1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sol Barbacán

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

May,
Malmö

+
Läget
-
Städning

Bekräftad gäst: 2019-05-18


9 av 10

Britt,
Helsingborg

+
Poolerna
-
Högre toaletter

Bekräftad gäst: 2019-05-11


8 av 10

Kurt,
Luleå

+
Hela hotellkomplexet och poolerna på gran Canaria brukar inte vattnet vara så varmt men det var mycket skönt.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-08


9 av 10

Robin,
Kungsängen

+
Vi bodde på 5;de våningsplanet och hade underbar utsikt.. Vi hade tur plus lite hjälp att vi fick detta våningsplan, helt underbart. Otroligt bra balkong...
-
Fanns ingen info på er sida eller på hotellet om hur ofta dom städar samt byter lakan/handdukar, inget stort problem - men bra att veta tycker jag.

Bekräftad gäst: 2019-05-08


10 av 10

Anette,
Stockholm

+
Balkongen så stor och bra
-

Bekräftad gäst: 2019-05-08


10 av 10

Kerstin,
Nusnäs

+
Rent och fräscht. Bra med pooler. Rymliga bungalows.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-08


8 av 10

Daniel,
Karlshamn

+
Fantastiskt trevlig personal. Väldigt hjälpsam och gemytlig. Kändes ombonat och familjärt men aldrig trångt. Bra med olika områden för olika behov och önskemål. Stora rum, fin terrass.
-
Rummets skick motsvarade inte riktigt det av de allmänna utrymmena, kändes äldre. Möjlighet att flytta ihop sängarna i sovrummet med delade sängar fungerade ej pga upphängda sänggavlar.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


8 av 10

Kerstin,
LIT

+
Trevliga omgivningar. Bra måltider.
-
Bättre sängar.

Bekräftad gäst: 2019-05-01


9 av 10

Tomas,
Boden

+
Fina lägenheter, allmänt vara hela hotellområdet rent och fräscht. Bra centralt läge.
-
Lite varmare vatten i duscharn vid vid poolerna.

Bekräftad gäst: 2019-05-01


10 av 10

Jenny,
Tallåsen

+
Bra poolområden , trevlig personal, rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1237 omdömen
Utmärkt
 
729
Väldigt bra
 
395
Bra
 
83
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-05-19

Inlägg av holmlundkhamlichi

Bästa hotellet och personalen

Vi kom hem från Gran Canaria igår, bodde som dom senaste gångerna på Sol Barbacan, och det finns en anledning till att vi alltid åker tillbaka till samma hotell; personalen med den goda servicen och läget; i hjärtat av Playa Del Ingles! Hotellet har något för alla! Vi ses igen i oktober 😊

 
2019-05-13

Inlägg av Robin L Kungsängen, Sverige

Jättebra hotel i Plays del Ingles...

Efter ett tips så bokade vi detta hotell och med lite tur fick vi lägenhet på våningsplan 5, helt otroligt bra, en stor 2-rums lägenhet med en jättebalkong, härligt att ligga och sola på lite privat. Vår lägenhet var 576 och ingång i Öster, hade alltså middag & kvällssol. Ett bra kök med allt, bra toa & dusch, stort sovrum & ett stort vardagsrum.

 
2018-11-27

Inlägg av AnnaH5061 Uppsala, Sverige

Rent och trevlig personal.

Vi bodde en barnfamilj med 2 vuxna och 2 barn i lägenhet med stor terass precis ovanför restaurangen. Väldigt livat när showerna hölls på källstid annars väldigt tyst och lugnt. Vill man ha sol på sin balkong eller terass så välj rum mitt emot på andra sidan hotellet. Bungalowsen såg trevliga ut. Det var inte så många gäster eftersom det va lågsäsong. Mkt bra städning av rummen och trevlig personal. Fint gym med nyare maskiner och fria vikter. Bra kök med enklare utrustning men med allt man behöver. Går dock inte att få plats med stekpanna och kastrull samtidigt. Det ända vi saknade var en sax och en liten pall i badrummet så de mindre barnen når upp till handfatet. Hårda och knöliga sängar annars var rummen bra. Lite dåligt med vägguttag. Väldigt bra Wifi. Bra pooler som är varma och gott om plats runt om. Gratis poolhandukar som är fria att byta. Tråkig miniklubb med pyssel och teenclub va i princip obefintlig. Det va en hörna med shack, puzzel och 4- i rad. Minidiscot va i senaste laget (20:30) och riktar sig till småbarn som kan Holländska. Minigolfen va gammal och sliten. Vill man göra annat än att sola och bada med barn, ska man nog välja ett annat hotell men i det stora hela är vi väldigt nöjda.

 
2018-07-25

Inlägg av Helena B Raseborg, Finland

Ett bra hotell!

Detta är ett trevligt hotell med bra läge! Vi fick en härlig bungalow med takterass och njöt verkligen av boendet! Frukosten var god och det fanns alltid bord att sitta utomhus och äta. Hotellet har flera pooler, vilket var trevligt. Vi deltog i många aktiviteter som Animation teamet ordnade, extra plus till dem! Hit kommer vi gärna igen!

 
2018-07-17

Inlägg av holmlundkhamlichi

Så bra att vi åker tillbaka

Vi spenderade två veckor på ön och bodde i en av bungalowens på Sol Barbacan. Vi var så nöjda med vårat "lilla hus" med eget soltak att vi åker tillbaka igen i början av september! Bra standard, trevlig personal och nära till allt och prefekt för barnfamiljer.