1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om IFA Buenaventura

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Madeleine ,
Helsingborg

+
Maten var god och varierande. Jätte trevlig personal. Toppen. Vill gärna åka tillbaka
-
Poolen var kall , inte många som badade. De hade många stora och fina pooler men man hade uppskattat om de hade varit varmare.

Bekräftad gäst: 2019-01-12


7 av 10

Sofia,

+
Att det fanns så mycket att välja mellan på alla plan
-
Kudde och täcke vore trevligt. Gärna lika många filtar som personer på rummet. Tydligare info om priser och vilka barer som var all inc

Bekräftad gäst: 2019-01-12


8 av 10

,

+
Mat, vänlighetSe
-
Det luktade avlopp i vårt rum

Bekräftad gäst: 2019-01-12


9 av 10

Seija,
Nynäshamn

+
Läget va mycket bra och trevlig personal !!!
-
Det va mycket mat och det mesta va gott men tyvärr köttet och fisken va ofta torr, sängen va för hård för mig och vi hade väldigt långt till våra rum. Men vi trivdes ändå jätte bra där !

Bekräftad gäst: 2019-01-09


8 av 10

Linda,
Stockholm

+
Maten
-
Mer info om att det är väldigt livat.

Bekräftad gäst: 2019-01-09


6 av 10

magnus,
småland

+
att det var tyst mellan 24.00 - 10.00 och god mat!
-
att det finns gratis hörsel skydd att låna då den sk underhållningen o ljudvolymen var påfrestande o pinsam att höra på! inte ens på rummet var det tyst då dom höll på till 22.00-2300 på kvällarna! ta en siesta var inte att tänka på

Bekräftad gäst: 2019-01-05


9 av 10

Jocke,
Köping

+
Poolområdet
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2018-12-29


7 av 10

Peter ,
Stockholm

+
-
Maten! Lite mer variation på lunchen å middagen. Samma mat varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-12-29


7 av 10

Mirsad,
Tygelsjö,Malmö

+
trevlig personal,bra städning
-
rena katastrof när det gäller pooler,vattentemperatur låg på 20-20.5 grader,ingen av oss 4 kunde bada,vi har aldrig haft pooltemp under 23 grader.,barnen var jätteledsna och besvikna,dem pratade om resan i veckor för att uppleva jättebesvikelse pga ägarnas girighet som snålar på något son är enligt oss grundläggande,allt annat var bra förutom att vi inte kunde bada,av flera hundra gäster var det 5-6 personer som badade åt gången,det talar väl sitt eget språk

Bekräftad gäst: 2018-12-22


10 av 10

Ingela,
Finspång

+
Mat och service
-
Lite varmare pool

Bekräftad gäst: 2018-12-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

3883 omdömen
Utmärkt
 
1110
Väldigt bra
 
1495
Bra
 
823
Mindre bra
 
270
Underkänt
 
185

5 senaste omdömen

2018-11-06

Inlägg av Ella E

Fantastiskt hotell⭐️

Vi har bott en vecka här med vår 4-åriga son. Fina poolområden med ett fantastiskt animationteam som erbjöd aktiviteter för både barn och vuxna. God mat med varierande teman. Goda drinkar och öl i all-inclusivebarerna. Miniklubb för barnen med lekar och pyssel. Fräscht,rent och prydligt. Kan varmt rekommendera detta hotell!

 
2018-08-07

Inlägg av boelw992

Besök

Bra hotel. Fin utsikt från rummet. Väldigt stort hotell så det blir väldigt trångt vid den /De pooler som används mest. Gratis buss till stranden är ett stort plus. Skulle funnits fler uteplatser i restaurangen och borde varit rökfritt där. Lite för hög ljudnivå i restaurangen.

 
2018-02-19

Inlägg av meta w

Vistelse med en person i rullstol

Ett mycket bra hotell om man behöver rullator eller rullstol, kanske inte allt för bred rullstol, dörr till rum och toalett passade pricis vår lte smalare stol. Men vi blev mycket imponerade av personal i receptionen och den supergulliga städerska vi hade turen att ha. Det var lättframkomligt överallt både inomhus och vid poolerna. Maten finns absolut inte något att klaga på heller, rikligt och gott, vi hade all inkludid. Allt var rent och snyggt, även solsängar och utemöbler. I vårat tycke ett mycket bra hotell.

 
2018-01-28

Inlägg av 739elins Maspalomas, Spanien

Inte vad man är van vid

Otroligt stort hotell som skulle behöva en uppfräschning, senast var 2000 dvs 18år sedan. Negativt: Hårda sängar, blåser det så låter det i hela rummet, dåligt med vägguttag, väldigt få drinkar som ingick i allinclusive, solstols paxare (är emot sådant oacceptabelt beteende). Nu till de positiva: jätte trevlig och hjälpsam personal, bra städning och nära till allt!

 
2018-01-22

Inlägg av MammaoMilian Malmö, Sverige

Familjesemester!

Jag och min 8 åriga son bodde på detta hotellet mellan den 6-13 Januari 2018. Ett väldigt stort hotell med många olika nationaliteter. I helhet är vi väldigt nöjda med vår resa hit. Maten var väldigt varierande och god, väldigt mkt folk i restaurangen men det gick ändå fort att ta sin mat. Dom bästa solstolarna var såklart upptagna när man kom runt 09 tiden, men så är det tyvärr på dom flesta hotellen nu förtiden. Jätte trevligt animation gäng som underhöll med dans, volleyboll,fotboll och mkt mer:) Det ändå negativa som vi kan komma på gällande hotellet var att det inte fanns någon kyl på rummet, lr lampa på balkongen om man ville sitta där ute på kvällarna. Vi hade helt klart kunnat tänka oss att komma tillbaka hit igen.