1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Faisan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
5,4 / 10
Mat och dryck
 
3,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-04-10


5 av 10

Maj,

+
-
För det priset kan man inte begära någon lyx.

Bekräftad gäst: 2019-04-06


8 av 10

Leif,
Umeå

+
Läget
-
Wi-FI på rummet samt lite mer husgeråd.

Bekräftad gäst: 2019-04-06


7 av 10

Mona,
Hudiksvall

+
-
Mörkt i rummen.. .dåligt varmvatten vid dusch

Bekräftad gäst: 2019-04-03


8 av 10

,

+
Lugnt och bra läge
-
något för slitet omkring byggnader

Bekräftad gäst: 2019-03-27


9 av 10

Pia,
Lur

+
Nära stranden o nära shopping
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


10 av 10

Yvonne,
Göteborg

+
Trevlig personal, trevligt hotell bra läge. Man får inte ha stora krav!
-
Vi krävde inget för priset ! Vi hade en ganska fin renoverad lägenhet!

Bekräftad gäst: 2019-03-17


10 av 10

Agneta,
Sundsvall

+
Lugnt o skönt, rent o fräscht, mycket trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


6 av 10

Anders,
Hudiksvall

+
Närheten till strand och restauranger
-
Större varmvatten beredare (det var en 15 liters), wi-fi i lägenheterna vi lever i 2019 talet, kackerlackor i lägenheten under 2:ra veckan drar ner betyget på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-03-16


10 av 10

barbro,
öregrund

+
läget, service
-

Bekräftad gäst: 2019-03-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

41 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
13
Bra
 
11
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2013-04-15

Inlägg av lenhan Alingsås, Sverige

Bra

Antonio värden var mycket trevlig. Möte oss i receptionen. Sedan hjälpte han mig med resväskan upp till rum 302. Visade oss runt i rummet, sa ha en trevlig semester och lämnade oss en liter vatten och en flaska rödvin. Har aldrig fått uppleva det. blev mycket glad. Endast ett litet minus,,,stenhårda sängar. Soffan vad skön och det var fint i rummet. Nära till allt.

 
2011-03-31

Inlägg av 7714 kilafors

Överraskande bra trots sin enkelhet

Mycket bra service. Värden som hette Antonio var mycket trevlig och hjälpsam. Städningen fungerade perfekt. Varje dag och t.om disken blev blänkande ren. Rummen var bra disponerade och sängarna bekväma. Det fanns tre sängplatser. Välutrustad lägenhet, det enda vi saknade var hårfön. Synd att att hotellet var inklämt mellan en massa andra hus. Utsikten från balkongen var ett jättehögt hotell. Men palmer, boganvilla och andra växter gjorde att helhetsintrycket blev "mysigt" Man hade gjort det bästa av det hela.

 
2018-04-30

Inlägg av lanztour2010 Nottingham, Storbritannien

Nice apartment

Stayed here for a week in April. These apartments are very clean, as are the surroundings and pool area. Great location, close to the beach kasbah and yumbo centre. Whilst they are basic, you get everything you need. The manager was very friendly as were the cleaning staff. Only downside is the boiler dosent really hold enough hot water. No problem for me as I have short hair, but my wife struggled to wash her hair and shower at the same time. You have to wet yourself, turn off the water. Apply shower gel and shampoo then turn water back on to rinse off. Not a massive problem. Then wait again for the boiler to heat up again before you can use the shower again. I'd definitely stay here again as they offered everything I wanted. If it wasn't for the boiler I'd have given it 4/5.

 
2018-01-21

Inlägg av MatsT111

- 3 star hotel

Quiet and peaceful Balcony with view over the street ,but in the shadow Standard kitchen but good enough Close to the beach supermarket and restaurants Small pool not useful for distans swimming A bottle of wine for free as a welcome present

 
2017-10-17

Inlägg av Andrew W Birkdale, Storbritannien

Great apartments

The Faisan apartments are in a great location, situated close to the main Beach in Playa del Ingles. The apartments are well equipped with a comfortable living room, kitchen with microwave, coffee maker, kettle, toaster. The beds were slightly too firm for my liking. There is only a shower in the bathroom, which is usual in this resort. The apartments are very clean and well maintained. Cleaning takes place three to four times per week, towels are changed three times per week. The room I was allocated was on the ground floor and was very shady, which was perfect as the temperatures reached 35 degrees. Not great though for the winter months. The apartment had a small garden in place of a balcony, this was nice but lacked privacy as it was overlooked by the neighbouring apartments. The pool area was nice and quiet with plenty of sunbeds and parasols - it is probably so quiet as most guests go to the beach which is so close by. All the staff were very friendly, and no request was too much trouble. WiFi was hit and miss, strongest signal was around the pool area on 2nd floor. There is a certain amount of road noise with vehicles accelerating up the hill, but you get used to it. I will definitely return.