1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Faisan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
6,7 / 10
Faciliteter
 
5,2 / 10
Mat och dryck
 
3,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lars,
Höganäs

+
Storlek och läget
-
Vi reste med et till Hotel Faisan 2017. Efter vistelsen påpekade vi vissa saker son ej blivit åtgärdade. Bl a att det bara finns internet vid receptionen (en på rummen) mellan 11 och 19. Det fanns ej heller varmt vatten i duschen och trycket var mycket dåligt, sipprade i bästa fall. Vår hemresa blev försenad på grund av sent inkommande flyg. Detta kände ni till flera timmar i förväg utan att meddela resenärerna. Genom att vi därigenom landade på Kastrup efter midnatt och inte kunde meddela oss till anhöriga uppstod irritation och onödig väntan.

Bekräftad gäst: 2019-02-09


8 av 10

,

+
Bra läge och litet med familjär stämning.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-06


4 av 10

Petra,
Enköping

+
Läget, litet och familjär känsla.
-
Mögelsanering.

Bekräftad gäst: 2019-02-02


5 av 10

Catherine,
Söderhamn

+
Att vara självständig. Lagom storlek på hotellet Trevlig lägenhet som låg bra till
-
Poolen va ett problem att det va förbud att dricka ur plastglas vid poolen har jag aldrig varit med om men att man fick komma med sin hund som uträttade sina behov vid poolen va förskräckligt vi påtalade det å dom sa att det är problem med dom som äger lägenheterna. Så jag kan tyvärr inte rekommendera hotellet till någon på grund av det.

Bekräftad gäst: 2019-01-19


8 av 10

Bosse ,
Krylbo

+
Trevlig personal, bra sängar
-
Bättre varmvatten tillgång, belysning kök

Bekräftad gäst: 2019-01-16


8 av 10

Kristina,

+
Trevligt bemötande från all personal. Man kände sig varmt välkommen. Rent och fint. Läget godkänt, med närhet till både hav och centrum.
-
Byt ut sängar. Sömnen var god, men det knarrade lite väl mycket.

Bekräftad gäst: 2019-01-12


1 av 10

Eva,
Göteborg

+
När man inte var där
-
Fräscha upp, bättre städning, Byta handdukar när de var smutsiga, ta bort småkryp som fanns i rummet. Sulkig soffa man inte kunde sitta i under hela vistelsen o en fåtölj som hade sett bättre dagar. Lakanen kändes orena. Har bildbevis

Bekräftad gäst: 2018-12-30


5 av 10

Maria,
Stockholm

+
Det var nära till stranden och centrum.
-
Hotellet är inte 4 stjärnigt

Bekräftad gäst: 2018-12-26


2 av 10

Ewa,
Malmö

+
Läge
-
Att köpa nya sängar.

Bekräftad gäst: 2018-12-22


7 av 10

Berndt,
Stockholm

+
Utmärkt läge, "mitt i" - lugnt vid en sidogata...egen liten trädgård/terass - rymlig lägenhet
-
gillar man varmt vatten i duschen är detta kanske inte det bästa hotellet, för två snabba duschar kanske...

Bekräftad gäst: 2018-12-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

40 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
13
Bra
 
11
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2013-04-15

Inlägg av lenhan Alingsås, Sverige

Bra

Antonio värden var mycket trevlig. Möte oss i receptionen. Sedan hjälpte han mig med resväskan upp till rum 302. Visade oss runt i rummet, sa ha en trevlig semester och lämnade oss en liter vatten och en flaska rödvin. Har aldrig fått uppleva det. blev mycket glad. Endast ett litet minus,,,stenhårda sängar. Soffan vad skön och det var fint i rummet. Nära till allt.

 
2011-03-31

Inlägg av 7714 kilafors

Överraskande bra trots sin enkelhet

Mycket bra service. Värden som hette Antonio var mycket trevlig och hjälpsam. Städningen fungerade perfekt. Varje dag och t.om disken blev blänkande ren. Rummen var bra disponerade och sängarna bekväma. Det fanns tre sängplatser. Välutrustad lägenhet, det enda vi saknade var hårfön. Synd att att hotellet var inklämt mellan en massa andra hus. Utsikten från balkongen var ett jättehögt hotell. Men palmer, boganvilla och andra växter gjorde att helhetsintrycket blev "mysigt" Man hade gjort det bästa av det hela.

 
2018-04-30

Inlägg av lanztour2010 Nottingham, Storbritannien

Nice apartment

Stayed here for a week in April. These apartments are very clean, as are the surroundings and pool area. Great location, close to the beach kasbah and yumbo centre. Whilst they are basic, you get everything you need. The manager was very friendly as were the cleaning staff. Only downside is the boiler dosent really hold enough hot water. No problem for me as I have short hair, but my wife struggled to wash her hair and shower at the same time. You have to wet yourself, turn off the water. Apply shower gel and shampoo then turn water back on to rinse off. Not a massive problem. Then wait again for the boiler to heat up again before you can use the shower again. I'd definitely stay here again as they offered everything I wanted. If it wasn't for the boiler I'd have given it 4/5.

 
2018-01-21

Inlägg av MatsT111

- 3 star hotel

Quiet and peaceful Balcony with view over the street ,but in the shadow Standard kitchen but good enough Close to the beach supermarket and restaurants Small pool not useful for distans swimming A bottle of wine for free as a welcome present

 
2017-10-17

Inlägg av Andrew W Birkdale, Storbritannien

Great apartments

The Faisan apartments are in a great location, situated close to the main Beach in Playa del Ingles. The apartments are well equipped with a comfortable living room, kitchen with microwave, coffee maker, kettle, toaster. The beds were slightly too firm for my liking. There is only a shower in the bathroom, which is usual in this resort. The apartments are very clean and well maintained. Cleaning takes place three to four times per week, towels are changed three times per week. The room I was allocated was on the ground floor and was very shady, which was perfect as the temperatures reached 35 degrees. Not great though for the winter months. The apartment had a small garden in place of a balcony, this was nice but lacked privacy as it was overlooked by the neighbouring apartments. The pool area was nice and quiet with plenty of sunbeds and parasols - it is probably so quiet as most guests go to the beach which is so close by. All the staff were very friendly, and no request was too much trouble. WiFi was hit and miss, strongest signal was around the pool area on 2nd floor. There is a certain amount of road noise with vehicles accelerating up the hill, but you get used to it. I will definitely return.