommit hem från två härliga veckor på Gran Canaria. Sol Barbacan var en positiv upplevelse. Mycket fin och välskött anläggning, bra lägenheter. Bodde på skuggsidan första veckan, flyttade till solsidan tvecka två vilket vi är glada för. Kunde både äta frukost och solbada på balkongen. Mycket proffisiga artister i loungen kvällstid, fantastiska musiker.. Aktiviteter för alla åldrar under dagen om man vill. Käkade inga buffeer så här kan jag inte uttala mig men a la carten var mycket fin. Annci

 
2020-01-04

Inlägg av 882johan Stockholm, Sverige

Fantastisk terass och trevlig personal

Bästa om man som mig söker solig terass god service bra dryck god mat Tog bara 3 dagar men givetvis längre nästa gång . Tack framför allt för glad trevlig städ personal Vad de nu tjänar är de värt dubbelt Som sagt rummet är exakt om man söker sol .

 
2019-10-20

Inlägg av TINA7167 Umeå, Sverige

Tina

Bästa bungalow nånsin vi bott i ♄ hade varsitt badrum 👍 sminkspegel, hårtork osv 👍 våran städerska Pino var underbar 👍 störde aldrig. Kommer absolut tillbaka ♄ ni måste åka hit! Inga kryp och tyvärr inga katter heller 😱 men Negro bor i receptionen đŸ˜»