1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sol Barbacán

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
-
Lägg ut verkliga bilder på ALLA rummen, så man inte blir besviken på det man får.

Bekräftad gäst: 2019-02-23


9 av 10

Karin,
Enköping

+
Mycket fina bungalows. Fint skött trädgård. Fina poolområden. Bra att det fanns ett område bara för vuxna att bada och sola.
-
Diskmedel o diskborte

Bekräftad gäst: 2019-02-20


10 av 10

Thom,
Gävle

+
Centralt. Rent. Bungalow med 2 badrum. Perfekt för 2 par.
-
Lite mer fart i restaurangen. Tomt och öde.

Bekräftad gäst: 2019-02-13


6 av 10

Jessica,
Stockholm

+
Bra läge. Bra frukost. Trevlig personal. Fina bassänger
-
Se över sängarna. Jösses vad de gnisslade och rasslade

Bekräftad gäst: 2019-02-09


8 av 10

Guy,
Uppsala

+
Tak terassen
-
Renovering av takterassen

Bekräftad gäst: 2019-02-09


9 av 10

,

+
Bra poolområde, daglig städning av rum. Fin stor balkong. Fin frukostbuffe.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-06


9 av 10

Carl-Erik,
Gävle

+
Trevligt planerad anläggning med både lägenheter och bungalows samt uppvärmda pooler och trädgårdsanläggningar i en fin komposition. Vi bodde i en trevlig bungalow, fyra vuxna och två barn. Både vuxna och barn mycket nöjda.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-06


8 av 10

Jan ,
Norrtälje

+
Bra läge och yttermiljö var fin.
-
Vi var störda över sändningen av SVT:s sändningskvaltet, avbrotten återkom hela tiden.Det måste åtgärdas!

Bekräftad gäst: 2019-02-06


10 av 10

Tommy,
Huddinge

+
Har allt man kan begära av en skön slapp semester !
-
Kan inte komma på något

Bekräftad gäst: 2019-02-06


10 av 10

Kent,
Märsta

+
Varna pooler, bra lägenhet, stort hotellområde som var väldigt trivsamt och lungt.
-
Diskborste och diskmedel.

Bekräftad gäst: 2019-02-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1223 omdömen
Utmärkt
 
721
Väldigt bra
 
392
Bra
 
81
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2018-11-27

Inlägg av AnnaH5061 Uppsala, Sverige

Rent och trevlig personal.

Vi bodde en barnfamilj med 2 vuxna och 2 barn i lägenhet med stor terass precis ovanför restaurangen. Väldigt livat när showerna hölls på källstid annars väldigt tyst och lugnt. Vill man ha sol på sin balkong eller terass så välj rum mitt emot på andra sidan hotellet. Bungalowsen såg trevliga ut. Det var inte så många gäster eftersom det va lågsäsong. Mkt bra städning av rummen och trevlig personal. Fint gym med nyare maskiner och fria vikter. Bra kök med enklare utrustning men med allt man behöver. Går dock inte att få plats med stekpanna och kastrull samtidigt. Det ända vi saknade var en sax och en liten pall i badrummet så de mindre barnen når upp till handfatet. Hårda och knöliga sängar annars var rummen bra. Lite dåligt med vägguttag. Väldigt bra Wifi. Bra pooler som är varma och gott om plats runt om. Gratis poolhandukar som är fria att byta. Tråkig miniklubb med pyssel och teenclub va i princip obefintlig. Det va en hörna med shack, puzzel och 4- i rad. Minidiscot va i senaste laget (20:30) och riktar sig till småbarn som kan Holländska. Minigolfen va gammal och sliten. Vill man göra annat än att sola och bada med barn, ska man nog välja ett annat hotell men i det stora hela är vi väldigt nöjda.

 
2018-07-25

Inlägg av Helena B Raseborg, Finland

Ett bra hotell!

Detta är ett trevligt hotell med bra läge! Vi fick en härlig bungalow med takterass och njöt verkligen av boendet! Frukosten var god och det fanns alltid bord att sitta utomhus och äta. Hotellet har flera pooler, vilket var trevligt. Vi deltog i många aktiviteter som Animation teamet ordnade, extra plus till dem! Hit kommer vi gärna igen!

 
2018-07-17

Inlägg av Familjen H

Så bra att vi åker tillbaka

Vi spenderade två veckor på ön och bodde i en av bungalowens på Sol Barbacan. Vi var så nöjda med vårat "lilla hus" med eget soltak att vi åker tillbaka igen i början av september! Bra standard, trevlig personal och nära till allt och prefekt för barnfamiljer.

 
2018-04-20

Inlägg av robin t

Väldigt lyckad semester!

Hotellet var mycket trevligt att bo på. Hotellet är som ett stort kvarter, ändå så känns området litet och mysigt. Det finns tre pool-områden vilket var väldigt trevligt att kunna välja vart man ville lägga sig. Vattnet i poolerna kändes fräscht och rent. Hotellet ligger ungefär 1,4km från havet men har man inte barn med sig så är det inga problem att gå den sträckan. Går fort och är nästan att följa en gata hela vägen ner. Vi hade både barnvagn och en 5-åring och vi gick utan större problem. Jag vill rekommendera den finska restaurangen som ligger rak över gatan. Riktigt god mat och inga upptrissade priser. Rekommenderar inte den norska restaurangen som ligger vid nästa rondell, dom kryddar notan och maten var inte god! Jag återkommer gärna till detta hotell i framtiden och hoppas då att Carmen jobbar kvar! Det positiva. - Rent och fräscht överallt - Trevlig personal, event-personalen och killarna i baren utanför hotellet var riktigt grymma! - Finns hela tiden aktiviteter att göra inne på hotellet (tex fotboll,bingo,vollyboll,biljard,dart,vattenpolo, yoga, vattenzumba,vattengymnastik osv) - Carmen som höll i event och aktiviteter, underbar tjej, full med energi och glädje, hon borde få en rejäl löneökning. -Mysig miljö, massa fina palmer och finns stora gräsytor för kids att springa runt på eller att spela något eget spel på tex kubb. -Frukosten var riktigt god, baconen kanske var lite hårt stekt. Fanns massa att välja på dock. - Barnvänligt men finns även områden där barn ej får vistas, perfekt för den bittra. Det negativa - Vi bodde i själva hotellet och väggarna som delar hotellrummen är lite tunna, vi kunde höra grannarna både hosta och prata i normal ton. Som tur är så hade vi ingen under 60 som granne så blev tyst efter 23. - Vi bodde på marknivå vid poolen, lite synd att det inte fanns en kortläsare på poolsidan så man slapp gå runt. (det var typ 50m extra att gå...så man överlever :D ) - Ligger lite långt från havet...det kvittar egentligen då hotellet har 3 fina pooler och trevlig miljö på området.

 
2018-04-13

Inlägg av CatharinaK Falkenberg, Sverige

Bra Hotel sämre service

Vi var två familjer som bodde här. Boendet var mycket bra, med bra utrymmen och fungerande städning. Bra att man kunde byta till nya badlakan varje dag. Eventpersonalen var väldigt positiva och kunde få igång både barn och vuxna på olika aktiviteter. Däremot var servicen på restaurangen inte vad vi förväntat oss. Vi skulle fira en födelsedag, och bad därför personalen dagen innan, att ordna en tårta, givetvis på vår bekostnad. Men det var inte aktuellt alls att ställa upp med denna service, då man hade så mycket att göra på frukosten... En dag skulle vi äta lunch, vi väntade på maten, efter 45 minuter började alla som kommit efter oss att få in sina rätter! När vi påtalat att detta verkligen inte är ok, och ingen mat kommit, ber vi att få betala för drickan men vill inte längre ha någon mat! Vad vi anser, så går man ut och talar om för gästerna att det inträffat ett problem, men ingen sa något förrän vi reagerade. Hade de bara sagt något om varför, hade vi kunnat acceptera det! Som helhet är hotellet jättebra, men servicen har mer att önska!